Compania ta are nevoie de maşini mai mult de 3 luni?

Descoperă 3SLease de la AutoBoca: un serviciu profesionist de leasing pe care vă puteţi baza oricând aveţi nevoie! 

În marile oraşe din România traficul este una dintre problemele principale cu care se confrunta romanii. Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara sunt centre urbane importate şi puncte de desfacere pentru sute de firme de peste tot din lume. Nu doar atât, însă tot aici se afla şi cele mai mari universităţi din ţară, ceea ce înseamnă că vor fi perioade şi mai aglomerate şi agitate. De aceea, este imperativ să dispuneţi de un mijloc de transport de calitate care vă poate facilita deplasarea. Trebuie să aveţi la dispoziţie autoturisme de calitate, pe care să le folosiţi cu încredere pentru a atinge diferite obiective.

Pentru companii, mobilitatea auto a devenit esenţială, mai ales cele care activează în domeniul serviciilor. În acest sens, credem că este important să aveţi la îndemâna maşini bune, optime pentru călătorii plăcute şi stabile. Angajaţii au nevoie de maşini bune pentru a îndeplini targetele de vânzări, pentru a organiza evenimente, participa la conferinţe şi altele.

Dacă reuşiţi să livraţi la timp produsul său serviciul oferit, creşte nivelul de profesionalism şi încredere care este asociat cu firma voastră. Pe termen lung, veţi consolida un brand puternic pe piaţă şi veţi câştiga mai mulţi clienţi. Un client fericit poate spori popularitatea firmelor folosite. În prezent mulţi oameni vor să găsească servicii de calitate pe care să le folosească cu încredere şi fără stres.

Altfel spus, aveţi nevoie de un parc auto bine pus la punct pentru a putea îndeplini obiectivele propuse. Veţi creşte randamentul şi productivitatea considerabil dacă le veţi oferi angajaţilor acces la maşini bune. În prezent sunt mulţi manageri care caută oferte avantajoase pentru companiile pe care le administrează în diverse segmente.

calatorii prin tara 2018

Fiecare firmă are necesităţile ei de transport, în funcţie de domeniul de activitate şi de sezon. Unele dintre ele caută autoturisme bune pentru perioade medii de timp, altele pentru perioade mai lungi sau doar trimestrial. O firmă bine pregătită în ceea ce priveşte mobilitatea auto se poate apropia mai uşor de nevoile clienţilor.

Având în vedere că se preferă accesul la o flotă mai mare doar într-un anumit interval, soluţia cea mai avantajoasă nu ar fi achiziţia de maşini noi. De ce? Fiindcă sunt bunuri costisitoare şi presupun o investiţie considerabilă din capital care se amortizează în decurs a câţiva ani.

Unele întreprinderi nu au la dispoziţie atât de mult timp pentru a genera profit şi chiar dacă au, întotdeauna vor opta pentru opţiunea care aduce cele mai multe beneficii. Din fericire piaţa românească este mai mult decât darnică cu firmele care vor să dezvolte parcuri auto eficiente. Totuşi, pentru a face cea mai bună alegere, nu strică să ne informăm. Investim timp într-o documentare atentă şi cu siguranţă vom da peste o soluţie inteligenta. 

Photo credit: Bogdan Tofan

Atunci când vine vorba de dezvoltarea unui parc auto stabil şi performant, ofertele de leasing vin în ajutor. Dacă vă informaţi corespunzător şi veţi alege să colaboraţi cu o firmă de leasing serioasă, vă veţi bucura de maşini de calitate, rezistente şi pe care vă puteţi baza indiferent de condiţiile rutiere. Leasingul este un serviciu tare la îndemână pentru toţi cei care caută soluţii avantajoase de transport pentru perioade delimitate de timp. Acest serviciu atrage firmelor care încearcă să găsească soluţii eficiente de mobilitate.

Firmele start up şi IMM-urile caută cu atenţie oferte avantajoase de leasing, care să le ajute să dezvolte parcuri auto. În acest sens este util să se colaboreze cu profesionişti în domeniu. Acesta este un bun mod de a se asigura că au parte de experienţe auto plăcute şi mai ales că îşi pot îndeplini task-urile zilnice în linişte şi fără stres. Nu doar atât, însă dacă veţi avea un partener de încredere alături, atunci când veţi întâmpina o problemă, vă poate ajuta să găsiţi o soluţie. Sunt mulţi specialişti pe piaţa românească care vă pot face viaţa mult mai uşoară.

În acest sens, vă invităm să descoperiţi programul de leasing operaţional 3Slease de la AutoBoca. A fost conceput cu mare atenţie  şi grijă de către specialiştii noştri cu scopul de a furniza mijloace de transport de calitate şi care se pot personaliza în funcţie de necesităţile fiecăruia. 3Slease reprezintă o şansă să vă puneţi la punct o flotă auto de încredere şi fără costuri ridicate. 

Prin intermediul acestui program de leasing, veţi avea acces la o echipă de profesionişti care vă pot ghida către alegerile corecte. Nu doar atât, însă pachetele de leasing vor fi adaptate conform preferinţelor voastre. Aşadar, dacă doriţi mobilitate auto pentru perioade mai mari de 3 luni, 3SLease poate fi soluţia pe care o căutaţi. De ce să alegeţi şi voi să colaboraţi cu AutoBoca? De ce să optaţi pentru 3Slease? Ina rândurile următoare vă vom oferi mai multe explicaţii!

Flote auto de calitate pentru perioade mai mari de 3 luni

Identificarea unei oferte de leasing operaţional nu este un proces simplu. Fără îndoială sunt o serie de criterii importante ce trebuiesc îndeplinite. Cel mai probabil se caută maşini bune, întreţinute în condiţii excelente ce pot fi închiriate prin leasing la un preţ avantajos şi pentru perioada de timp de care aveţi nevoie. Deşi poate să pară că aceste cerinţe sunt prea multe şi greu de îndeplinit, dacă vă veţi asocia cu partenerul corect, veţi descoperi că se poate să aveţi la îndemână un parc auto de calitate.

La acest aspect, vă poate ajuta AutoBoca, o firmă serioasă, cu peste 10 ani de experienţă în domeniul de rent a car şi leasing operaţional. De-a lungul timpului am învăţat cum să îndeplinim aşteptările clienţilor noştri şi cum să punem la punct servicii impecabile. Nu este uşor să oferim zilnic calitate şi profesionalism, însă ne place ceea ce facem aşa că muncim cu multă pasiune şi devotament. Satisfacţia cea mai mare o avem atunci când primim feedbackuri pozitive din partea celor care au ales să colaboreze cu AutoBoca. Sunt motivaţii puternice pentru a continua să ne îmbunătăţim serviciile şi ofertele.

3Slease înseamnă încă o oportunitate să ne surprindem clienţii într-o manieră plăcută. Specialiştii noştri au dezvoltat 3 pachete de leasing auto ce pot fi personalizate în funcţie de necesităţi. Firmele care au nevoie de maşini bune pentru o perioadă mai mare de 3 luni, pot opta pentru următoarele pachete de leasing:

Small Lease, special conceput pentru IMM-uri care au nevoie de mijloace de transport de încredere pentru 3 – 6 luni. Prin intermediul acestui pachet de leasing operaţional, veţi putea să vă bucuraţi de maşini bune şi din clase diferite. Şi partea cea mai bună este că nu trebuie să le cumpăraţi!

Smart Lease este o altă variantă avantajoasă de leasing din cadrul 3SLease. Acest pachet este destinat companiilor mai mari care au nevoi recurente de transport (pentru agenţi de vânzări, transporturi persoane, marfa, etc.). Prin intermediul AutoBoca, veţi avea un parc auto bine pus la punct şi gata să vă ducă la toate destinaţiile dorite.

Care sunt avantajele 3SLease? În primul rând, vă puteţi bucura de o flotă performanţa cu avans ZERO. În al doilea rând, veţi avea parte de un specialist care vă poate oferi recomandări, sfaturi şi sugestii privind ce modele să alegeţi. Şi nu în ultimul rând, veţi beneficia de o serie de avantaje (taxe şi asigurări incluse în raţa fixă lunară, maşina la schimb, mentenanţa şi revizii incluse şi altele). 

Altfel zis, cu 3Slease aveţi doar de câştigat. AutoBoca va pune la dispoziţie maşini de la producători de top din clase diferite precum VW Polo Automat, Opel Astra Automat, VW Jetta, Mercedes Benz Vito Tourer, Renault Trafic şi lista poate continua.

De ce să nu vă bucuraţi de o flotă performanta chiar astăzi? Specialiştii AutoBoca vă pot oferi acces rapid la informaţii utile despre ofertele 3SLease şi particularităţile lor. Contactaţi-ne acum şi aflaţi cât de simplu poate fi să accesaţi autoturisme de calitate prin 3Slease!