Ce facem weekend-ul acesta?

manastire voronet 2019 vizita

Activități de weekend după o săptămână lungă de lucru

În fiecare săptămână lucram de zor pentru a ne îndeplini obiectivele la locul de munca și pentru a ne căștiga existenta. Nu este ușor să ținem pasul cu ritmul alert al societății, mereu caracterizat de lipsa timpului și o oarecare urgenta de realizare a fiecărui task. Încercam să facem fata la problemele care ne încarca mintea, sufletul și trupul. Câteodată reușim să facem acest lucru fară ajutor iar alteori trebuie să cream contextual potrivit pentru a ne relaxa complet. Daca vrem să nu ne îmbolnăvim, este indicat să punem stop preț de câteva ore și pur și simplu să respiram. Oare mai știm cum să punem pauza la toate lucrurile pe care trebuie să le facem zilnic?

Sunt foarte mulți romani care întâmpină dificultăți în a se îndepărtă de rutina care-i caracterizează. Uitam să descoperim lucruri noi, oameni interesanți și povesti fascinante. De ce? Nu ne permite timpul. După 8 – 9 ore de lucru, poate chiar mai multe, nu mai dorim să facem activități de recreere sau distracție. Vrem să mâncam ceva, să ne uitam la un serial și apoi să ne odihnim deoarece a doua zi o luam de la capăt. Trăim în aceasta iluzie în fiecare zi. Totuși, atunci când ne apropiem de weekend începem să ne găsim la activități care ne încânte.

Avem la dispoziție doua zile pentru a ne redresa emoțional și fizic. Nu reușim să folosim cele 48 de ore pentru a ne relaxa complet dar ele contribuie la sănătatea noastră. Este important că macar câteva zile pe săptămână să ne odihnim. Nu putem lucra zilnic la un nivel ridicat de intensitate fară să nu resimțim presiunea exercitata asupra corpului. Din acest motiv este important să investim puțin timp și în sănătatea noastră. Daca facem acest lucru, atunci ne vom întoarce la lucru cu mai multa încredere. Care sunt cele mai faine lucruri de făcut în weekend pentru a ne relaxa? Răspunsurile la aceasta întrebare variază de la o persoana la alta. Este important să coleram timpul necesar unei activități cu timpul real pe care-l avem la dispoziție.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Activități de weekend de relaxare și distracție

În anul 2019 weekendurile pot deveni surse de voioșie și distracție. Pentru a ne simți bine în weekend, credem că este important să ne informam. Daca reușim să strângem informații despre posibilitățile turistice existente, atunci sigur vom găsi cele mai bune variante pentru timpul acordat activității. Romania oferă oamenilor șansă de a se simți bine în diverse locații minunate. Lângă marile orașe din tara o să găsiți numeroase obiective turistice interesante, care pot ocupa loc de cinste în itinerariile unor călători de weekend. Trebuie doar să găsim locații care să fie în ton cu așteptările noastre de la călătorie. Daca abordam căutarea cu atenție, atunci sunt șanse mari să găsim un loc minunat, pe care să-l vizitam cu drag.

În funcție de orașul în care locuim, vom găsi în imediata apropiere și obiective turistice interesante, menite să ne încânte ochii și simțurile. Fiecare regiune turistica a României are câteva locuri minunate, ce merita să fie în atenția celor care iubesc să călătorească. După 5 zile de munca grea, vrem macar doua zile de relaxare și poate un pic de distracție. Din fericire, astăzi putem allege să uitam de dificultățile de la locul de munca în weekend. Așadar, nu suntem surprinși să vedem atât de mulți romani căutând refugiu în weekend. Ei vor să uite de stresul cotidian și de problemele de la locul de munca. Preț de doua zile ne putem simți bine alaturi de prieteni buni și familie. Este destul de ușor astăzi să pornim la drum, știind că la destinație o să ne simțim bine.

Printre cele mai populare locuri de vizitat în weekend o să găsiți Sinaia, Predeal, Azuga, Poiana Brașov, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rarău, Frasin, Dorna Arinii și altele. Aceste stațiuni montane reprezintă pentru milioane de romani surse de relaxare și distracție. Ei aleg să vina aici pentru a se distra împreună cu cei dragi. Chiar daca nu este ușor să ajungem la destinație, ne înarmam cu răbdare și pornim la drum cu drag. Drumurile proaste din Romania lasă o umbra apăsătoare peste calitatea călătoriei, însă trebuie să depășim acest aspect și să ne apropiem ușor de destinație. Infrastructura românească prost realizata și administrata cu întârziere afectează semnificativ calitatea experiențelor turistice.

Foarte mulți turiști, romani și străini, se arata indignați de calitatea drumurilor din Romania. Cei care vin din statele europene vestice sunt uimiți de capacitatea romanilor de a-și desfășură activitatea zilnica când drumurile au atât de multe probleme. Nu putem nega acest lucru; romanii stiu cum să se adapteze, să înghită în sec și să meargă mai departe. Totuși, speram că lucrurile se vor schimba.

Vrem că Romania să aibă autostrăzi și drumuri decente pe care să le folosim cu drag pentru a ne îndeplini activitățile. De asemenea, ne dorim nespus că numărul de accidente rutiere să scadă. Am trecut pe lângă multe evenimente auto neplăcute și ne rugam că oamenii implicate să fie sănătoși. Este un sentiment greu de descries, mai ales daca ești șofer.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

De altfel, daca urmează să mergem în weekend la munte pentru a ne relaxa și trecem pe lângă un accident, deja dispoziția se schimba. Din acest motiv este atât de important că șoferii să circule cu prudenta și atenție, dar și pe drumuri mai bune. Daca urmează să porniți la drum în weekend și aveți nevoie de mașini bune, apelați cu încredere la serviciile AutoBoca. Avem un parc auto divers care cuprinde mașini pentru diferite ocazii. Le puteți descoperi relativ ușor aruncând o privire pe site-ul nostru. Aici o să găsiți toate autoturismele noastre de bun venit, pe care le puteți închiria ușor și fară stres.

În doar trei pasi simpli puteți închiria de la noi o mașină buna. Noi preluam comanda și vă pregătim mașină de drum. De la început trebuie să știți că autoturismul este predate curat și cu plinul făcut. Vrem că fiecare client să se bucure de călătorii plăcute și lipsite de bătăi de cap. Având în vedere că peste 96% din clienții AutoBoca ne recomanda serviciile, putem spune că am reușit să îndeplinim acest obiectiv! Contactati-ne cu încredere pentru a închiria un autoturism de la noi!

Inchirieri auto oras