Călătorim cu Autoboca prin orasul Târgovişte

Pornim din Bucureşti într-o călătorie specială prin sudul României

 

Turnul Chindiei Targoviste

Foto: Dusmanu Ionut

De multe ori vrem să ne angajăm în drumeţii speciale, care să ofere momente plăcute, demne de împărţit cu cei dragi. Având în vedere cât de multe locuri frumoase găzduieşte ţara noastră, uneori este dificil să alegeţi doar o singură destinaţie de vizitat. În majoritatea cazurilor călătorii profita de ocazie – timpul liber – şi vizitează mai multe locuri. De asemenea dacă ai această ocazie de ce să nu te opreşti în mai multe locuri? În acest mod ai posibilitatea de a strânge mai multe amintiri frumoase.

Dacă doriţi să evadaţi din Bucureşti preţ de câteva zile, vă recomandăm să daţi o „fugă” până la Târgovişte. În acest micuţ dar grandios (din punct de vedere istoric) oraş, o să întâlniţi o sumedenie de obiective turistice deosebite. Dacă ştiţi cum să vă gestionaţi timpul, cu certitudine o să aveţi parte de o experienţă turistică cu totul specială.

În capitala României o să găsiţi numeroase firme rent de la care puteţi închiria maşini. Unele pun accent pe profesionalism iar altele pe profit. Dumneavoastră trebuie să vă decideţi ce ofertă vi se potriveşte. Autoboca are în capitala României o flotă auto bogată, ce cuprinde maşini mici, standard, premium, compacte dar şi SUV. Să nu uităm de microbuze, optime pentru drumeţii în grupuri mari. Să nu vă faceţi griji în privinţa preţurilor deoarece acestea sunt mai mult decât avantajoase! Contactaţi-ne oricând doriţi sau lăsaţi-ne un mail în care să specificaţi ce maşina aţi dori, pentru cât timp şi locul de preluare/predare. Noi vă răspundem rapid şi vă oferim informaţiile de care aveţi nevoie pentru a închiria o maşină bună.

Istorie Palat Domnesc

Photo credit: Dusmanu Ionut

De ce vă invităm să descoperiţi oraşul Târgovişte? Aici s-a născut legenda domnitorului muntean Vlad Ţepeş. Oraşul a fost capitala Ţării Româneşti şi un centru cultural, economic, artistic şi intelectual important. Moştenirea istorică a Targovistei merită aprecieri la faţa locului. Turnul Chindiei, Mitropolia, Curtea Domnească şi multe alte monumente aşteaptă să fie vizitate. Autorităţile locale au fost extrem de grijulii cu conservarea şi protecţia celor mai importante obiective turistice din Târgovişte.

Turiştii care vizitează oraşul au menţionat acest lucru de care ori au avut ocazia. Un lucru este cert: dacă ajungeţi în acest oraş şi aveţi la dispoziţie o maşină, o să vă simţiţi bine. Nu o să vă plictisiţi. Sunt atât de multe lucruri de făcut încât nu o să aveţi timp să spuneţi „doar atât avem de văzut?”. Oraşul o să vă surprindă şi într-un mod subtil, fără scurtături!

Autoturisme bune de inchiriat