Ce înseamnă o maşină la schimb în caz de accident auto?

Soluţii de mobilitate după accident: o maşină nouă la schimb cu zero costuri! Nu este o glumă…profitaţi de o ofertă specială de la Autoboca!

Una dintre marile frici ale şoferilor este un accident rutier. Din păcate câteodată avem parte şi de neplăceri în trafic. Chiar dacă acesta nu este provocat din vina voastră, accidentul aduce o serie de evenimente neplăcute cât şi întocmirea multor documente şi rapoarte.

Altfel spus, vă veţi vedea nevoiţi să pierdeţi foarte mult timp pe la poliţie şi să rămâneţi fără autoturism (pentru perioada reparaţiilor).  Nu sună prea bine, nu-i aşa? Totuşi, suntem obligaţi de lege şi de responsabilitate să respectăm acest curs al lucrurilor.

Trebuie să ne păstrăm calmul (atât cât putem), şi să încercăm să găsim soluţii pentru problema cu care ne confruntăm. Să ştiţi că sunt soluţii de mobilitate, pe care trebuie să le descoperim. Cu răbdare şi informaţiile corespunzătoare, veţi avea acces la câteva oferte avantajoase de care ar trebui să ţineţi cont în caz de accident. O să găsiţi un internet mai mult decât primitor, care vă poate ajuta să descoperiţi lucruri utile despre soluţii de mobilitate.

De fiecare dată când ne urcăm la volan, avem de înfruntat o serie de factori şi un număr considerabil din ei nu sunt în aria noastră de control. Sunt multe situaţii neprevăzute ce pot avea loc în trafic şi este imposibil să le prevenim.

Din acest motiv, se promovează prudenţă şi atenţia maximă de fiecare dată când conducem. Numărul de şoferi creşte în fiecare an, ceea ce înseamnă că în oraşele mari din România (şi nu numai), sunt mii de oameni care vor să se deplaseze cu maşina la destinaţiile dorite. Traficul din marile oraşe romaneşti poate veni şi cu probleme, pe care trebuie să le abordăm cu răbdare.

Suntem obişnuiţi să folosim autoturismul personal chiar şi pentru îndeplinirea activităţilor de rutină (cumpărături, mers la serviciu, plătit facturi şi altele) şi în mod deosebit pentru călătorii în scop de afaceri sau pentru vacanţe. De ce? Fiindcă este o manieră extrem de comodă şi practică de a ajunge într-un loc anume. Nu doar atât, însă putem economisi timp şi chiar şi bani. Maşina personală este pentru un şofer parte din familie. Din acest motiv se bucura de o grijă aparte. Orice proprietar vrea să se asigure că maşina merge bine.

Însă, datorită nivelului ridicat de confort pe care îl prezintă acest mijloc de transport, mulţi oameni aleg să circule cu maşina personală. Asta înseamnă că traficul va fi intens şi riscul de accident mare. Din fericire, există soluţii pentru orice fel de situaţie. Dacă un necaz ne loveşte în trafic şi avem parte de un accident auto, nu trebuie să cădem prada deznădejdii. Este important să ne păstrăm calmul şi să găsim soluţii.

calatorii prin tara 2018

Există variante utile de mobilitate pe care le puteţi accesa dacă aveţi răbdare să căutaţi informaţii. Despre ce este vorba mai exact? În România legea RCA a fost modificată în 2017 şi aduce noi posibilităţi auto pentru părţile păgubite, în caz de accident.

Altfel spus, veţi avea posibilitatea să închiriaţi o maşină GRATIS de la o firmă specializată, din aceeaşi categorie cu maşina avariată. Nu-i aşa că nu ştiaţi de această lege? Vă invităm acum să o descoperiţi în profunzime şi implicit să aflaţi cum puteţi beneficia de o maşină gratis în caz de accident.

De ce nu plătiţi nimic? Simplu: firma de asigurare a celui care a cauzat accidentul este cea care plăteşte atât pentru daunele provocate autoturismului cât şi  Voi doar vă bucuraţi de plăcerea de a conduce o maşină bună, vă rezolvaţi problemele, pe măsură ce autoturismul avariat este reparat în service.

Cum puteţi profita şi voi de acest serviciu? Ce firmă de închirieri auto vă poate ajuta cu o maşină la schimb în caz de accident? În rândurile următoare, vă vom oferi mai multe detalii. Vă invităm să descoperiţi chiar acum cât de simplu poate fi să vă bucuraţi de o maşină nouă fără niciun cost!

În caz de accident, aveţi un autoturism nou de la AutoBoca, pe gratis!

Un accident auto provoacă o serie de neplăceri, stres cât şi anxietate chiar dacă nu a fost cauzat din vina voastră. Dacă autoturismul vostru este avariat considerabil, atunci va trebui să îl lăsaţi în service o perioadă îndelungată. Însă, în timpul acesta, cum vă deplasaţi? Cum vă continuaţi demararea activităţilor de zi cu zi? De ce să suferiţi voi sau să cheltuiţi mai mulţi bani, pentru neatenţia altuia?

AutoBoca vă poate ajuta să dispuneţi de mobilitate continua chiar şi în caz de accident. Iar partea bună este că nu va trebui să plătiţi nimic! Este vorba despre serviciul „maşina de schimb” care este accesibil tuturor şoferilor romani. Dacă, din păcate, aţi avut parte de un accident auto (şi nu din vina voastră), noi vă putem oferi un autoturism la schimb pentru toată perioada în care maşina personală este în curs de reparaţii.

Cum puteţi accesa acest serviciu? Întreg procesul este foarte simplu şi fără stres. Trebuie să aveţi în vedere câţiva paşi ce trebuie urmaţi iar de restul se va ocupa unul dintre specialiştii noştri. Mai întâi, veţi avea nevoie de câteva documente care vor atesta cauza accidentului cât şi perioada pentru care autoturismul vostru va fi în service (Nota de constatare şi Devizul de reparaţie). Doar atât!

Apoi, va trebui să alegeţi maşina pe care o veţi primi la schimb. Foarte important de reţinut este că aveţi dreptul să optaţi pentru un model din aceeaşi clasă (sau inferioară) cu autoturismul avariat. De asemenea, veţi avea acces la maşina de înlocuire pentru o perioadă fixă, tot ce depăşeşte acest termen, va fi taxat în funcţie de tarifele de închirieri. Cum funcţionează mai precis?

În funcţie de orele de manopera scrise pe devizul de reparaţie, se va stabili numărul de zile pentru care beneficiaţi pe gratis de maşină la schimb. Formula de calcul este foarte simplă: pentru fiecare 4 ore de manopera, veţi obţine 1 zi gratis pentru autoturismul de la AutoBoca. Altfel spus, dacă pentru reparaţii s-au estimat 20 de ore de manopera, veţi avea la dispoziţie 5 zile noua maşină de la noi, fără niciun cost.

În această manieră, se va menţine un grad de corectitudine faţă de toate părţile implicate (păgubit, vinovat şi firma de închirieri auto). Aşadar, dacă v-aţi văzut implicaţi într-un accident auto şi vreţi să dispuneţi de o maşină la schimb fără niciun cost, ne puteţi contacta cu încredere. În flota AutoBoca, veţi găsi multe modele noi din clase diferite.

Astfel, veţi avea un echivalent pentru autoturismul personal. Din clasa mini vă prezentăm noul VW Polo Automat, un model deosebit şi foarte îndrăgit de şoferi de peste tot în lume. Din clasa compact, puteţi opta pentru un VW Jetta, o maşină elegantă, puternică şi de încredere. De asemenea, puteţi opta şi pentru un SUV (precum Suzuki Vitara) sau un microbuz (precum VW Touran). Lista completă va fi prezentată de unul dintre agenţii noştri.

Cu sprijinul specialiştilor AutoBoca, va fi foarte simplu să accesaţi un autoturism la schimb care să fie pe placul vostru. De ce să rataţi această oportunitate? Contactaţi-ne  chiar acum şi aflaţi mai multe detalii despre serviciul „maşina la schimb”! Agenţii AutoBoca o să vă ajute să găsiţi soluţia optimă pentru nevoile voastre!

Autoturisme bune de inchiriat