Ce spun clienţii despre noi în această vară?

De ce puteţi colabora cu AutoBoca în această vară? Bucuraţi-vă de experienţe auto inedite şi profesionalismul unor agenţi cu experienţă!

Sezonul cald reprezintă momentul oportun să vă puneţi la punct planurile de vacanţă. Pe măsură ce stabiliţi parametrii unei experienţe încântătoare, o să descoperiţi şi câteva lucruri interesante despre ţara noastră şi cele mai bune posibilităţi de transport.

Niciodată nu strică să ştim exact cum să ne deplasăm într-o regiune nouă. Dacă suntem bine informaţi devine mult mai uşor să ne bucurăm de experienţe plăcute, lipsite de elemente stresante sau frustrări.

Photo credit: Ștefania Lău

Vremea este frumoasă, natura înverzită şi posibilităţile turistice sunt mult mai generoase decât pe timp de iarnă. Puteţi să vă încumetaţi la drumeţii pe munte, să vă bucuraţi de plajele însorite ale Mării Negre sau efectiv să refugiaţi într-un sătuc liniştit şi departe de aglomeraţia şi stresul marilor oraşe.

Cu cât ne îndepărtăm de agitaţia oraşului modern, cu atât ne apropiem mai mult de propriul spirit. Într-o clipă reuşim să gândim liberi fără să fim întrerupţi de vuietul modernităţii. Din acest motiv, atât de mulţi oameni caută în prezent locuri în natura care să le ofere linişte şi odihna sufletească.

Cu atenţie şi informaţiile corespunzătoare, va fi relativ simplu să creaţi un itinerariu fascinant şi plin de atracţii deosebite. România este o ţară extraordinară şi are enorm de multe de oferit turiştilor curioşi: locuri pline de istorie, tradiţie, construcţii medievale şi sute de legende încântătoare.

Photo credit: Bogdan Almajan

Va fi practic imposibil să vă plictisiţi dacă veţi alege să călătoriţi prin ţară. De altfel, plictiseala nu ar îndrăzni să apară dacă vă simţiţi bine alături de cei dragi. Sunt atât de multe locuri de văzut în ţara încât sigur o să faceţi un itinerariu interesant care să vă facă să zâmbiţi.

Însă, înainte de a porni la drum, sunt câteva elemente de natură practică pe care trebuie să le luaţi în considerare. Pentru a vă bucura de o vacanţă lipsită de impedimente neplăcute veţi avea nevoie de un autoturism de încredere care poate oferi un nivel ridicat de confort şi siguranţă. Să conduceţi sute de kilometri nu este o activitate simplă nici pentru cei mai experimentaţi şoferi.

Din acest motiv, este esenţial să dispuneţi de o maşină cu dotări performante, spaţioasă şi potrivită pentru necesităţile voastre de transport. Până la urmă este vital să aveţi la îndemână un mijloc de transport în conformitate cu drumul pe care urmează să-l faceţi.

Photo credit: Tinel Andronic

Cum puteţi accesa autoturisme de calitate pentru călătorii plăcute şi fără stres? O variantă des folosită atât de turiştii romani cât şi de cei străini este serviciul de închirieri auto. De regulă, veţi fi întâmpinaţi de profesionişti care vă vor ajuta într-un timp foarte scurt să alegeţi un autoturism bun şi de calitate. Şi la acest aspect vă puteți baza pe AutoBoca.

De ce să alegeţi să colaboraţi cu noi? Un răspuns simplu ar fi fiindcă noi menţinem foarte ridicat nivelul de excelentă în servicii de rent. Ne place să le oferim clienţilor noştri doar ce este mai bun şi nu ne este frică să facem eforturi suplimentare în această privinţă. Cea mai mare recompensă este atunci când primim o recenzie sau un feedback pozitiv din partea celor care ne-au ales maşinile.

Însă, să oferi autoturisme şi servicii deosebite presupune să menţii o comunicare deschisă şi permanentă cu toţi clienţii. În acest sens, noi, cei de la AutoBoca suntem disponibili 24/7 atât telefonic, online cât şi pe site-urile de socializare. Te putem ajuta oricând ai nevoie de o maşină de încredere. De ce să nu profitaţi de experienţa noastră?

Nu doar atât, însă la finalul fiecărei închirieri, trimitem un chestionar de calitate menit să evalueze serviciile noastre. Aşadar, ne puteţi spune ce v-a plăcut şi ce nu, pentru că noi să luăm măsuri în această privinţă. Chestionarele de calitate ne-au ajutat să ne mărim performanta şi gradul de satisfacţie.

Nimeni nu este perfect, însă noi dorim să învăţăm din greşelile noastre. AutoBoca activează de 10 ani pe piaţă şi de-a lungul timpului am reuşit să îndeplinim aşteptările de transport a mii de oameni. Din acest motiv, suntem convinşi că vă putem ajuta şi pe voi să călătoriţi cu plăcere. Nu sunteţi încă convinşi? Vă invităm să citiţi în continuare pentru a afla mai multe detalii despre experienţele clienţilor noştri cu AutoBoca!

Peste aşteptări! Foarte eficient: maşini de bun venit pentru călătorii deosebite!

Maşina joacă un rol esenţial pentru drumurile lungi prin ţara şi mai ales dacă veţi călători pentru vacanţă. Cu siguranţă veţi dori să aveţi parte de o experienţă turistică inedită şi lipsită de probleme. Aşa cum am menţionat, la capitolul mijloc de transport de încredere, vă puteţi baza pe AutoBoca.

Vă punem la dispoziţie multe modele noi şi de calitate din clase diferite. Astfel, veţi avea de unde alege. Nu doar atât, însă pe tot parcursul perioadei de închiriere, veţi primi asistenta din partea unui agent profesionist. În doar câteva minute, autoturismul va fi gata să vă ducă la drum!

De ce să alegeţi AutoBoca? Fiindcă ştim ce facem şi ne punem mereu clienţii pe primul loc. De asemenea, dacă veţi colabora cu noi, veţi avea şansa să faceţi viaţa mai bună unor copii care suferă de autism. Sprijinim anumite fundaţii care îşi concentrează eforturile pentru a îi ajută pe cei micuţi şi defavorizaţi.

Prin intermediul clienţilor noştri, noi donam către aceste organizaţii. La fiecare feedback lăsat din partea voastră, AutoBoca donează 1 euro. În ultima campanie demarată, am reuşit sa donam 500 euro către cei mici.

Partea bună este că nu va costa nimic să faceţi un micuţ fericit. De maşină oricum aveaţi nevoie, aşa că de ce să nu aduceţi şi un zâmbet pe faţa unui copil? Nu veţi face compromis în ceea ce priveşte calitatea şi dacă veţi profita de ultimele noastre oferte de rent, veţi putea economisi şi bani! Clienţii care ne-au ales şi-au arătat încântarea faţă de maşinile şi serviciile oferite de AutoBoca. Conform statisticilor, 96% dintre ei ne-ar recomanda şi altora!

calatorii prin tara 2018

În Otopeni, doamna Denişa Ene Georgeta a ales să închirieze un VW Jetta din sediul AutoBoca. În urma perioadei de închiriere, ne-a lăsat următorul feedback: „Peste așteptări! Felicitări angajaților! Ne-ai recomanda? Cu siguranță! Cu prima ocazie!” A fost foarte mulţumită de performanţa VW Jetta şi pe bună dreptate: autoturismul este nou, cu puţini kilometri la bord şi întreţinut în condiţii excelente.

Nici clienţii străini care au ales AutoBoca nu au fost dezamăgiţi de serviciile oferite. Domnul Burton Timothy a închiriat o Skoda Rapid din sediul nostru din Suceava pentru aproape două săptămâni. La final, descrie experienţa sa cu AutoBoca precum: „Personal prietenos, zâmbitor şi vorbitor de Lb. Engleză. Procesul de închiriere a durat puţin mai mult decât mă aşteptam, însă agenţii au fost foarte eficienţi!

După cum am mai spus, nimeni nu este perfect şi învăţăm din greşeli. Uneori mai sunt mici întârzieri, însă ne vom asigura că rezultatele sunt cele dorite. Skoda Rapid este o altă nouă adiţie din flota noastră. Acest autoturism compact, cu un portbagaj spaţios vă poate duce fără probleme la toate destinaţiile dorite.

Aşa că, dacă aveţi de întreprins drumuri prin România, ne puteţi contacta fără reţineri. De ce să nu vă bucuraţi de o maşină de încredere şi să ajutaţi şi un copil în acelaşi timp? Descoperiţi chiar acum ofertele noastre de rent pentru această vară şi profitaţi de noile modele de la AutoBoca! Credem că este important ca următoarea voastră călătorie prin ţara să fie caracterizată de entuziasm, stabilitate şi plăcere. Din acest motiv, vă punem la dispoziţie maşini de bun venit optime pentru călătorii prin România!

Inchirieri masini