Călătorim împreună prin România

Bucuroși să explorăm România: destinații de vară absolut minunate

În lunile de vară, mii și mii de turiști români și străini, și-au programat vacanțele în România. Deloc surprinzător, vara este o sursă de bucurii, zâmbete și voie bună. Fie că dorim să fugim de problemele care le întâmpinăm zilnic la locul de muncă sau vrem să reducem aportul de stres cotidian, călătoria poate fi o opțiune serioasă de relaxare. Este important să ne detașăm de lucrurile care supun la stres, anxietate și depresie. Dacă reușim să facem acest lucru, atunci investim în sănătatea noastră. Nu putem menține un ritm de lucru ridicat luni-n șir. Muncă este utilă și necesară pentru toată lumea, însă fără pauze poate fi dăunătoare. Așa că apelăm la călătorii pentru a ne bucura de experiențe relaxante și liniștitoare.

România reprezintă pentru foarte mulți români țară ideală pentru vacanțe minunate. După o scurtă documentare online, o să descoperiți o sumedenie de locuri frumoase, care pot fi alese fără probleme pentru a fi incluse în diverse itinerarii. Pentru foarte mulți oameni călătoria reprezintă o bucurie aparte. Descoperirea unor locuri noi, oameni interesanți, povești fascinante și istorii sublime este o cascadă de emoțîi pe care cu greu o putem descrie. O astfel de aventură turistică și umană rămâne în inimile noastre mulți ani. Dacă o putem împărtăși cu cei dragi, atunci valoarea ei crește exponențial.

Photo credit: Tinel Andronic

Împreună descoperim cu drag România

Deloc surprinzător și chiar motiv de mândrie, țara noastră a devenit casă primitoare pentru turiști din întreagă lume. Aceștia din urmă vin cu deosebită plăcere în țară și reușesc să se bucure de experiențe plăcute. Cum a reușit România să între în grația comunitățîi turistice internaționale? Răspunsul este simplu: prin frumusețea să naturală, istoria bogată, monumentele istorice și naturale incredibile dar și datorită localnicilor ospitalieri.

Țara noastră reușește mereu să surprindă vizitatorii prin posibilitățile sale turistice incredibile. Dacă investiți puțîn timp într-o documentare atentă, devine mult mai ușor să gășiți destinațîi minunate. Cei care se informează corespunzător reușesc să descopere mai ușor cum să se bucure de o vacanță completă. Cine nu dorește să se delecteze cu emoții frumoase în timpul liber?

Românii care vor să se bucure de vacanțe frumoase, depun efort considerabil pentru a se asigura că au la dispoziție tot ce au nevoie pentru a se simți bine. În momentul în care pornim la drum, trebuie să facem acest lucru cu inima deschisă și fără menajamente. Ați putea crede că majoritatea românilor se detașează rapid de lucrurile care-i deranjează dar realitatea este altă. Din păcate uneori cărăm cu noi multe griji și astfel vacanță este umbrită de gânduri neplăcute și obositoare.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Ne putem detașa de ele, mai ales dacă investim timp în găsirea unor locuri relaxante sau distractive. Și internetul este mereu la dispoziția noastră, pregătit să ne ofere acces la informațîi utile. Dacă îl utilizăm așa cum se cuvine, atunci reușim să setăm parametrii unor experiențe turistice cu adevărat impresionante. Știm că este destul de dificil să găsim timpul necesar pentru a întreprinde o documentare atentă. Totuși, este important să facem acest lucru. În momentul în care ne dedicăm procesului de documentare, reușim să găsim locuri demne de inclus într-un itinerariu de călătorie cu iz local.

Avem ce vizita în România. Sunt o sumedenie de locuri superbe în țară pe care le putem vizită cu entuziasm. Printre acestea se numără litoralul Marii Negre, care vara este vedetă din lumina reflectoarelor sociale. Toți încearcă ajungă în stațiunile de pe litoral. Unii ajung în această regiune a țării chiar și pentru o zi. Chiar dacă ați spune că timpul este limitat, acesta este mai mult decât suficient pentru cei care vor să se detașeze de stres.

Photo credit: Tinel Andronic

O plimbare în zorii docili ai diminețîi pe nisipul fin și delicat, poate trezi în noi emoțîi liniștitoare. Acestea reușesc cu succes să îndepărteze sursele de stres. Preț de câteva minute ne liniștim mintea și devenim parte componentă a lumii înconjurătoare. Nu mai suntem bruiati de gânduri absurde și obositoare ci de unele legate de frumusețea răsăritului. În acest mod ne putem bucură de voioșia momentului, fără să simțim ancora trecutului.

În această vară ne putem putem bucură de experiențe minunate, care le păstrăm în inimile noastre ani la rând. Munțîi Carpați reușesc și ei să atragă atenția românilor. Munțîi reprezintă surse de relaxare și răcoare, mai ales în zilele în care Soarele este puternic. Avem o sumedenie de stațiuni montane care ii așteaptă cu drag pe români. Printre acestea putem enumeră cu ușurință Vatra Dornei, Rarău, Pojorâta, Câmpulung Moldovenesc, Predeal, Sinaia, Poiana Brașov, Azuga și multe altele. An de an, românii își petrec vacanțele aici, bucurându-se de clipe liniște și distractive. În majoritatea cazurilor, românii pornesc la munte în grup. Ei vor să facă grătare la munte, să asculte muzică și să descopere simplitatea naturii. 

inchiriere opel astra automat drumuri romania

Călătorii plăcute cu AutoBoca

De-a lungul celor 10 ani de când activăm în domeniul rent a car, am reușit să ajutăm mii de clienți să se bucure de experiențe auto plăcute. În acest sens, putem oricând să le oferim clienților acces rapid la mașini potrivite pentru călătorii specifice. Ce înseamnă acest lucru? Simplu! În flota noastră o să gășiți multe mașini, ce pot fi utilizate cu încredere.

Avem microbuze (cu până la 9 locuri – VW Touran, Renault Trafic sau Mercedes Benz Vito), mașini mini (Renault Clio, Skoda Fabia, VW Polo) dar și berline utile și spațioase (Dacia Logan, VW Jetta, Opel Astra cu transmisie manuală și automată). Aceste autoturisme pot fi închiriate cu ușurință de la noi. Ele au oferit în repetate rânduri experiențe auto plăcute.

Cliențîi au aproape agenți AutoBoca cu experiență în domeniu. Ei se pot baza pe profesioniști, ce pot oferi asistență acolo unde este nevoie. Închiriați și voi o mașină de bun venit și porniți la drum cu drag! Suntem mereu pregătiți să va oferim acces rapid la mașini bune! Contactați-ne oricând puteți pentru a închiria o mașină de bun venit!