Cluj Aeroport 2015: Servicii profesioniste de închirieri autoturisme

Descoperă cel mai bun serviciu de închirieri auto din aeroportul internaţional „Avram Iancu” Cluj Napoca

 

rent a car ieftin romania

În 2015 foarte mulţi români sunt în căutarea unui serviciu profesionist de închirieri maşini, uşor de accesat la nevoie. Cum puteţi identifica cel mai bun serviciu de închirieri auto în aeroportul „Avram Iancu” Cluj Napoca? Este o întrebare greu de abordat, mai ales când sunt atât de multe răspunsuri posibile.

Dn acest motiv ne-am gândit să vă ajutăm să identificaţi uşor firma cu care să colaboraţi atunci când aveţi nevoie de o maşină pentru diverse perioade de timp. Sunt multe firme rent a car care activează în aeroport. Cele mai recente statistici arată că mulţi clujeni şi nu numai închiriază maşini de la AutoBoca Rent a Car, o firmă cunoscută pentru serviciile sale de calitate.

Care sunt companiile care asigură transport aerian în aeroportul internaţional „Avram Iancu” din Cluj? O să menţionăm câteva dintre acestea: Tarom, Austrian Airlines, Wizz Air, Lufthansa, Silver Air, şi Airest. Majoritatea persoanelor care călătoresc în această parte a României au nevoie de autoturisme pentru a se bucura de experienţe auto. Este foarte important să conduceţi maşini de calitate, dezvoltate pentru a oferi siguranţă şi confort în fiecare moment al călătoriei. Dacă aveţi nevoie nevoie de un autoturism puternic, să nu uitaţi să consultaţi oferta AutoBoca. O să descoperiţi în flota AutoBoca diverse modele, construite pentru a oferi şoferilor şansă de a se bucura de fiecare moment la volan.

 

Top maşini de închiriat Cluj Napoca Aeroport

 

masina inchirieri romania

AutoBoca rent a car Cluj Napoca vă pune la dispoziţie o gamă variată de autoturisme. Cu puţin noroc şi multă atenţie o să identificaţi rapid maşina optimă de drum. Sunt foarte multe opţiuni pe care le aveţi la dispoziţie. Reprezentanţii firmei vă pot ajuta să găsiţi în timp record autoturismul potrivit pentru orice tip de activitate.

Am realizat un mic top maşini de închiriat Cluj Napoca aeroport, după ce am analizat datele primite de la clienţi. Sunt câteva maşini pe care clienţii noştrii le-au apreciat şi implicit recomandat altora. Pe baza testimonialelor scrise de ei şi a multor altor surse de informaţie ne-am gândit să scriem câteva rânduri despre cele mai populare maşini disponibile spre închiriere.

 

Dacia Duster

Dacia Duster inchirieri

În prezent sunt mulţi clujeni care doresc să închirieze maşini de calitate pentru perioade diverse de timp. Pentru performanţe auto de invidiat şi la preţuri acceptabile vă recomandăm Dacia Duster, o maşină care vă poate surprinde într-un mod plăcut. Majoritatea clienţilor care au închiriat acest model de la AutoBoca s-au bucurat de experiente auto de invidiat. De ce Dacia Duster şi nu alt model? În primul rând acest SUV are transmisie manuală, capacitate cilindrică de 1598 şi un consum de 7.1 l/100 km (benzină). Toţi cei care au reuşit să închirieze această maşină s-au bucurat de siguranţă şi confort. De asemenea Dacia Duster poate acomoda fără probleme cinci persoane şi multe bagaje (2 mari sau 3 un pic mai mici).

Inchirieri auto oras

 

Vw Golf 6

inchiriaza vw golf 6 in iasi aeroport

Deoarece încercăm în fiecare zi să vă oferim cel mai bun serviciu de închirieri auto din aeroportul internaţional „Avram Iancu” Cluj Napoca, vă recomandăm să aflaţi mai multe lucruri despre Vw Golf 6. Această maşină surprinde prin eleganta să şi capacitatea tehnică deosebită. Este o reală plăcere să conduceţi Vw Golf 6. Fiecare moment petrecut la volanul autoturismului este încununat cu siguranţă şi confort. Un lucru este cert: nu o să fiţi dezamăgiţi de modul cum această maşină răspunde la cerinţele dumneavoastră. Vw Golf 6 are o capacitate cilindrică de 1390, consum de 6.4 l/100 km (benzină) şi transmisie manuală. Preţul de închiriere este mai mult decât acceptabil! Oricine poate închiria acest autoturism şi implicit pleca la drum fără stres. Maşina vă este predată curata şi cu plinul făcut!

Inchirieri auto oras