Ce spun firmele de experienţele leasing cu Autoboca?

De ce să alegi 3SLease pentru succesul afacerii tale? Te invităm să descoperi de ce firmele aleg să colaboreze cu Autoboca!

În prezent, mediul de business din România este extrem de flexibil (unii ar spune chiar volatil), nu există o stabilitate pe piaţă ce ar putea să le asigure firmelor mici şi start-upurilor o plasă de salvare sau un sprijin constant. Din acest motiv managerii şi administratorii de firme sunt foarte atenţi cu investiţiile iniţiale.

Desigur, se iau iniţiative de această natură, prin accesarea unor fonduri europene, însă condiţiile sunt stricte şi nu fiecare idee se încadrează cu standardele cerute. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi şi că nu există soluţii pertinente de care ai putea profita. Important este să ne informăm şi evident să găsim cele mai bune variante din cele existente. Şi da, sunt soluţii de mobilitate pe piaţa românească de care puteţi profita.

Nevoia de mobilitate a devenit prioritară în orice domeniu de activitate care implica investiţii şi relocare de personal şi produse. Nu poţi să menţii un contact constant şi să oferi produse şi servicii de calitate dacă nu dispui de mijloace de transport capabile să reducă timpul de deplasare dintr-un loc în altul. Acestea sunt esenţiale pentru bună desfăşurare a activităţii unei firme.

De foarte multe ori va fi necesar să călătoreşti des şi peste tot în ţară, în special dacă trebuie să te ocupi de sectorul de distribuţie / livrare. Asta ar însemna să dispui de modele noi de maşini din clase diferite. Fiecare călătorie are specificul ei şi nu strică să ai la dispoziţie un mijloc de transport stabil şi de încredere.

Însă, achiziţionarea unei flote noi de autoturisme poate fi o investiţie ce ar putea pune în pericol succesul afacerii tale. De foarte multe ori, întreprinderile mici şi mijlocii nu dispun de resurse financiare lichide încât să poată face astfel de achiziţii fără a afecta rulajul pe viitor. În acest sens, se caută altfel de servicii care pot suplini cererile privind nevoi de transport de calitate.

Din acest motiv, leasingul operaţional a prins popularitate în rândul modului de operare a firmelor din România. De ce? Fiindcă este o metodă ce aduce multe beneficii şi acces la maşini de calitate. Acestea pot fi folosite cu încredere și fără bătăi de cap pe drumurile româneşti. Foarte multe firme apelează la servicii de leasing operaţional pentru a pune bazele unor flote stabile şi eficiente.

De ce leasing operaţional? De ce Autoboca?

Alegerea unui pachet de leasing operaţional avantajos nu este un proces simplu. Însă, este posibil, mai ales dacă vei colabora cu o agenţie profesională. Leasingul operaţional poate fi privit ca şi o formă de parteneriat. Practic, vei „împrumuta” flota unei companii de închirieri maşini şi o vei folosi pentru o perioadă determinată, în îndeplinirea scopurilor tale.

Dacă vei găsi un partener de încredere, atunci vei avea parte de multe beneficii şi vei putea demara activităţile propuse fără probleme. Sunt firme de leasing cu care poţi colabora. Trebuie doar să te angajezi într-un proces de documentare pentru a găsi rapid cea mai bună variantă.

În România, sunt câteva firme de rent care într-adevăr s-au devotat pentru crearea unor servicii profesioniste şi pe care să te poţi baza. Bineînţeles, la final, firma ta trebuie să beneficieze de avantajele utilizării unor maşini bune. Din fericire aveţi acum posibilitatea de a utiliza unei firme romaneşti de leasing: Autoboca.

Cum te putem ajuta?

Pentru un pachet de leasing operaţional bine pus la punct, poţi apela oricând la AutoBoca. Suntem o companie 100% românească, cu mulţi ani de experienţă în domeniu şi ne devotam energiile în totalitate pentru a îndeplini nevoile de transport ale clienţilor noştri (fie persoane fizice sau juridice).

Ştim că fiecare închiriere vine cu specificităţile ei, fiindcă şi aşteptările sunt diferite, în funcţie de compania ce ne solicita ajutorul. Din acest motiv, specialiştii noştri au creat un program personalizat de leasing operaţional, 3SLease. În cadrul 3SLease, vei avea acces la pachete de leasing deosebite care se vor plia pe nevoile tale de transport.

Photo credit: Bogdan Tofan

Dacă eşti în căutarea unor maşini practice, pentru multe călătorii în cadrul marilor oraşe româneşti, atunci cu siguranţă ai în vizor anumite modele (preferabil cele din clasa mini). În cazul în care ştii că urmează să întreprinzi drumuri lungi prin ţară, atunci atenţia ta se va orienta spre alte tipuri de autoturisme (compact sau poate microbuze). Noi te putem ajuta să le foloseşti fără să fii nevoit să depăşeşti bugetul. Mai mult decât atât, la AutoBoca, vei găsi maşini noi, cu puţini km la bord şi întreţinute în condiţii excelente.

Bineînţeles, nu îţi cerem să ne crezi pe cuvânt atunci când îţi spunem că programul 3SLease este soluţia pe care o cauţi. Te invităm să citeşti ce spun clienţii noştri despre serviciile noastre. În această manieră, te vei convinge dacă merită să colaborezi cu AutoBoca sau nu. În rândurile următoare, îţi vom prezenta mai multe detalii privind avantajele 3SLease cât şi motivele pentru care să ne alegi. Haide să descoperi o investiţie inteligentă pentru firma ta!

Profesionalism, transparență şi maşini de calitate: leasing operaţional de la AutoBoca

Alegerea unui serviciu de calitate se face în urma unei cercetări corespunzătoare. Dacă deţii informaţiile necesare, atunci îţi va fi simplu să găseşti pachetul de leasing operaţional de care ai nevoie. Şi noi vrem să ușurăm acest proces. În acest sens, nu doar că îţi vom prezenta câteva avantaje ale programului 3SLease, dar îţi vom spune şi ce experienţe au avut clienţii noştri cu AutoBoca.

De ce să alegi şi tu 3SLease? În primul rând, fiindcă vei avea la dispoziţie o flotă generoasă de autoturisme, cu multe modele noi din clase diferite. Poţi închiria noul VW Polo Automat, VW Jetta, VW Touran, Dacia New Logan, Suzuki Vitara şi multe altele. Cu AutoBoca, tu eşti cel care alege. În al doilea rând, vei avea parte de preţuri avantajoase  şi multă flexibilitate.

Ne place corectitudinea şi vrem să ne tratăm clienţii cu respect şi sinceritate. Vei şti exact cât plăteşti şi pentru ce. Nu doar atât, însă dacă ai o preferinţă anume, putem adapta pachetul de leasing operaţional pentru nevoile tale. În al treilea rând, vei avea parte de suport 24/7 şi agenţi profesionişti care te vor ajuta în orice fel de situaţie, inclusiv prin a o oferi o maşină la schimb. Şi nu în ultimul rând, vei beneficia de asigurare RCA şi CASCO.

Domnul Florin Raicu, ce ocupă poziţia de director general, descrie experienţa sa cu AutoBoca astfel: “Tot ce pot spune este că, de când colaborez cu AutoBoca, am încredere că orice problemă intervine sunt acoperit şi am avut numai de câştigat: timp, linişte şi bani.” Altfel spus, te poţi baza pe noi să îţi sprijinim activitatea firmei tale. Domnul Paul, de la Amuşe Event Management, a fost deosebit de încântat de: „Seriozitatea, profesionalismul şi rapiditatea de care aţi dat dovadă”.

Sunt doar câteva exemple de persoane ce nu au fost dezamăgite de serviciile noastre. Din contră! Dacă vrei şi tu să te bucuri de un pachet de leasing operaţional care să se ridice la nivelul aşteptărilor tale, atunci contactează-ne chiar acum! Unul din specialiştii noştri îţi va prezenta toate detaliile de care ai nevoie. Bucură-te şi tu de o flotă de calitate. Suntem doar la un telefon distanţă sau lasă-ne un mesaj şi te contactăm noi!

Autoturisme bune de inchiriat