Compactă şi potrivită drumurilor româneşti: Dacia New Logan

Cauţi o maşină bună de închiriat la un preţ avantajos şi rezistentă la drumuri dificile? Răspunsul poate fi mai simplu decât crezi!

O excursie prin România poate fi uneori o adevărată aventură: sunt foarte multe locuri spectaculare pline de cultură, istorie şi bineînţeles o frumuseţe naturală ieşită din comun. Cu certitudine vei găsi lucruri interesante de făcut care îţi vor face zilele mai relaxante şi pline de voie bună. Bogăţiile României sunt sublime şi din fericire multe, drept urmare, în fiecare an, milioane de turişti străini şi romani cutreiera aceste meleaguri în lung şi în lat pentru a le descoperi.

Fiecare acţiune de explorare poate aduce o poveste minunată, ce merita preţuita peste ani şi ani. Suntem siguri că şi voi aveţi în plan o excursie în viitorul apropiat. Nu strică să pregătiţi din timp!

Foto: Constantin Seghedin

Fiecare regiune are specificul şi tradiţiile ei: în Moldova vei găsi cele mai impresionante biserici, în Bucovina vei fi plăcut surprins de obiceiurile străvechi ce încă sunt păstrate cu sfinţenie, în Muntenia vei da peste cei mai iuţi oameni şi energici şi aşa mai departe. Poveştile au un ritm alert şi trebuie să te împrieteneşti cu atenţia pentru a nu rata intriga.

Altfel spus, România este un tărâm misterios şi fascinant, iar acest lucru este atestat de numeroasele bogaţii naturale şi istorice (cum ar fi Castelul Peleş, Castelul Poenari, Cetatea Domnească de la Târgovişte, Turnul Chindiei, Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Cetatea de Scaun, Cascada Bigar, Lacul Roşu şi lista poate fi enormă). Aşa cum puteţi observa, nu o să duceţi lipsă de destinaţii.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Dacă urmează să îţi planifici o vacanţă pentru a descoperi România, atunci va trebui să fii foarte organizat şi să ai un itinerariu bine pus la punct. Îţi vei dori să concentrezi în doar câteva  zile cât mai multe locaţii ce merită atenţia ta. Însă, că orice lucru în acest univers, România nu este lipsită de imperfecţiuni. Majoritatea drumurilor sunt precare şi cam anevoios de parcurs, mai ales în regiunile montane.

De aceea, este chiar esenţial pentru o vacanţă plăcută, să îţi alegi un mijloc de transport durabil şi adaptat şoselelor româneşti. Îţi va trebui o maşină bună, pe care te poţi baza chiar şi în cele mai dificile situaţii. Suna ca un plan bun, nu-i aşa?

Photo credit: Dusmanu Ionut

De cele mai multe ori, bugetul pentru vacanţă este limitat, aşa că trebuie să faci alegeri înţelepte şi nu ar strica să poţi face şi economie la unele servicii. În acest sens, AutoBoca te aşteaptă cu o maşină românească, rezistenta şi la un preţ avantajos: Dacia New Logan! Nu lăsa preţul scăzut să îţi altereze imaginea privind performanta acestui autoturism la drum. Din contră! Dacia este o companie recunoscută pe plan european tocmai pentru calitatea ridicată a maşinilor fabricate şi pentru preţurile atrăgătoare. În ultimii ani acest producător a surprins prin autoturismele lansate pe piaţa internaţional.

Practic, vei primi o maşină pe care te poţi baza şi nici nu vei avea costuri ridicate. Sună prea bine ca să fie adevărat? Să ştii că vei avea parte de multe beneficii dacă vei alege să conduci Dacia New Logan. Care sunt avantajele dacă vei închiria Dacia New Logan? Haide să afli în continuare! Credem că nu o să fiţi dezamăgiţi de ceea ce o să aflaţi!

„Cucereşte” drumurile româneşti cu o maşină sigură şi uşor de controlat: Dacia New Logan

Pentru o excursie veritabilă românească ai nevoie şi de un mijloc de transport în acelaşi ton. Dacia New Logan este un autoturism foarte apreciat de oamenii care îşi doresc o maşină practică cu un portbagaj încăpător şi rezistenţa chiar şi la cele mai precare drumuri. Clienţii AutoBoca care au ales să închirieze o Dacia New Logan au fost foarte mulţumiţi de performanţă aceştia.

S-au simţit în siguranţă şi confortabili chiar şi la drumuri lungi. Poate fi o alegere potrivită pentru o vacanţă în familie, undeva în inima Munţilor Carpaţi. În plus, datorită motorului sau optimizat să consume puţin, nici nu vei avea costuri ridicate la benzină. O să câştigaţi în acest mod bănuţi la consum.

Peisaj vegetatie muntii Rarau

Photo credit: Dusmanu Ionut

Fiecare drum românesc vine cu o provocare – şosele proaste, şoferi recalcitranţi şi grăbiţi, trafic complex şi dinamic – aici intervine maşina închiriată, care trebuie să îndeplinească standarde de calitate ridicate. Iar de vei alege să închiriezi o Dacia New Logan, nu vei fi dezamăgit. Vei putea chiar să ai o experienţă a condusului plăcută şi să uiţi de agitaţia din jur.

Bacau rent Dacia Logan

Un mare avantaj al acestui autoturism este robusteţea de care dă dovadă. O Dacia New Logan este simplu construită însă într-un mod inteligent pentru că ţie să nu-ţi lipsească nimic. Atât tu cât şi pasagerii o să vă simţiţi confortabil şi veţi ajunge în siguranţă la destinaţia vizată.

Un alt avantaj este spaţiul de care vei dispune. Dacia New Logan este un model compact, însă portbagajul este generos. Asta înseamnă că poţi pleca liniştit pentru câteva zile, fără să faci compromisuri la lucrurile care ţi le vei dori în vacanţa ta.

De asemenea, acest model de Dacia este şi foarte versatil. Poţi închiria Dacia New Logan atât pentru călătorii în scop de afaceri cât şi în scop de relaxare. Te vei deplasa cu uşurinţă şi te vei simţi în plin control la volanul ei. Cu alte cuvinte, vei avea un partener de încredere la drum.

Unde poţi găsi cea mai bună ofertă pentru a închiria Dacia New Logan? Aceasta este doar la un click distanta!

Acum că ai câteva detalii despre beneficiile acestui autoturism, nu ar strica să fii informat şi de cele mai avantajoase oferte de închiriere. De ce să ratezi o oportunitate să faci şi economie? Pragmatismul poate fi un lucru foarte bun mai ales când vine vorba de închirieri maşini. Cu datele corecte poţi face alegeri inspirate fără a fi costisitoare.

În acest sens, AutoBoca ţi-a pregătit o ofertă avantajoasă pentru a închiria Dacia New Logan. Am observat că mulţi din clienţii noştri şi-au arătat încântarea faţă de acest autoturism, aşa că vrem să ţi-l oferim la un preţ de nerefuzat. Vei putea să te porneşti la drum liniştit şi relaxat fiindcă ai făcut o alegere foarte bună.

De asemenea, îţi punem la dispoziţie şi pachete de servicii extra menite să îţi facă călătoria şi mai plăcută. Nu te vei simţi limitat la volanul unei Dacia New Logan şi vei fi plăcut surprins de cât de uşor vei putea parcurge chiar şi cele mai aglomerate şosele.

La AutoBoca procesul de închiriere este foarte simplu şi structurat în doar câţiva paşi simpli. Nu ne dorim să îţi irosim nici timpul şi nici banii. Desigur, dacă vei mai avea nelămuriri, poţi oricând să contactezi unul dintre agenţii noştri care îţi va sta la dispoziţie să îţi răspundă la orice întrebare (legată de închirieri autoturisme, bineînţeles).

Aşa că, închiriază astăzi Dacia New Logan şi porneşte la drum cu o maşină autentic românească! Nu vei fi dezamăgit! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Inchirieri auto oras