Cele mai recente impresii de la clienții noștri

Ce înseamnă o firmă profesionistă de închirieri auto? AutoBoca vă poate ajuta să aveți parte de experiențe auto deosebite oricând doriţi! Cum? Vă invităm să aflaţi chiar acum! 

Oficial am pătruns în a doua lună de toamnă, ceea ce înseamnă că este un moment oportun să ne evaluăm reușitele pentru septembrie și care sunt punctele la care trebuie să mai lucrăm. Doar printr-un proces amănunțit de analiză vom putea să progresăm la următorul nivel.

Acest sistem de autoevaluare prin feedbackul primit din partea clienților noștri, este aplicat la AutoBoca la finalul fiecărei luni, trimestru și bineînțeles an.  Credem că este important să aflăm direct de la clienţi cum s-au simţit la volanul autoturismelor închiriate. 

Ne place să ne urmărim evoluția în timp atât pentru a ști ce elemente trebuie menținute în serviciul nostru de rent, cât și pentru a identifica aspectele ce necesită îmbunătățire. Scopul nostru este să le oferim tuturor celor care ne pășesc pragul, mașini de calitate și care se pliază pe necesitățile lor de transport.

De cele mai multe reuşim să le oferim clienţilor acces facil la maşini de calitate, optime pentru drumuri prin diverse colţuri ale României. Dacă trebuie să muncim în plus, atunci facem acest lucru cu încredere, deoarece ştim că clientul o să fie mulţumit de serviciile primite.

Asta înseamnă să muncim cu devotament, pasiune și entuziasm în fiecare zi. Și o facem cu mare drag! Tot personalul AutoBoca este atent pregătit și instruit pentru a deservi interesele clienților noștri. La noi veți găsi soluții de mobilitate auto la prețuri avantajoase, ceea ce de multe ori face diferenţa. Încercam atât cât putem să oferim maşini de calitate, la preţuri competitive, care să nu atârne greu în buzunarul clienţilor. Din când în când avem şi câteva oferte speciale, care sunt uşor de accesat. 

Însă, pentru a ne menține la un anumit nivel cât și pentru a îndeplini așteptările celor care ne utilizează serviciile, trebuie să fim vigilenți și autocritici. Fiecare feedback, testimonial său comentariu primit are o deosebită valoare pentru firma noastră. Este un mod de comunicare dintre AutoBoca și clienți, cât și un mod de a vă exprima mulțumirile sau nemulțumirile privind mașinile noastre de bun venit. Le oferim clienţilor posibilitatea de a ne oferi feedback după fiecare închiriere. Şi, chiar citim fiecare recenzie! 

De aceea, specialiștii noștri au implementat un sistem simplu și eficient de feedback. La finalul fiecărei închirieri, veți primi un chestionar de evaluare a calității. Sunt câteva întrebări simple legate de experiență voastră cu AutoBoca. Vrem să știm cum putem să vă oferim servicii de rent eficiente și de încredere!

În timpul celor 10 ani de activitate, am învățat multe lucruri în ceea ce privește îndeplinirea așteptărilor clienților noștrii. De asemenea, am învățat că cel mai important pentru firma noastră sunt oamenii, cei care ne utilizează mașinile și bineînțeles angajații. Împreună am pus la punct un serviciu profesionist și pe care vă puteți baza fără rețineri. Nu doar atât, însă flota AutoBoca este reînnoită periodic cu multe modele noi și interesante. Recent am introdus VW Polo Automat, Opel Astra Automat, VW Jetta, VW Touran și multe altele. Vă promitem calitate și vom face tot posibilul să ne ținem de promisiuni!

Însă, rezultatele sunt cele mai bune dovezi. Oricât de mult am încerca să vă convingem că AutoBoca este o companie de încredere, clienții noștri vă pot explica cel mai bine  ce înseamnă să închiriați o maşină de la noi. În acest sens, vă invităm să citiți câteva testimoniale lăsate de doi clienți care au pornit la drum cu AutoBoca. Care este experiența lor? Cum descriu colaborarea cu noi? În rândurile următoare veți afla mai multe detalii!

Un serviciu de 5 stele: cu siguranță vă recomand și altora!

Serviciile de rent au devenit din ce în ce mai populare în România. O dată cu dezvoltarea infrastructurii (în unele zone), creșterea economică prin apariția multinaționalelor se simt schimbări pe planul socio-cultural. Ușor, ușor marile orașe românești se transforma în metropole europene, care aduc multe posibilități de progres.

Oamenii vor să fie cât mai informați, au nevoie de produse și servicii de calitate și cel mai important, nu vor să piardă timpul. Această resursă a devenit extrem de prețioasă în secolul 21 și se caută soluții pentru a o conserva.

Serviciile de închirieri auto pot fi o soluție excelență pentru a economisi timp, bani și a scăpa de bătăi de cap. Dacă veți colabora cu profesioniști, veți avea acces la mașini de calitate, ușor de condus și potrivite pentru călătoriile voastre. Acesta este și obiectivul AutoBoca. De aceea, în flota noastră veți găsi diversitate, autoturisme noi și în fiecare lună câteva promoții de rent avantajoase.

De ce să alegeți mașinile noastre de bun venit? Cum vă poate ajuta AutoBoca să aveți parte de experiențe auto plăcute și lipsite de stres? Un răspuns simplu ar fi: prin personalizarea serviciilor și prin oferirea de modele noi. Fiecare client este important pentru AutoBoca. De aceea, agenții noștri vă vor asculta fiecare cerință cu atenție și vor încerca să vă ofere recomandări și sfaturi de folos. 

Însă, nu vă cerem să ne credeți pe cuvânt! Clienții noștri vă pot ajuta să înțelegeri care este adevărată calitate a serviciilor AutoBoca. Domnul Gianini Muntean, a închiriat un VW Polo în Iași pentru o perioadă de 4 zile. La finalul perioadei de rent, ne-a lăsat următorul feedback:

1. Cât de mulțumit ați fost de raportul calitate-preț? 5 STAR

2. Cât de mulțumit ați fost de modul în care ați fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere? 5 STAR Comentariu: Serviabili și prompți că de obicei.

3. Cum apreciați timpul petrecut la preluarea mașinii? 5 STAR Comentariu: 20 minute.

4. Cum apreciați timpul petrecut la predarea mașinii? 5 STAR Comentariu: 5 minute!

7. Cum apreciați locația biroului de închirieri? ușor/greu de găsit 5 STAR Comentariu: În aeroport foarte OK!

8. Ne-ai recomanda și altora? 5 STAR Comentariu: Cu siguranță!


Altfel spus, clientul nostru a avut parte de o experiență plăcută, cu puţin timp petrecut la preluarea mașinii și cu o colaborarea frumoasă. Din acest motiv, suntem convinși că și voi veți fi mulțumiți! Nu ne este frică de provocări și vom face tot posibilul să vă oferim autoturisme de încredere!

O altă clientă, doamna Anca Roos  a închiriat noul VW Jetta în Cluj-Napoca pentru o perioade de 3 zile. La final ne-a transmis următorul feedback: “V-aș recomanda și altora!”. Cea mai bună dovadă că munca este îndeplinită corespunzător este dată de reacțiile clienților. Dacă aceștia sunt mulțumiți, atunci și AutoBoca este mulțumită. 

calatorii prin tara 2018

La finalul lunii septembrie, am învățat din feedbackurile obținute că majoritatea clienților noștri apreciază eforturile noastre pentru a le oferi modele noi la prețuri corecte. Așadar, pentru octombrie, ne-am propus să punem la punct câteva oferte speciale de rent pentru a vă surprinde cât mai plăcut.

Contactați-ne chiar acum și descoperiți noile mașini de bun venit! O să vă surprindem cu o maşină potrivită nevoilor de transport pe care le aveţi. Suntem mereu atenţi la nevoile voastre!

Autoturisme bune de inchiriat