Căutam spiritul autentic românesc prin Sibiu, oraşul istorie al Transilvaniei

Descoperă România fără restricţii începând cu minunatul oraş Sibiu

 

Autoturisme de inchiriat preturi mici

Unul din cele mai frumoase oraşe din România este Sibiul, care atrage mii de turişti în fiecare an. De ce este atât de important acest oraş din punct de vedere turistic, economic şi cultural? În primul rând sunt mii de note de călătorie care vorbesc atât de frumos despre acest oraş încât primul instinct este să dai o fugă până acolo. Minunatul oraş Sibiu păstrează vie, cu stoicism chiar flacăra trecutului.

Puteţi păşi cu graţie pe străzile sibiene, ce ascund o sumedenie de poveşti, care mai de care mai fascinante. Există o simbioză specială între cultura şi istorie, ceea oferă turiştilor o experienţă turistică aparte. Dacă doriţi să vă bucuraţi de un city break sublim şi uneori chiar „jucăuş”, puteţi porni cu încredere spre Sibiu. Să nu uitaţi să vă aduceţi prietenii!

În 2015 oraşul Sibiu a devenit un popas obligatoriu pentru cei care iubesc să călătorească. Turiştii vin în Sibiu pentru a participa la diverse evenimente culturale. De altfel, se pare că cele mai importante evenimente culturale se ţin în Sibiu. În anul 2007 oraşul a fost Capitală Europeană a Culturii. Din acel moment Sibiul a rămas ancorat în tărâmul fertil al culturii. Strategia de promovare a oraşului a dat roade. Turişti din Franţa, Spania, Italia, Germania şi Austria vin în Sibiu pentru lua contact cu un oraş medieval special. Sunt câteva atracţii turistice pe care nu ar trebui să le rataţi dacă ajungeţi în Sibiu. Ne-am gândit să vă ajutăm să găsiţi rapid cele mai frumoase obiective turistice din oraş. Sunteţi pregătiţi să porniţi într-o veritabilă aventură turistică prin Sibiu? Dacă răspunsul este da, atunci rândurile următoare cu siguranţă o să vă ajute să călătoriţi cu zâmbetul pe buze.

Autoturisme bune de inchiriat

Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat în Sibiu?

Oferte inchirieri masini termen lung

de unde pot inchiria o masinaAr trebui să ştiţi de la început că în Sibiu sunt foarte multe locuri de văzut. De altfel, aşa cum mulţi turişti au precizat „oraşul este un imens muzeu în aer liber”. Aici aveţi oportunitatea de a găsi o sumedenie de obiective turistice, care mai de care mai interesante. Trebuie doar să ştiţi unde să căutaţi! De exemplu, noi de fiecare dată când ajungem în Sibiu avem grijă să vizităm celebrele turnuri sibiene. Turnurile oraşului făceau parte dintr-un vast sistem de apărare, în completare cu ziduri impunătoare.

Aceste ziduri au împrejmuit cetatea pentru a proteja localnicii de eventuali invadatori. Istoricii ne spun că iniţial cetatea transilvăneană avea aproximativ 39 de turnuri şi patru impunătoare porţi. O parte din acest impunător sistem de apărare a rămas în picioare şi astăzi. Vă recomandăm să vizitaţi Turnul Dulgherilor, Turnul Archebuzierilor, Turnul de Poartă şi Turnul Olarilor.

Oras Sibiu 2015 Romania

Source: Google Maps

Turnul Olarilor atrage un număr impresionant de turişti. Acesta a fost ridicat în secolul al XV-lea şi este situat între turnul Dulgherilor şi Turnul Archebuzierilor. Trebuie să menţionăm faptul că Turnul Olarilor a fost opera olarilor, care constituiau în secolul al XV-lea o breaslă importanta în Sibiu. Turnul este realizat din piatră şi cărămidă. Merită să veniţi pregătiţi cu aparatul de fotografiat! O să-l folosiţi din plin pe străzile oraşului Sibiu. Să nu uitaţi să vă plimbaţi puţin şi prin Piaţa Mare din Sibiu, numit recent şi monument arhitectural de către UNESCO. De ce? În perimetrul Pieţei Mari din Sibiu se află o sumedenie de monumente culturale şi istorice importante. Aici o să găsiţi şi celebrul Turn al Sfatului, atracţia principală a Sibiului.

cheap car rent bucharestÎn Piaţa Mare din Sibiu o să găsiţi şi Palatul Brukenthal, fosta reşedinţă a baronului Samuel von Brukenthal. În această impresionantă clădire se afla în prezent Muzeul Brukenthal care găzduieşte o gamă variată de colecţii de artă. Dacă ajungeţi în Piaţa Mare din Sibiu, să vizitaţi acest muzeu deoarece colecţiile o să vă impresioneze. Pentru a vă bucura aşa cum se cuvine de toate darurile turistice ale oraşului, trebuie să aveţi la dispoziţie un autoturism.

AutoBoca va pune la dispoziţie un serviciu de inchirieri masini în Sibiu, uşor de accesat de fiecare dată când aveţi nevoie. În flota noastră o să găsiţi maşini mici şi economice, dar şi modele puternice (SUV, premium sau microbuze). Este important ca dumneavoastră să vă mişcaţi în voie oriunde doriţi fără stres sau bătăi de cap. Reprezentanţii AutoBoca vă stau la dispoziţie în fiecare zi cu informaţii utile despre cele mai bune oferte rent a car din această locaţie. Vă oferim acces la maşini sigure şi confortabile – o veritabilă plăcere de condus prin Sibiu!

Surse: Wikipedia

Inchirieri masini