Care este cel mai bun autoturism de închiriat pentru vacanţă?

Sărbătorile bat la uşă; începem să ne pregătim pentru ele?

autoboca rent a car romaniaOdată cu venirea toamnei începem să numărăm zilele până la vacanţă de iarnă. Gândul că Moş Crăciun urmează să împartă voie bună şi mai ales cadouri tuturor persista în mintea tuturor. Să nu credeţi că doar copii mici aşteaptă venirea vacanţei. Şi cei mari doresc să se bucure de un timp de respiro, binemeritat după luni şi luni de muncă.  Din acest motiv, nu ne miră să vedem o creştere în cererile la închirieri maşini pentru sărbători. O maşină construită corespunzător poate oferi călătorilor şansa de a parcurge cu uşurinţă drumuri lungi. De ce le mai multe ori, în preajma sărbătorilor oamenii preferă să ajungă în locuri noi. Carpaţii Orientali, Meridionali şi cei Occidentali devin principalele destinaţii. De altfel, în timpul sărbătorilor de iarnă pensiunile şi staţiunile montane devin locurile favorite ale romanilor.

Staţiuni precum Sinaia, Predeal, Vatra Dornei sunt mai mult decât pregătite să găzduiască tineri îndrăgostiţi sau familii bucuroase că petrec ceva timp împreună. De asemenea cei care optează pentru un autoturism de închiriat pentru vacanţă, pornesc cu încredere spre locurile frumoase ale României. Sejururile „rebele” sunt la modă în rândul romanilor. Acest tip de vacanţă a fost făcut popular la noi în ţara de românii care s-au întors din străinătate şi l-au practicat fără reţineri.

Ce implică sejurul „rebel”? Acest tip de sejur implică de cele mai multe ori o maşină şi multă voie bună. Nu face nimeni planuri. Se pleacă la drum: N, V sau E. Acestea sunt singurele direcţii de urmat. Cei care practică acest tip de „sport” au experimentat o sumedenie de lucruri frumoase. Atunci când nu ai un plan de urmat, nu există lucruri care să te dezamăgească. Din acest motiv, oamenii reuşesc să se simtă bine cu ceea ce găsesc în timpul călătoriei.

 

Autoboca Rent a Car vă recomandă Opel Insignia la un preţ special!

Masini de inchiriat Opel InsigniaOpel Insignia este una maşinile populare ale flotei auto Autoboca. De ce este atât de mult apreciată această maşină de închiriat de la Opel? Sunt multe motive pentru care acest autoturism este preferat de oameni. În primul rând este o maşină elegantă şi puternică dar cu un consum relativ redus de doar 7.0 l/100 km (benzină). În al doilea rând Opel Insignia are un interior comod, cu capacitatea de a găzdui cinci persoane. Maşina are aer condiţionat şi un puternic sistem MP3 audio care poate fi folosit de şoferi să creeze atmosfera ideală. Oricine are posibilitatea să pună postul radio favorit sau melodiile iubite de pe un CD. În acelaşi timp, maşina beneficiază de asigurare CASCO şi RCA! Aşa cum au spus mulţi clienţi satisfăcuţi: „este o adevărată plăcere să conduci un Opel Insignia”.

Rezervă acum Opel Insignia!

 

Idei de sărbători?

masina inchirieri romaniaCând vine vorba de vacanţă, toată lumea vine cu idei. Mergem la munte, mergem la mare sau stăm acasă şi păpam bunuturi? De-a lungul anilor am reuşit să strângem date de la clienţii noştri care ne-au povestit de multe ori cum şi-au petrecut vacanţele. Am corelat informaţiile de la ei şi vă oferim câteva destinaţii care au reuşit să impresioneze. În primul rând, castelul „contelui Dracula” din Bran a fost mereu invocat de călători străini şi romani care au trecut pragul Autoboca Rent a Car.

În acest loc, misterul şi istoria se îmbină şi oferă vizitatorilor o experienţă unică. În jurul castelului mai pot fi văzute şi o sumedenie de biserici cetate, hanuri de munte şi o peşteră cu foarte mulţi lilieci. Cine poate spune nu unei asemenea aventuri? Cu siguranţă cei mici o să strige cât pot de tare „tati, tati mergem la vampir, să-l vedem!”.

În ceea ce priveşte alte destinaţii, mănăstirile din Bucuvina şi Moldova reprezintă variante cât se poate de frumoase si interesante. Multe din aceste mănăstiri oferă şi cazare. Mâncarea de aici este absolut divină. Fiecare delicatesă o să vă încânte papilele gustative. Noi vă putem recomanda şi o excursie la Sibiu şi Sighişoara. Aceste oraşe medievale oferă experienţe cu adevărat deosebite, deoarece toate clădirile păstrează o notă distinctă, conectată la trecut. De exemplu la Sibiu aveţi ocazia să vizitaţi Muzeul Brukenthal, Podul Minciunilor şi Biserica Evanghelică. Au fost mulţi străini care şi-au luat un autoturism de închiriat pentru vacanţă şi au ajuns la Viscri, un sat săsesc din Ţinutul Rupei. Acest sat face parte din patrimoniul cultural UNESCO!

Dacă doriţi să vedeţi o mănăstire cu adevărat specială, Curtea de Argeş vă aşteaptă. În această biserică episcopală se afla îngropaţi regii României Carol I şi regina Elisabeta, Ferdinand şi regina Maria dar şi Carol al ÎI lea. Puteţi da o fugă pe Transfagarasan şi implicit până la lacul Bălea (2010 metri altitudine). Dacă preferaţi destinaţii naturale atunci Lacul Sfânta Ana oferă o privelişte unică. Acest lac este situat la o altitudine de 950 metri şi este format pe un crater vulcan, de altfel singurul din Europa de Est. În testimonialele lăsate în urmă de clienţii noştri se regăsesc şi destinaţii celebre: Sinaia, Predeal, Buşteni (călătorie cu telecabină până la Babele, Sfinx şi Crucea Caraiman) sau Peştera Ialomiţei. Acestea sunt doar câteva din locurile speciale ale României care pot devine sursa vibrantă de voie bună şi tihna sufletească în timpul sărbătorilor.

Pentru drumuri montane Autoboca Rent a Car vă recomanda să folosiţi Vw Touareg!

Masini de inchiriat Autoboca Vw TouaregAşa cum bine aţi intuit, drumurile româneşti nu sunt din cele mai bune din Europa. Din acest motiv, dacă plănuiţi să vă duceţi la munte trebuie să aveţi o maşină puternică, capabilă să ofere stabilitate. Pentru o experienţă lină şi fără probleme noi vă recomandăm Vw Touareg, o maşină potrivită pentru orice tip de drum. Acest autoturism a fost construit pentru a „cuceri” orice tip de teren fără compromisuri. Cu o transmisie automată şi un consum decent pentru gabaritul maşinii (9.9 l/100 km – motorină), Vw Touareg încorporează şi funcţii pentru confort. Această maşină are aer condiţionat şi un puternic sistem audio (MP3) care îmbunătăţesc semnificativ calitatea fiecărei călătorii! Considerată de mulţi clienţi drept cea mai bună maşină de închiriat 4×4, Vw Touareg este ideală pentru drumeţii montana!

Rezervă acum Vw Touareg!