Cele mai frumoase locuri de vizitat de 1 mai 2017

Porneşte într-o excursie în frumoasa Românie: 5 locaţii demne de vizitat pentru o vacanţă de 1 mai memorabilă!

De-a lungul anului, sunt câteva momente în care îţi permiţi să laşi în urmă tot stresul acumulat şi efectiv să fugi câteva zile, undeva să te relaxezi şi să te încarci cu  energie şi voie bună. Vacanţa de 1 mai este prilejul ideal de o escapade turistică. În spatele acestei zile se afla o istorie zbuciumată privind protestele lucrătorilor din fabrici din Chicago pentru a micşora timpul de lucru al normelor fiecărui muncitor. Practic, astăzi ne datorăm programul de 8 ore tuturor celor au luat iniţiativă de a se revolta împotriva sistemului şi de a crea condiţii de muncă mai umane. Gestul lor a însemnat o organizare adecvată a timpului de lucru.

Foto credit: Dusmanu Ionut

Pentru a celebra Ziua Muncii, sau 1 Mai Muncitoresc, foarte mulţi romani aleg să plece cu prietenii şi familia pentru un weekend prelungit pe malul Mării Negre. Vama Veche a devenit o locaţie notorie pentru acest eveniment. Având în vedere că şi vreme este potrivită, o mică escapadă la mare ar putea fi fix de ce ai nevoie să ieşi din tiparul rutinei zilnice. Dacă acum câţiva ani, Vama Veche era destinaţia preferată pentru tineret, acum există şi alte tipuri de distracţii.

În zonă sunt variate hoteluri şi pensiuni care oferă condiţii de cazare excelente şi opţiuni all inclusive. Aşadar, poţi sta câteva zile în condiţii excelente şi să admiri marea chiar de la balcon! Dacă totuşi Vama Veche şi tot ceea ce implica această destinaţie nu este pe placul vostru, aveţi la dispoziţie şi alte opţiuni.

Foto: Constantin Seghedin

Dacă Marea Neagră nu ţi se pare atrăgătoare, nu trebuie să îţi faci probleme. În România poţi găsi mult mai multe opţiuni să îţi petreci vacanţă de 1 mai 2017. O vizită în Maramureş ţi-ar putea încânta toate simţurile: privelişti superbe, tradiţii deosebite şi mâncăruri pe măsură. În plus, poţi da şi o tură cu Mocăniţa, faimosul tren cu aburi, folosit iniţial pentru transportul de lemne.

Foto: Dusmanu Ionut

Îţi poţi petrece vacanţă de 1 mai şi în cadrul unor staţiuni montane precum Vatra Dornei, Sinaia, Predeal, Braşov şi nu numai. Aerul curat de la munte, cadrul natural fermecător cât şi posibilităţile de divertisment sunt ingrediente perfecte pentru o vacanţă de 1 mai reuşită. De asemenea poţi da o raită şi pe la palatele şi cetăţile din zonă pentru a surprinde un fragment mărunt din istoria românească.

Castelul Peleş din Sinaia este o atracţie turistică ce are multe de oferit vizitatorilor. Aceasta construcţie se bucura de o arhitectură impunătoare şi decoraţii din materiale de cele mai bună calitate. Tot la Castelul Peleş, vei fi întâmpinat şi de variate colecţii de cărţi rare, arme din secolele XIV-XVII şi nu numai. Dacă iubiţi istoria, cultura şi natura, cu siguranţă nu o s ava plictisiţi aici.

Castelul Corvinilor Hunedoara

Photo credit: Felicia Prodan

Castelul Corvinilor, sau legendă vie a Transilvaniei, este de asemenea încă o destinaţie ce ar trebui inclusă pe lista ta.  Este cea mai mare construcţie medievală a Hunedoarei, surprinzând vizitatorii atât cu elemente de arhitectură superb implementate cât şi cu o bogată istorie şi obiecte prezervate de secole. Castelul Corvinilor este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase castele din lume ce datează pe meleagurile României încă din secolul al XV-lea.

Acum, că ai câteva idei despre ce locaţii ai putea alege pentru vacanţă de 1 mai 2017, trebuie să te gândeşti la un alt element esenţial: ce mijloc de transport vei alege? AutoBoca ţi-a pregătit o selecţie specială de maşini de bun venit ce sunt gata să pornească într-o aventură! Haide să afli despre ce este vorba!

Unde poţi găsi o maşină bună de închiriat pentru vacanţa de 1 mai?

Indiferent de destinaţia ce o vei alege pentru a-ţi sărbători vacanţă de 1 mai, vei avea nevoie de un mijloc de transport de calitate. Nu te poţi porni la drum dacă nu ai maşina potrivită, nu? Cel mai probabil, pentru vacanţă de 1 mai 2017 îţi vei dori să te aventurezi în locaţii mai departe de casă şi va trebui să conduce câteva sute de kilometri. Aşa că, trebuie să cauţi un autoturism de încredere şi care să te aducă în siguranţă la locul de vacanţă.

Ţinând cont de aceste elemente, AutoBoca rent a car vrea să vină în ajutorul tău. Ne dorim să ai o experienţă plăcută la condus, de aceea îţi punem la dispoziţie o flotă diversă de maşini de bun venit pe care poţi conta la orice fel de drum. De exemplu, un VW Jetta ar putea fi o alegere excelentă dacă urmează să faci o excursie în zonele montane româneşti. De ce? Fiindcă este o maşină puternică, elegantă, confortabilă şi dispui şi de îndeajuns de mult spaţiu (atât pentru pasageri cât şi pentru bagaje). Cu toţii ştim că emblema Volkswagen reprezintă calitate şi performanţă ridicată la drum. Modelul Jetta nu dezamăgeşte! Conform recenziilor lăsate de alţi clienţi AutoBoca, această maşină le-au depăşit aşteptările.

Desigur, opţiunile pentru închirieri maşini sunt multiple şi variate. Trebuie să ai de unde alege. În continuare îţi vom explica mai în detaliu cu ce oferte de închirieri maşini te aşteaptă!

Cu AutoBoca îţi începi vacanţă de 1 mai economisind: profită de ofertele speciale la închirieri maşini de bun venit

Nu contează drumul pe care trebuie să îl întreprinzi, dacă ai alături o maşină bună atunci nici o provocare nu este de necombătut. Noi ţinem cont de nevoile clienţilor noştri şi ştim cât de important este să fii la volanul unui autoturism de calitate care să îţi facă plăcere să îl conduci. De aceea, în flota noastră, am inclus doar maşini de calitate, de la producători de top, menite să îţi aducă performanta dorită la drum. Vei putea alege între modele precum: Citroen C-Elysee, VW Golf, VW Jetta, Dacia New Logan, Suzuki Vitara, Dacia Duster şi multe altele.

Cu o maşină din flota AutoBoca vei putea să porneşti în vacanţă fără stres şi fără griji. Vei şti că ţi se va înmâna un mijloc de transport întreţinut în condiţii excelente, cu revizia la zi şi cu plinul făcut. Singura ta preocupare este să conduci cu atenţie şi să ajungi la destinaţia vizată.

Mai mult decât atât: aproape în fiecare lună AutoBoca rent a car crează oferte speciale la închirieri maşini. Vei putea să economiseşti bani fără a face compromis la calitate. Şi nu este tare frumos să pleci în vacanţă ştiind că deja ţi-ai salvat o părticică din buget? Astfel, rămâne loc pentru mai multe opţiuni de divertisment. Noi ne dorim ca tu să pleci de la biroul nostru la volanul unei maşini de calitate şi cu un zâmbet pe buze.

AutoBoca are sedii mai peste tot în ţară, deci îţi va fi foarte simplu să ne găseşti. În plus, suntem disponibil 24/7, deci ne poţi contacta fără nici un fel de ezitare. Vei fi întâmpinat de unul dintre agenţii noştri, oameni foarte bine pregătiţi, ce îţi pot furniza toate informaţiile legate de procesul de închiriere. Însă, nici la acest aspect nu trebuie să îţi faci griji. Procedură este foarte simplă, clară, pentru că tu să ştii exact ce este de făcut.

Inchirieri auto oras