Ce servicii veţi găsi la AutoBoca în 2019?

An nou înseamnă şi obiective noi pentru AutoBoca: vă invităm să vă bucuraţi de experienţe auto deosebite în România! 

Sosirea lui 2019 ne-a pus pe majoritatea dintre noi pe gânduri. Pe lângă vremea extrem de rece şi capricioasă, trebuie să punem în valoare şi potenţialul pentru noi realizări. Anul 2019 vine cu numeroase oportunităţi, pe care nu le putem ignora. Este un nou început şi vrem să păşim cu dreptul.

Însă, înainte de a acţiona trebuie să punem la punct o strategie şi să petrecem ceva vreme reflectând la scopurile noastre. Ce vrem să obţinem de la acest an? Care sunt rezultatele pentru care ar trebui să muncim? Cum ne putem îmbunătăţi atât pe plan profesional cât şi personal? Aceste întrebări ne „macină” la început de an. Toţi încearcă să găsească răspunsuri utile la aceste întrebări. 

Photo credit: Vasile Prisacariu

Lista de întrebări poate continua, însă fără îndoială vrem să profităm la maxim de oportunităţile ce ni le va aduce acest an. Se spune că norocul ţi-l faci şi singur, ceea ce în mare este foarte adevărat. Pentru a obţine ceea ce ne dorim, va fi necesar să şi muncim (destul de mult). În această manieră vom putea să stabilim parteneriate şi să cunoaştem oameni noi care ne pot ajuta să progresăm. Trebuie să ne lărgim cercul de prieteni şi implicit să dezvoltăm noi colaborări. Nu ştim niciodată când putem găsi o colaborare utilă cu cineva interesant.

Aceleaşi seturi întrebări ni le-am pus şi noi, cei de la AutoBoca. Dacă în 2018 am crescut şi am atins câteva puncte importante pentru evoluţia noastră (de exemplu 10 ani de experienţă, primirea unor premii, implicarea în activităţi caritabile), vrem ca 2019 să fie şi mai special. Cu paşi mici ne-am transformat dintr-o mică firmă deschisă cu mult elan şi entuziasm în Rădăuţi, într-o companie naţională cu mai multe sedii peste tot în ţară.  Aşadar, vrem ca şi în 2019 să progresăm şi să oferim servicii mai interesante şi uşor accesibile. Scopul nostru este clar: să oferim cele mai bune servicii posibile. De ce să nu profitaţi de această ocazie pentru a închiria o maşină bună?

Cu alte cuvinte vrem ca 2019 să fie special şi pentru clienţii noştri. Ne-am propus să vă surprindem plăcut şi să vă ajutăm să aveţi parte de experienţe auto inedite. Ştim că maşina contează enorm de mult pentru orice călătorie. Aşadar, în flota noastră veţi găsi doar modele de încredere pe care să le conduceţi cu plăcere oriunde prin ţară.

AutoBoca a reuşit să ajute mii de clienţi să se bucure de autoturisme bune pentru plecat în vacanţe, întâlniri de afaceri sau mici escapade de weekend. Vă stăm alături ori de câte ori sunteţi în căutarea unui mijloc de transport de calitate. Suntem mereu la dispoziţia clienţilor care au nevoie de asistentă.

Ce servicii puteţi accesa la AutoBoca în anul 2019? Ce surprize v-am pregătit? Vă invităm să descoperiţi chiar acum ofertele noastre pentru 2019. De ce să nu vă bucuraţi de autoturisme de calitate mereu? Clienţii care au închiriat maşini de la noi, s-au bucurat de experienţe plăcute. Feedbackul pozitiv al clienţilor este prezent pe site-ul nostru. Puteţi intra pe pagina de testimoniale, unde o să găsiţi numeroase reacţii pozitive din partea clienţilor.

Servicii interesante de închirieri auto de la AutoBoca

Pentru noi, clienţii sunt cei mai importanţi. Datorită lor am reuşit să împlinim 10 ani de existenţa şi să ne bucurăm de atât de multe momente frumoase. Aşadar modul de creare a pachetelor de rent s-a bazat pe preferinţele şi cerinţele celor care caută maşini bune. Întreaga atenţie este asupra clientului şi fiecare angajat AutoBoca ştie asta. În acest sens, vrem ca în 2019 să vă asigurăm o paletă diversă de servicii, în funcţie de necesităţi şi preferinţe. Iată despre ce este vorba:

Închirieri auto la preţuri avantajoase şi acces rapid la multe modele interesante din clase diferite. Obiectivul principal de activitate AutoBoca este să furnizeze autoturisme spre închiriere tuturor celor care caută mijloace de transport de încredere. În flota noastră veţi găsi multe modele noi şi diverse precum VW Polo Automat, VW Jetta, Citroen C-Elysee, VW Touran şi lista poate continua. La AutoBoca veţi găsi maşina pe care o căutaţi! De ce să nu exploraţi opţiunile noastre de rent?

Servicii extra pentru călătorii plăcute şi fără stres. Fiindcă ne place că toţi cei care ne păşesc pragul să plece mulţumiţi la drum, specialiştii noştri au pus la punct un pachet de servicii extra. Este vorba despre lanţuri de zăpadă, Internet to Go, scaun pentru copiii, mobile rent şi altele. Dacă aveţi de întreprins un drum lung, aceste elemente vă pot fi tare de folos. Nu ştiţi niciodată când un serviciu extra vă poate spori calitatea drumului.

3SLease, un program de leasing auto pentru toate firmele din România. Ne-am gândit şi la necesităţile de transport ale întreprinderilor. În societatea din prezent, pentru că o firmă să se bucure de succes pe piaţa trebuie să dispună de o mobilitate auto impecabilă. Aceasta trebuie să fie mereu pregătită să asigure satisfacţia clienţilor.

calatorii prin tara cu vw polo

Prin intermediul ofertelor de leasing operaţional de la AutoBoca, veţi putea să vă puneţi la punct propriul parc cu maşini excelente. 3SLease include 3 pachete interesante ce pot fi adaptate în funcţie de necesităţi şi preferinţe. Cu ajutorul specialiştilor noştri vă puteţi îmbunătăţi serviciile oferite de firma voastră! Aceştia au suficientă experienţă pentru a vă face munca mai uşoară.

Maşina la schimb pe gratis în caz de accident. Da, aţi citit corect: veţi primi un autoturism fără niciun cost în cazul unui accident rutier (care nu a fost provocat din vina voastră). De ce să suferiţi voi pentru greşeala altuia? Pentru întreaga durată în care maşina personală este în service, noi vă oferim un alt mijloc de transport fără să plătiţi nimic extra! Sunt câteva condiţii pe care trebuie să le îndepliniţi, detaliate cu atenţia în pagina dedicata a serviciului.

Acces rapid: avem 13 sedii peste tot în ţară (aeroporturi şi oraşele principale). AutoBoca este mereu aproape de client, aşa că ne puteţi găsi rapid şi fără probleme. Ba chiar veţi putea să luaţi o maşină din sediul de la Iaşi şi să o returnaţi în sediul din Bucureşti! Flexibilitate şi profesionalism sunt doar câteva dintre principiile de bază pentru modul de operare AutoBoca.

Pe această listă de servicii pentru 2019, putem adăuga agenţi profesionişti, proces de rent rapid (chiar şi online) şi promptitudine. Nu doar atât însă vă putem aştepta cu maşina închiriată la locaţia specificata de voi (fie la aeroport la 4 dimineaţa). Cu alte cuvinte, pentru noul an, AutoBoca şi-a propus să vă surprindă cu autoturisme bune, servicii de încredere şi oameni serioşi pe care să vă puteţi baza. 

Ne place să ne vedem clienţii zâmbind şi vom face tot ce ne stă în putere să ne atingem acest obiectiv. Bineînţeles, nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt. Cele mai bune rezultate sunt experienţele clienţilor noştri. Le puteţi citi la secţiunea testimoniale de pe site-ul nostru. În această manieră veţi şti mai exact la ce anume vă puteţi aştepta de la AutoBoca. 96% dintre cei care ne-au condus autoturismele ne-ar recomanda şi altora, aşadar putem afirma că serviciile noastre se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

Dacă pentru 2019 v-aţi propus să călătoriţi mai mulţi, atunci vă invităm să ne contactaţi chiar acum şi să vă alegeţi o maşină de bun venit. De ce să nu transformaţi fiecare vacanţă într-o experienţă de neuitat? Agenţii AutoBoca vă aşteaptă cu interes pentru a vă ajuta să vă alegeţi autoturismul de care aveţi nevoie!

Autoturisme bune de inchiriat