Compact şi mereu gata de drum: C-Elysee sau Golf 7

Care model e cel mai potrivit pentru călătoria ta: Citroen C-Elysee sau VW Golf 7?

În prezent se pare că mulţi oameni au în itinerariu excursii prin ţară. Chiar dacă vremea este capricioasă, nu trebuie să rămânem prizonierii casei. Nu trebuie să rămânem pironiţi unui singur loc, mai ales când putem să ajungem în locuri noi şi frumoase. Ţi-ai propus să pleci la drum prin România?

Vrei să începi 2018 cu iniţiative noi şi cu mai mult entuziasm pentru explorări turistice? Atunci luna ianuarie poate fi un moment oportun să pui în practică aceste idei. Deşi în perioada iernii, cu toţii încercăm să ne ascundem de vremea neprielnică şi evităm pe cât e mult posibil frigul, există şi un farmec aparte acestui anotimp.

Photo credit: Marius Isac

În momentul în care începeţi să cochetaţi cu ideea unei călătorii prin România, nu strică să vă informaţi corespunzător. Ar fi util să aveţi acces la surse de informaţii clare. Parcă vacanţa la munte este mult mai fascinantă atunci când eşti înconjurat de zăpadă şi brazi semeţi. Natura în sine îţi prezintă o altă parte, mai misterioasă care chiar te îndeamnă să explorezi câteva dintre pădurile dese ale munţilor. În plus, pasionaţii de ski (sau alte sporturi de iarnă), au acum şansa să îşi îmbunătăţească abilităţile cât să se şi distreze cu prietenii. Cine nu doreşte să se distreze pe o pârtie?

Photo credit: Bogdan Tofan

Din fericire, nici nu trebuie să pleci din ţara pentru a te bucura de o excursie undeva în inima munţilor şi de peisaje că din poveşti. Carpaţii sunt recunoscuţi pe plan internaţional atât pentru frumuseţea cadrelor naturale (plus rezervaţii, peşteri şi cascade) cât şi pentru construcţii deosebite ce datează de sute de ani (castele, fortăreţe, palate). Practic, cu o vacanţă în Munţii Carpaţi îmbini mai multe elemente şi poţi descoperi noi frânturi din cultura locală, alături de obiceiuri sau tradiţii.

Însă, înainte de a porni la drum, trebuie să aloci puţin timp şi organizării excursiei. Este foarte important să ştii ce ruta vei alege, nu doar din perspectiva siguranţei traseului cât şi din perspectiva turistică. În funcţie de ce vei selecta, vei putea face câteva opriri la obiective de interes.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Unul dintre aspectele cele mai importante înainte de orice călătorie, este mijlocul de transport. Dacă nu dispui de o maşină de calitate, atunci toată vacanţa ta (menită relaxării şi creări de amintiri plăcute) se va transforma într-un fel de coşmar. Iar dacă starea tehnică este precară, pui în pericol atât siguranţa ta cât şi a celorlalţi pasageri.

De aceea trebuie să fii precaut şi foarte atent atunci când aleg un model de autoturism. Nu doar că acesta trebuie să fie performant însă ar fi de preferat să se plieze şi pe nevoile tale de transport. O soluţie uşor accesibilă ar fi să optezi pentru un serviciu de rent. De ce? Fiindcă ştii din start că maşina înmânată se afla în condiţii excelente şi dacă vei colabora cu profesionişti va fi chiar nouă.

Cum alegi modelul potrivit pentru călătoria ta? Unde găseşti autoturisme noi ce pot fi închiriate la preţuri bune? AutoBoca îţi poate oferi răspunsuri pertinente la aceste întrebări. Pentru vacanţe de iarnă în România, îţi propunem să te orientezi către un VW Golf 7 sau Citroen C-elysee. În flota noastră vei avea acces la noile modele şi poţi porni la drum cu încredere. Scopul nostru este de a oferi tuturor clienţilor noştrii un nivel ridicat de calitate, siguranţă şi confort.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Ce deosebesc Citroen C-Elysee sau VW Golf 7 de celelalte modele? De ce ar fi acestea opţiunile cele mai bune pentru călătorii în România? În rândurile următoare vom oferi mai multe detalii privind utilitatea şi performanţă acestor maşini. O să descoperiţi câteva lucruri interesante despre două maşini cu totul speciale. Ele au fost folosite de nenumărate ori în diferite călătorii şi nu au dezamăgit.

Modele noi de maşini de bun venit la AutoBoca: Citroen C-Elysee şi VW Golf 7

Autoboca oferă oamenilor acces rapid la un autoturism bun, demn de utilizat pe străzile româneşti. Nu doar atât, însă la noi vei avea acces la multe variante de drum/călătorie, fiindcă în flota noastră sunt numeroase maşini din clase diferite. Însă, cele mai închiriate modele pe timp de iarnă de către clienţii noştri sunt VW Golf 7 şi Citroen C-Elysee. La ce te poţi aştepta de la aceste autoturisme?

VW Golf 7 are cam tot ce ţi-ai putea dori de la o maşină şi nu doar fiindcă facem noi această afirmaţie, ci fiindcă a primit recenzii pozitive de la milioane de şoferi din întreaga lume. Cei de la VW sunt recunoscuţi pentru atenţia la detalii şi calitatea pieselor auto ale modelelor ce le produc. Iată câteva puncte forte la VW Golf 7:

  • Motor puternic şi optimizat pentru drumuri lungi
  • Spaţiere generoasă (poate acomoda 5 persoane fără probleme)
  • Uşor de condus (un bord bine pus la punct pentru a veni în ajutorul şoferului)
  • Confort şi siguranţă ridicată (suspensii de calitate care pot atenua mai orice denivelare a drumului)
  • Mult mai uşor decât modelele anterioare, ceea ce înseamnă că îl vei putea manevra cu uşurinţă pe şosea.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Bineînţeles, lista cu avantajoase poate continua, însă mai bine le descoperi chiar tu. VW Golf 7 poate fi o alegere excelentă pentru vacanţe cu prietenii undeva la munte. Vei avea parte de o experienţă auto deosebită şi toată energia ta se poate concentra asupra activităţilor distractive.

Citroen C-Elysee este de asemenea un model deosebit care te va surprinde plăcut cu noile adiţii. Poate fi un autoturism ideal pentru excursii cu familia fie la munte sau fie în marile oraşe Româneşti. Iată câteva calităţi ale acestui model:

  • Robust şi elegant – de la prima vedere vei fi cucerit de cum se prezintă C-Elysee, dând impresia unui autoturism puternic dar şi frumos închegat
  • Spaţioasă – atât în interior cât şi în portbagaj şi vei avea acces şi la multe compartimente laterale, ideale pentru a depozita câteva dintre lucrurile esenţiale
  • Siguranţă şi confort – deşi designul în sine este simplu, asta nu înseamnă că nu vei avea parte de toate condiţiile necesare pentru o călătorie confortabilă şi sigură
  • Motor optimizat să consume puţin
  • Loc generos pe bancheta din spate – aspect important, mai ales dacă plănuieşti să călătoreşti alături de copii

Ambele modele aduc un plus de valoare întregii experienţe turistice, însă tu va trebui să îl selectezi pe cel care se pliază cel mai bine pentru nevoile tale de transport (şi preferinţe). Partea bună este că poţi închiria aceste maşini noi de la AutoBoca la un preţ avantajos. Nu doar atât însă ţi-am pus la dispoziţie şi o serie de servicii extra, menite să îţi facă călătoria lipsită de impedimente. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. De restul ne ocupăm noi!

Inchirieri auto oras