Ce facem dacă avem maşina în service?

Accident? AutoBoca va propune o soluţie alternativă de mobilitate auto: maşina de schimb!

Fie că vrem să acceptăm sau nu, posibilitatea de accident este reală de fiecare dată când ne urcăm la volan. Indiferent de atenţia de care dăm dovadă noi în trafic, uneori suntem surprinşi de neglijenţa celorlalţi participanţi în trafic. Statistic vorbind, cu cât vom petrece mai mult timp pe şosea, cu atât cresc şansele pentru o altercaţie în trafic. În prezent, în România, sunt foarte multe autoturisme pentru o infrastructură care nu este pregătită să acomodeze circulaţii intense şi zilnice. Speram ca în viitor lucrurile să se schimbe într-un mod pozitiv. 

Drumurile nu sunt în cele mai bune condiţii şi multe dintre ele ar mai avea nevoie de cel puţin încă o bandă pe sens. Acestea vin cu foarte multe provocări, greu de abordat şi depăşit. Dacă avem şi probleme cu răbdarea, sigur o să fie şi mai greu să depăşim momentele dificile din trafic. Astfel, se produc numeroase situaţii aglomerate, cu oameni grăbiţi, stresaţi şi care vor să caute o variantă rapidă de a scăpa de trafic. Şi tocmai acea clipă de neatenţie sau grabă (fie din partea voastră sau a unei alte persoane) vă poate costa destul de scump. Totuşi, putem trece şi peste momentele dificile, mai ales dacă suntem bine informaţi.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Chiar şi cei mai experimentaţi şoferi pot fi în pericol de a deveni victimă unui accident rutier. De ce? Fiindcă atunci când sunteţi la volan nu puteţi controla toţi factorii care influenţează fluiditatea traficului. Puteţi să puneţi accent pe condus preventiv, atenţie sporită însă, uneori, oricât de mult am încerca să evităm un accident, acesta poate avea loc din cauza altui individ.

Maximum ce putem face este să ne asigurăm de fiecare dată când executăm o manevră. Însă, asta nu garantează că şi alt participant la trafic va face la fel. Din păcate multe persoane se grăbesc şi astfel dau naştere unor situaţii greu de gestionat în trafic.

Altfel spus, un accident auto este o realitate pe care fiecare şofer va trebui să o înfrunte la un moment dat. Din fericire, majoritatea dintre acestea se soldează cu mici avarii ale autoturismelor (mai ales dacă au loc în traficul marilor oraşe). Însă, chiar şi aşa, nu înseamnă că este un moment plăcut sau o situaţie ce poate fi rezolvată cu uşurinţă. 

Un accident auto este pentru mulţi dintre noi, un test al răbdării. Vor trebui completate multe formulare (mai ales pentru obţinerea asigurării din partea culpabilului), să găsiţi un service auto care vă poate repara maşina (în speranţa că se pot găsi piesele necesare şi că veţi colabora cu un mecanic profesionist) şi bineînţeles să fiţi dispuşi să aşteptaţi câteva săptămâni până când se va repara autoturismul. În acest timp, veţi rămâne fără mijloc de transport, ceea ce vă poate da programul total peste cap.

De cele mai multe ori nu suntem pregătiţi pentru o problemă cu maşina, şi se doreşte a se evita acest lucru pe cât de mult posibil. Însă când apare nu trebuie să intrăm în panică. Sunt nenumărate soluţii pe care merită să le punem în aplicare, unele chiar gratis. Sună prea frumos să fie adevărat? Vă invităm să aveţi puţină răbdare pentru a afla toate detaliile. Vă promitem că se poate obţine gratuit o alternativă pentru mobilitate auto.

Totuşi, nu sunt mulţi romani care ştiu de unele soluţii inteligente şi gratis, condiţionate de legea din România. Ce înseamnă asta mai precis? Dacă romanii au accidente şi vina a fost a celorlalte persoane implicate, atunci ei nu trebuie să fie „prizonierii” mijloacelor de transport în comun în perioada în care autoturismele sunt reparate în service-uri.

Ei pot accesa servicii gratuite care le pot oferi o maşină la schimb. Costul este zero: vă bucuraţi de un autoturism bun pe cheltuiala celui care a provocat accidentul. Este o variantă corectă şi care avertizează şi ceilalţi participanţi în trafic să fie mult mai atenţi când se urcă la volan.

Ce anume trebuie să faceţi pentru a obţine acces la acest serviciu de maşină la schimb? Unde veţi găsi astfel de servicii gratuite? Ce fel de autoturisme sunt incluse în cadrul acestei oferte? AutoBoca are o soluţie pentru voi.

Suntem o firmă de închirieri auto cu 10 ani de experienţă în domeniu şi mereu alături de clienţii noştri. Fiindcă informaţiile corecte vă pot salva de la numeroase investiţii greşite, vă invităm să aflaţi chiar acum mai multe detalii despre programul “maşina de schimb” de la AutoBoca!

Mobilitate auto gratuită în caz de accident: profitaţi de serviciul “maşina de schimb” de la AutoBoca

Mii de romani îşi încep zilele la volanul autoturismului personal, grăbindu-se să ajungă în timp util la serviciu sau la acea întâlnire, şedinţă importantă. Programul nostru de zi cu zi este structurat în aşa maniera încât suntem dependenţi de un mijloc de transport rapid pentru a ne îndeplini toate sarcinile în timp util. De aceea, atunci când apare o problemă cu maşina personală, mai ales dintr-o zi normală din trafic, toate planurile noastre se decalează. Aşadar, nu vom mai reuşi să ajungem la muncă la ora dorită, nici să luăm copii de la grădiniţă, să facem cumpărăturile sau să plecăm în acea vacanţa mult aşteptată.

Un accident auto este o sursă de stres, frustrări şi aduce multe alte probleme după el. Nici nu ştii cât de tare îţi este avariată maşina, ce piese vor trebui schimbate şi uneori, de la o astfel de situaţie, se pot declanşa o serie de multe alte probleme privind funcţionalitatea autoturismului. Nu doar atât, însă va trebui să înfruntăm realitatea eminenta: vom rămâne fără mijloc de transport. Dacă rămânem fără maşină şi trebuie să ne continuăm activităţile zilnice, atunci ne lovim de o problemă serioasă.

Ce este de făcut în această situaţie? Ne conformăm şi nu mai căutăm alternative? Nu. Soluţia? Maşina de schimb, oferită de AutoBoca, gratis, la sfârşitul unui proces relativ simplu. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmaţi? În primul rând va trebui să obţineţi câteva documente care va absolvesc de orice vină în cadrul accidentului. Serviciul maşina de schimb este destinat victimelor accidentelor rutiere, cei care au de suferit din cauza neatenţiei altor participanţi în trafic. 

În al doilea rând, după ce aţi obţinut Nota de constatare şi Devizul de reparaţie, vă îndreptăţi către unul din sediile AutoBoca (avem 13 prin toată ţara). În prealabil ne puteţi contacta şi telefonic pentru a obţine mai multe informaţii detaliate privind documentele pe care trebuie să le aveţi la îndemână. 

Şi nu în ultimul rând, după ce unul dintre consilierii noştri vă va pregăti dosarul, veţi putea beneficia de un autoturism întreţinut în condiţii excelente şi gata de drum. De menţionat că serviciul maşina de schimb este gratuit doar pentru perioada în care maşina personală este la service. Dacă depăşiţi acest termen, se va percepe o taxă de închiriere pe zi. Nu vă faceţi probleme, vi se va explica clar care sunt condiţiile pe care trebuie să le respectaţi.

Un alt punct demn de menţionat este că veţi putea alege un model auto care face parte din aceeaşi clasă cu autoturismul avariat (sau una inferioară). Acest aspect este implementat pentru a menţine o doză de corectitudine (având în vedere că toate costurile sunt suportate de RCA-ul vinovatului).

Astăzi cu puţină răbdare şi evident acces la informaţii utile, devine relativ uşor să găsiţi o soluţie. AutoBoca a dezvoltat cu atenţie acest serviciu pentru a ajuta persoanele care au nevoie de maşini bune pentru a se deplasa fără probleme. În marile oraşe din România, fără un autoturism bun la îndemână, devine aproape imposibil să vă îndepliniţi toate obiectivele pentru acea zi. Având în vedere că un accident auto se poate întâmpla oricând (mai ales în locuri cu trafic intens), nu strică să ştiţi unde trebuie să apelaţi în cazul în care aveţi nevoie de ajutor.

Programul maşina de schimb de la AutoBoca, a fost special creat pentru a veni în sprijinul celor care sunt victimele unor accidente rutiere. De ce să suferiţi voi fiindcă o altă persoană nu a fost suficient de atentă? Prin intermediul serviciului maşina de schimb, veţi putea conduce gratuit, modele interesante precum VW Polo Automat, VW Jetta, Opel Astra Automat, Citroen C-Elysee, Suzuki Vitara şi multe altele. 

Flota AutoBoca este generoasă şi diversă. Vă invităm să descoperiţi chiar acum cât de simplu poate fi să vă bucuraţi şi voi de o maşină la schimb în caz de accident! De ce să rămâneţi fără un mijloc de transport personal când aveţi la dispoziţie unul gratis?

Autoturisme bune de inchiriat