Călătorii românești plăcute cu mașini confortabile

peisaje natura romania frumoase

După un zbor lung, alegeți un autoturism bun pentru mobilitate extra!

Milioane de români lucrează din greu în străînătate, departe de pământul copilăriei și gingășia părintească. Totuși, este important să ne găsim drumul în viață și atât cât putem, să îmbrățișăm succesul personal. Muncă într-un țară străînă vine cu foarte multe provocări: trebuie să învățăm o limba nouă; să ne obișnuim cu anumite cutume sociale și de lucru; să ne obișnuim cu mâncarea locală. După ce trecem peste aceste obstacole, începem să ne integrăm mai ușor în nouă țară în care ne desfășurăm activitatea. Diaspora românească are o personalitate aparte, axată pe muncă și răsplată, respect și onestitate, democrație și eficientă.

Majoritatea românilor care lucrează în străînătate vor să vadă și în România un spirit modern și european. Din acest motiv încearcă să pună presiune pe clasa conducătoare din țară pentru a dezvoltă o infrastructură de calitate, spitale moderne și școli în ton cu trendurile educaționale curente. Vocea lor poate fi cu greu ignorată, mai ales când crește în potența de la luna la luna.

Având în vedere incredibilă rată de emigrare din România, nu suntem surprinși să vedem generații noi crescând în țări europene și nu numai. Aceștia se pot întoarce oricând acasă și să dezvolte rute interesante de dezvoltare politică, socială sau economică. Dacă vor opta să revină în România (puțîn probabil), ei vor aduce multe idei fascinante, bazate pe ce au învățat în țările adoptive. Aceștia vin cu o altă mentalitate, una bazată pe productivitate, respect și reciprocitate.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Astăzi vedem mulți români din străînătate care vin acasă de sărbători sau în vacanță. Ei abia așteaptă să redescopere România într-un mod plăcut și fără să dea peste clipe stresante. Totuși, acasă înseamnă mai mult decât pământul strămoșesc. Mobilitatea este importantă atunci când revenim pe teritoriul românesc.

De cele mai multe ori românii din străînătate vin cu avionul acasă și ei au nevoie de un mijloc de transport. Aici intervine serviciul de rent a car, care asigura o mobilitate suplimentară. Noi va putem ajută în acest sens! Cum? Va invităm să descoperiți câteva din serviciile noastre de rent a car!

Photo credit: Tinel Andronic

Bucuria unei călătorii plăcute prin România

Dacă ajungeți în țară sigur doriți să va îndepliniți toate obiectivele. Nu doriți să întâmpinați probleme atunci când aveți în față multe drumuri. În prezent, AutoBoca va așteaptă în marile aeroporturi românești cu multe mașini bune,, optime de drum. Acestea pot fi închiriate cu încredere pentru a porni la drum cu deosebită plăcere. Știm că fiecare client se așteaptă că mașînă închiriată și procesul în sine să nu dezamăgească. În acest sens muncim foarte mult că fiecare interacțiune client – firma să decurgă așa cum trebuie. Atunci când veniți acasă, știm că doriți să fiți întâmpinați de profesionalism și seriozitate. Am înțeles acest lucru de la început. Cu 10 ani în urmă, am deschis o afacere pentru cei care aveau nevoie de un serviciu bun de rent a car. Nu a fost ușor să dezvoltăm o firma românească, cu accent pe profesionalism dedicat.

Astăzi puteți descoperi cu ușurință un autoturism bun de închiriat. Avem agenți profesioniști, care pun accent pe satisfacția clientului. Ei știu că fiecare client este important. Dacă aveți întrebări despre anumite aspecte ale procesului de rezervare, noi suntem alături de voi. Va putem asista în fiecare moment. În acest mod, oamenii se pot bucură de siguranță și promptitudine. De-a lungul acestor 10 ani de activitate, am reușit să oferim oamenilor acces la mașini bune. Am vrut să ne ajutăm clienții să închirieze rapid mașinile dorite, fără să întâmpine restricții sau probleme.

Așa am dezvoltat un serviciu bazat pe seriozitate și eficientă. Cei care au apelat la noi în trecut, au fost mulțumiți de ceea ce au primit. În acest sens, merită să menționăm că peste 96% din cei care au închiriat mașini de bun venit, s-au decis să ne recomande serviciile celor dragi. Contează! Le mulțumim tuturor celor care au dorit să ne promoveze serviciile. Nici nu știți cât contează acest lucru pentru noi! Simțim că avem clienți fideli, cărora trebuie să le oferim cele mai bune servicii posibile.

Care sunt particularitățile serviciului AutoBoca de rent a car?

  • 1. Avem 10 ani de experiență în domeniul rent-a-car
  • 2. Peste 96% din clienți ne recomandă serviciile
  • 3. Parc auto divers cu mașini potrivite pentru necesități de transport diverse
  • 4. 100% transparență în timpul procesului de închiriere
  • 5. 85% oferim modelul ales de client și nu clasa auto – Bun!
de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

În parcul auto AutoBoca o să gășiți multe mașini de calitate, atent selecționate de specialiștii noștri. Aceștia sunt foarte atenți atunci când adaugă mașini în flota. Printre acestea se numără următoarele mașini: Opel Corsa, Dacia New Logan, Renault Clio, Skoda Fabia, VW Polo, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, VW Touran, Opel Astra (transmisie automată și manuală), Opel Astra Tourer și VW Jetta.

Contactați-ne astăzi pentru a închiria o mașînă bună, pe care să o folosiți cu drag. Credem că va putem surprinde plăcut cu ofertele noastre din această perioada! Încercăm să le oferim tuturor posibilitatea de a alege un autoturism bun, optim pentru călătoria următoare! De ce să nu colaborați cu o firma cu peste 10 ani de experiență în domeniu?

Inchirieri auto oras