Ce mașină alegem pentru un drum lung prin România?

Pregătiri de drum: călătorii plăcute la volanul unor autoturisme de încredere

În lumea modernă simțim nevoia de a spune „Stop” și de a ne delecta într-un loc dominat de liniște, voie bună și relaxare. Din ce în ce mai mulți români investesc inteligent timpul lor liber, pentru a lua contact cu latura frumoasă a vieții. Ei vor să se bucure de liniște și să nu se „lovească” de stres, anxietate sau depresie. Și dacă reușim să ne detașăm de lucrurile stresante și obositoare, comune societății moderne, atunci vom reuși să ne odihnim, fizic și mental. România are numeroase daruri, atinse de grația divină și de trecerea timpului. Succesiunea anilor, cu greutățile aferente, și-au lăsat amprenta peste orașele și satele românești.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Astăzi găsim mici bucurii, atent cizelate de istorie, artă, cultură și omenie. Suntem zilnic asaltați de tot felul de știri și informații contradictorii. Unii spun că țară este frumoasă, alții contesta afirmația cu vehemență. Indiferent de care parte a baricadei ne aflăm, rămânem într-o continuă căutare. Avem de-a face cu multe provocări în România, unele mai mari și complexe decât altele. Uneori le ignorăm și alteori intercam să le descifrăm misterele. Oare reușim? Nu putem spune cu certitudine că există un drum sigur de urmat, care să nu vină și cu surprize neplăcute. Dacă ne dedicăm timpul căutării de surse de relaxare și liniște, atunci cu siguranță vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

Cu fiecare drum pe care-l facem prin România, devenim mai conștienți de frumusețea țării în care trăim. Știm că descoperim și probleme, care cu greu le putem depăși. Avem la dispoziție o sumedenie de locuri frumoase, ce pot fi vizitate cu drag. Povestea turistică a țării noastre are urcușuri și coborâșuri. Suntem conștienți de acest lucru. Totuși, ne-am gândit să scriem un articol util pentru cei care caută în prezent mijloace de transport. Ei pot folosi acest articol pentru a descoperi țară la volanul unor autoturisme bune.

inchiriere opel astra automat drumuri romania

În căutarea unor mijloace de transport

Să știți că România are drumuri bune, proaste și cât de cât acceptabile. Totul depinde de locație și de cum gestionăm caracteristicile specifice ale infrastructurii românești. Dacă suntem bine informați, atunci ne putem trece prin experiențe plăcute. Avem la dispoziție aplicații mobile, precum Waze sau Google Maps, pe care le putem folosi pentru a vedea cum stau drumurile. Așa aveți la îndemână toate informațiile necesare pentru a alege drumul optim pentru a ajunge la destinație.

Știm că românii sunt foarte atenți atunci când vine vorba de mijloace de transport și eficientă în mobilitate. Unii aleg să folosească mijloace de transport în comun (autobuze, microbuze, trenuri) iar alții optează pentru servicii particulare, pentru flexibilitate auto superioară. Mulți români aleg să închirieze mașini pentru drumurile pe care urmează să le facă. Ei vor să călătorească fără stres și să descopere cât mai multe locuri frumoase din țară.

De altfel, dacă avem la îndemână o mașină bună, devine mult mai ușor ne deplasăm. În prezent, găsim multe firme în România, ce oferă servicii de închirieri mașini. Cum putem alege cea mai bună oferta din cele disponibile? Nimeni nu poate spune că oferta „x” este cea mai bună, ci că merită să o aveți în vedere. Nevoile clienților diferă și nu toate sunt acoperite de câteva oferte generale. Din acest motiv nu strică să căutăm cu atenție printre ofertele existente pentru a găși exact ceea ce ne trebuie. Știm că uneori timpul nu este tocmai de partea noastră, dar trebuie să-l folosim pe cel disponibil pentru a lua decizii informate.

În România puteți colabora cu AutoBoca atunci când aveți nevoie de mașini. De o decadă ajutăm clienții români dar și străini să exploreze țară la volanul unor autoturisme bune. Am vrut să dezvoltăm un parc auto care să includă modele pentru nevoi diferite de transport. Din fericire am reușit să facem acest lucru. După multă muncă și efort susținut din partea tuturor celor care lucrează la noi, avem servicii de care ne putem mândri. Ar fi util să știți că peste 96% din clienți, optează pentru recomandări în ceea ce privește serviciile noastre. Ei au fost mulțumiți de serviciile primite și aleg să le recomande prietenilor sau familiei. Ne onorează această încredere, pe care încercăm să o întreținem prin dezvoltarea de servicii bune.

Care sunt mașinile pe care le puteți închiria de la noi? Nu o să le listăm pe toate, doar câteva modele care au atras atenția clienților în mod special: Dacia New Logan, Renault Clio, Mercedes Benz Vito, Renault Trafic, Skoda Fabia, Opel Astra (manual și automată) și VW Jetta. Aceste autoturisme au fost folosite cu drag de clienți pentru a călători prin țară.

Ei și-au îndeplinit obiectivele și au descoperit locuri noi și interesante. De 10 ani ajutăm clienții să exploreze România la volanul unor mașini de bun venit. Astăzi puteți închiria fără probleme mașini de la noi! Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați sau să folosiți formularul de rezervare online. 

Inchirieri auto oras