Client vechi, întotdeauna mulţumit

De 10 ani alături de voi cu maşini de bun venit de calitate! În acest an, descoperim pasiunea pentru călătorii, la preţuri speciale…

Orice turist în România are nevoie de un autoturism de calitate pe care să se poată baza atunci când călătoreşte. Nu te poţi bucura de frumuseţile ce ţi le oferă ţara noastră, fără să te deplasezi într-o manieră eficientă şi fără bătăi de cap. Stresul nu are ce cauta lângă tine atunci când urmează să începi să călătoreşti. În ultimii ani, mulţi oameni vin în România nu doar pentru a-şi petrece vacanţele ci în în interes de afaceri.

Călătoriile prin ţara noastră pot fi mult mai plăcute dacă aveţi la dispoziţie un mijloc bun de transport. Fiecare drum devine o oportunitate. Călătorii se pot bucura de experienţe plăcute pe străzile României dacă ajung la destinaţie fără să-şi facă griji că pot întâmpina probleme tehnice la maşină utilizată. Nu este dificil să găseşti acum un autoturism pe care să-l închiriezi din marile oraşe din România. Din contră! Acum poţi găsi multe firme capabile să ofere servicii profesioniste de rent-a-car. Totuşi, nu strică să te informezi pentru a găsi relativ rapid maşina optimă pentru drumul pe care-l aveţi de întreprins.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Marile oraşe (Iaşi, Bucureşti, Cluj) primesc zilnic avalanşe de vizitatori, toţi grăbiţi să ajungă la întâlniri de business, evenimente sau conferinţe. În acest sens, nevoia de mobilitate a devenit din ce în ce mai importantă (mai ales în societatea din prezent). Din fericire atunci când exista cerere mare pe piaţă, apar şi soluţii demne de avut în vedere. Care este cea mai bună ofertă din cele disponibile? Vom încerca să răspundem la această întrebare în rândurile următoare.

Anul 2018 pare a fi destul de fermecător pentru călătorii prin România. Deloc surprinzător, oamenii au nevoie de maşini bune, pe care să le folosească cu drag prin ţară. În acest sens, ei încearcă să strângă informaţii utile despre cele mai bune modele disponibile pe piaţă. Sunt nenumărate surprize mobile plăcute, de care puteţi profita cu încredere.

Photo credit: Constantin Seghedin

Cum timpul este mereu o resursă pe minus, cu toţii încercăm să o fructificăm cât de mult posibil. Aşadar, se caută servicii care te pot ajuta să îţi îndeplineşti activităţile într-o manieră eficientă. Din acest motiv, industria de rent a câştigat mult teren în ultima perioadă. Oamenii au nevoie de maşini de calitate pe care să le utilizeze cu încredere (fie pentru vacanţe, fie pentru afaceri).

De ce să alegi să închiriezi un autoturism? Fiindcă este o soluţie optimă pentru o problemă importantă. Durează doar câteva minute să închiriezi o maşină, mai ales dacă alegi să colaborezi cu o firmă serioasă.

Firmele pot opta pentru pachete de leasing operaţional cu ajutorul cărora îşi pot construi propriile flote la un cost minimal. Persoanele fizice au opţiunea de a închiria o maşină oricând şi în orice locaţie din România. În acest fel, atenţia ta se va concentra asupra altor activităţi şi economiseşti timp şi bani. Iar aici intervine AutoBoca.

Suntem o firmă de închirieri cu 10 ani de experienţă în domeniul auto. Am învăţat cum să ne ajutăm clienţii să îşi găsească mijloacele de transport potrivite şi îţi suntem alături 24/7. De ce să nu profitaţi şi voi de experienţa noastră? Abia astepam să te surprindm în mod plăcut cu o ofertă avantajoasă. Majoritatea celor care au închiriat de la noi maşini în ultimii ani, s-au bucurat de experienţe plăcute. Încercam mereu să le oferim clienţilor servicii profesioniste, mereu uşor de accesat!

Scopul AutoBoca este de a oferi tuturor celor care ne păşesc pragul soluţii avantajoase pentru a se deplasa fără probleme prin ţară. Şi ne bucura nespus când primim feedbackuri pozitive. Acestea sunt recompensele de care avem nevoie pentru a continua să devenim şi mai buni. Şi fiindcă părerea ta contează pentru noi, la finalul fiecărei închirieri trimitem un chestionar de calitate menit să ne evalueze serviciile. În această manieră, vei avea oportunitatea să ne spui ce ţi-a plăcut şi ce nu la AutoBoca. Apreciem onestitatea şi mereu dorim să o regăsim în testimonialele scrise de clienţi.

Photo credit: Bogdan Tofan

Nu putem să îţi aducem autoturismele pe gustul tău, dacă nu există un canal deschis de comunicare. De aceea toţi membrii echipei noastre sunt mereu dispuşi să ofere asistenţă de care ai nevoie. Recent, am primit un feedback din partea unui client recurent de la sediul nostru din Cluj. Domnul Petru Persa ne-a ales serviciile de multe ori de-a lungul anilor şi de fiecare dată a fost mulţumit de maşinile şi de agenţii noştri. În rândurile următoare, vei putea citi mai multe detalii despre experienţa domnului Persa cu AutoBoca. Haide să afli şi tu de ce merită să te încrezi în serviciile noastre!

Uşor şi fără probleme. Foarte mulţumit!

Într-un oraş mare precum Cluj, competiţia în industria de rent (şi nu numai) este acerbă. Pentru a ieşi în evidenţă trebuie să te pliezi după aşteptările oamenilor. Aceştia caută servicii de calitate şi autoturisme performante. Nu este simplu să te menţii printre cei mai buni, însă noi reuşim cu multă muncă şi devotament. Domnul Persa a închiriat noul VW Jetta de la sediul nostru din Cluj pentru o perioadă de 6 zile. La final, dumnealui a fost foarte amabil şi ne-a răspuns la câteva întrebări privind experienta avută cu AutoBoca. Iată răspunsurile oferite:

Photo credit: Bogdan Tofan

1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Sunt un client mai vechi. Am fost întotdeauna fff mulţumit!

2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Amabili, și foarte politicoşi.

3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Scurt și la obiect .

4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Idem.

5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Impecabil.

6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Perfect!

7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Uşor.

8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: V-am și recomandat!

9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: De fiecare dată apelez numai la compania dumneavoastră!

10. Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro? DA – Comentariu: Fără probleme!

Photo credit: Bogdan Tofan

După cum se poate observa, domnul Persa a fost foarte încântat de colaborarea cu AutoBoca cât şi de maşină care i-a fost înmânată. VW Jetta este un autoturism ce aduce un plus de stabilitate la drum şi oferă condiţii de maximum confort şi siguranţă. Partea bună la această maşină este că poate fi folosită atât pentru vacanţe cu familia cât şi pentru a călători în interes de afaceri. Dispune de o spaţiere generoasă şi dotări performante, astfel încât te vei bucura de o experienţă auto inedită.

În flota AutoBoca vei găsi multe modele noi şi de calitate care pot fi închiriate rapid şi la preţuri bune. Specialiştii noştri au pus la punct un sistem de rent eficient şi în doar câteva minute vei avea la dispoziţie autoturismul dorit. Simplu, fără bătăi de cap şi fără să pierzi timpul!

Te putem surprinde cu o ofertă avantajoasă şi o maşină de calitate. De ce să nu descoperiţi în flota noastră o maşină bună? Ai o întrebare? Contactează-ne cu încredere pentru a închiria o maşină din flota noastră din Cluj! Te aşteptăm!

Inchirieri masini