Cele mai bune maşini business de închiriat

Care sunt cele mai bune maşini business de închiriat?

În prezent, un număr mare de oameni de afaceri folosesc maşini business pentru a ajunge la diverse conferinţe şi întâlniri importante. Pasiunea pentru rezultate pozitive în timpul serviciului rezidă în inimile celor care doresc să exceleze în domeniul lor de activitate. Din acest motiv nu suntem surprinşi să vedem atât de mulţi bărbaţi şi femei căutând printre cele mai bune maşini business de închiriat un model demn de folosit. Varietatea maşinilor business care pot fi închiriate oferă persoanelor interesate mobilitate în procesul de selecţie. Evenimentele la care oamenii de afaceri participă, sunt conectate la mediu special, unde eleganta şi puterea nu lipsesc. Cu cât sunt mai diverse evenimentele cu atât oamenii de afaceri caută maşini pliabile lor. Din fericire există firme Rent a Car româneşti care oferă în mod special diverse maşini business. Uneori, numărul mare de maşini oferite spre închiriere poate trezi confuzie în rândul oamenilor interesaţi de acest serviciu.

autoboca rent a carCum puteţi găsi cea mai bună maşină business de închiriat? Această întrebare trebuie să fie abordată cu atenţie deoarece sunt câteva răspunsuri care vă pot induce în eroare. În cadrul oricărui proces de selecţie, accesul la informaţii oferite de specialişti în domeniu poate uşura semnificativ luarea unei decizii. Odată informat corespunzător, oricine poate determina mai rapid care este maşina potrivită pentru un eveniment anume. De altfel, oamenii de afaceri pun mare accent pe compatibilitatea dintre eveniment şi personalitatea lor. Acestea două trebuie să „lucreze” în tandem. Siguranţa şi fermitatea luării unor decizii ascunde de multe ori şi mici secrete de imagine. Unul din aceste secrete este şi maşina folosită pentru a participa la diverse evenimente business. Cu o maşină puternică care transmite şi un mesaj, un om afaceri îşi face mai uşor ordine în gânduri.

Atunci când eleganta devine principalul mod de interacţiune cu ceilalţi prezenţa unei maşini high class este obligatorie. În funcţie de conferinţă sau tipul de întâlnire, maşina trebuie menţină un aer de elegantă care să nu iasă prea mult în evidenţă. Un om de afaceri serios ştie că prima impresie contează. Aici de multe ori intervine şi o maşină business frumoasă, cu linii bine definite şi funcţii utile. Conform celor mai recente statistici online, oferite de forumuri auto de specialitate şi business clubs, se pare că în ultimii ani din ce în ce mai mulţi oameni de afaceri prefera să apeleze la maşini business de închiriat pentru a ajunge la diverse evenimente. Acest trend nu ne surprinde având în vedere utilitatea şi de ce nu, convenienta unui astfel de serviciu. Diversitatea maşinilor aflate într-o ofertă de închiriat face ca orice om de afaceri să găsească modelul potrivit.

 

Top maşini business de închiriat

Masini de inchiriat ieftine

Din numeroasele firme rent a car România care oferă maşini business, Autoboca a reuşit să impresioneze în ultimii ani prin calitatea superioară a modelelor oferite spre închiriere. Fiecare maşină business din parcul auto Autoboca are o alură specială, menită să acomodeze necesităţile oricărui eveniment. Oamenii de afaceri care au apelat deja la maşinile business Autoboca au fost mulţumiţi de ele. De altfel, să nu vă gândiţi la preţuri exclusiviste deoarece sunt numeroase maşini business ieftine cu asigurare demne de luat în seamă. În funcţie de evenimentul la care o să participaţi, Autoboca vă oferă maşina ideală. Din acest motiv, dacă căutaţi o maşină pentru o întâlnire de afaceri sau un eveniment mai special, vă recomandăm următoarele modele:

 

Masina de inchiriat pentru afaceriCitroen Grand C4 Picasso 

Printre cele mai bune maşini business de închiriat în România, găsim şi Citroen Grand C4 Picasso. De este această maşină atât de apreciată în mediul de afaceri? În rând poate acomoda 7 persoane, aproape o întreagă masă pentru o conferinţă! De asemenea, maşina are un portbagaj mare unde pot fi puse 3 bagaje mici şi unul mare. Această maşină business are o capacitate cilindrică de 1560 şi un consum relativ redus (8.9 l/100 km motorină) având în vedere mărimea sa. Citroen Grand C4 Picasso beneficiază de o asigurare RCA şi CASCO. Maşina încorporează şi un sistem audio MP3 pe care oricine îl poate folosi pentru a crea o atmosferă optimă de călătorie.

Rezervă acum Citroen Grand C4 Picasso!

 

Masina business Mercedes Benz C180kMercedes Benz C180 k 

Atunci când vorbim despre maşini business elegante nu putem trece cu vederea modelele lansate de Mercedes Benz. Autoboca Rent a Car vă oferă spre închiriat Mercedes Benz C180 k, o maşină deosebită care impresionează prin formele sublime. Această maşină business are o capacitate cilindrică de 1796 şi consuma doar 7.5 l/100 km (benzină). Autoturismul încorporează o transmisie automată care face fiecare drum o plăcere. Şoferul controlează mai uşor maşina, indiferent de condiţiile de drum. Mercedes Benz C180 k încorporează aer condiţionat şi un sistem audio (MP3) care transforma fiecare călătorie mai plăcută! De asemenea maşină are şi un portbagaj mare, ce poate acomodata 1 bagaj mare sau 3 mai mici!

Rezervă acum Mercedes Benz C180 k!

 

Masini business ieftine de inchiriatJaguar X-Type 

În 2014 mulţi oameni de afaceri au căutat maşini speciale pentru diverse evenimente la care trebuiau să participe. Una din cele mai apreciate maşini de acest tip a fost Jaguar X-Type. Această maşină oferă o experienţă unică a şofatului. Această maşină are o capacitate cilindrică de 2198 şi consuma doar 6.8 l/100 km (motorină)! Pentru o maşină puternică este considerat de mulţi şoferi mai mult decât convenabil. Oamenii de afaceri iubesc această maşină pentru stabilitatea pe care o menţine în timpul drumului indiferent de lungime. Jaguar X-Type respira stil şi confort! În acelaşi timp, autoturismul poate acomoda cu uşurinţă cinci persoane fără probleme!

Rezervă acum Jaguar X-Type!

 

Masina business de inchiriatMercedes Benz C200 

De cele mai multe ori descoperim o latură a mediului de afaceri care inspiră încredere. Uneori aceasta vine în forma unei maşini puternice, construite pentru a surprinde audienţa. Cele mai recente statistici arată că Mercedes Benz C200 reprezintă o opţiune serioasă pentru cei care doresc să facă o bună prima impresie. Maşina are un consum redus de doar 7.7 l/100 km (motorină) şi o transmisie automată. Cu o asigurare CASCO şi RCA acest autoturism business este ideal pentru drumuri lungi! Mercedes Benz C200 încorporează şi sisteme de confort precum aer condiţionat sau  sistem audio MP3. Fiecare călătorie devine mai plăcută! Oamenii de afaceri care au folosit această maşină au rămas impresionaţi de siguranţă şi confortul experimentat.

Rezervă acum Mercedes Benz C200!