Ce planuri aveți pentru weekend?

Planuri de weekend și bucurii de neprețuit prin România

Fiecare săptămâna cu 40, 50 sau 60 de ore de lucru își lasă amprenta asupra capacității noastre de a ne bucura de timpul liber. Atunci când știm că se apropie sfârșitul săptămânii începem să ne gândim la activități de relaxare și distracție. Ziua de vineri reprezintă pentru mulți români și nu numai o reală descătușare față de sursele standard de stres și oboseală. Vrem să ne detașăm complet de lucrurile care ne stresează. Uneori reușim să facem acest lucru destul de ușor, mai ales dacă avem în față opțiuni turistice atât de frumoase. Dacă avem la dispoziție doar două sau trei zile, atunci credem că trebuie să fim foarte atenți la posibile destinații.

România are numeroase locuri ce pot fi perfecte pentru drumeții de weekend. Acest lucru surâde celor care iubesc să călătorească des. De altfel dacă partea financiară este bună, de ce să nu profităm de nenumăratele oportunități de călătorit prin țară? În două trei zile putem merge la o stațiune montană, unde să respirăm aer curat și să facem fotografii minunate. Ar fi bine să ne odihnim în weekend și să ne revitalizăm fizic și mental. Dacă facem acest lucru atunci cresc șansele să ne bucurăm de o experiență turistică plăcută, pe care să o prețuim următoarea săptămâna.

Photo credit: Tinel Andronic

De foarte multe ori căutăm în trecut surse de putere și liniște. Pentru a dezvoltă o colecție activă de amintiri frumoase, este important să le croim în locuri faine, alături de prieteni buni. În funcție de locul de plecare, putem să ne dezvoltăm mai ușor un itinerariu interesant. Având în vedere timpul limitat pe care-l avem la dispoziție, credem că este important să alegem un loc potrivit. De cele mai multe ori nu este ușor să facem acest lucru fără o pregătire în prealabil.

Cum ne putem bucura de un weekend frumos în România?

Dacă ne documentăm așa cum trebuie, vom găși relativ ușor un loc fain de vizitat în țară. Timp de câteva zile vom reuși să ne bucurăm de compania celor dragi dar și de peisaje faine. Sunt foarte mulți oameni care doresc să dea o fugă până la munte sau mare (în funcție de preferințe). Cine nu vrea să se simtă bine? Măcar un weekend avem dreptul să ne simțim bine și să profităm de distanță față de locul de muncă. Într-o pensiune de munte sau hotel modern cu tot felul de comodități sunt șanse destul de mari să ne simțim bine. Orașele și stațiunile montane sunt pregătite să întâmpine tot felul de vizitatori. Aceștia sunt mereu dornici să se simtă bine și să uite de problemele care-i macină. Nu este tocmai ușor să punem distanță între noi și sursele de stres, anxietate și depresie.

Photo credit: Constantin Andronic

Care sunt cele mai populare locuri de vizitat în weekend? Așa cum bine bănuiți, o să dați peste o sumedenie de răspunsuri la această întrebare. Românii au locuri favorite dar uneori doresc să descopere și destinații faine și noi. Printre cele mai populare locații de vizitat în weekend toamna sau iarnă o să gășiți Pojorâta, Vatra Dornei, Colibița, Poiana Brașov, Sovata, Sinaia, Predeal, Azuga și multe alte secrete turistice. Pentru a reduce aria de căutări la una sau două destinații, ar fi recomandat să ne gândim la așteptările călătoriei. Ce vrem să obținem de la acesta? În acest sens, putem să ne uităm cu atenție în oglindă și să setăm parametrii unei experiențe cât de cât plăcute.

Sunt anumite locuri perfecte pentru relaxare iar altele pentru distracție. O să găsim locații faine pentru familii iar altele de vizitat pentru grupuri de prieteni. Orice weekend poate deveni o sursă de voie bună și relaxare. Stresul dispare și puțîn câte puțîn vom accesa o liniște aparte. Am observat în ultimii ani, un interes aparte al românilor pentru city break-uri. Se pare din ce în ce mai mulți români vor să descopere orașele din țară (cele pe care nu le-au vizitat niciodată). Sigur nu sunteți surprinși de acest nou apetit al turiștilor români.

În România o să gășiți câteva orașe cu adevărat speciale, care merită să fie vizitate într-un weekend. Într-o lista scurtă putem include Cluj Napoca, Brașov, București, Iași, Suceava, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Albă Iulia, Timișoara, Arad, Constanța, Târgu Mureș, Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Ploiești sau Bacău. Puteți explora cu drag și entuziasm aceste orașe. Noi am putut descoperi câteva dintre aceste orașe și nu am fost dezamăgiți. A fost plăcut să realizăm că România are orașe moderne, amenajate cum trebuie și capabile să impresioneze.

AutoBoca și închirieri de weekend pentru toți!

Știm că mulți oameni vor să închirieze mașini pentru călătorii de weekend. Ei vor să se bucure de experiențe turistice plăcute, care să le țînă minte ani și ani. Dacă au la dispoziție mașini bune, atunci devine mai ușor să se bucure de drumuri plăcute.

AutoBoca va oferă rapid acces la mașini de calitate, potrivite pentru ceea ce v-ați propus să faceți în weekend. De peste 10 ani ajutăm clienții români și străini să descopere România. Cum? Le oferim acces rapid la mașini diverse! Contactați-ne pentru a alege autoturismul optim de drum!

Inchirieri auto oras