Companii mai eficiente cu 3Slease

masini bune de condus in oras

Trecem împreună peste provocările anului 2020! Mobilitate auto pentru firme mici și mijlocii în România!

În a doua parte a anului 2020, încercăm să descoperim soluții inteligente pentru firmele administrate. Nu este tocmai ușor, mai ales când ne gândim la particularitățile dezvoltării unei afaceri în vreme de pandemie. Într-un an atât de complicat, cu surprize neplăcute care apar atunci când te aștepți mai puțin, există o valoare specială în accesarea unor surse clare și utile de informații.

Atunci când vine vorba de parcuri auto și soluții de mobilitate, firmele românești sunt foarte atente cu posibilitățile auto disponibile pe piață. În România, o să găsiți oferte eficiente de leasing operațional, care pot fi accesate cu încredere pentru a dezvolta flote auto stabile și ușor de întreținut.

Provocările anului 2020 merită să fie abordate cu inteligență și atenție. Banii reprezintă o problema. Având în vedere că în fundal avem o criză financiară, cu particularități unice, managerii și administratorii de firme încearcă să găsească soluții avăntajoase din punct de vedere financiar.

Totuși, din ce în ce mai multe companii vor să dezvolte flote performanțe și ușor de administrat.  Din fericire, piață românească este mai mult decât darnică atunci când vine vorba de oferte de leasing operațional. Așadar, oamenii care gestionează afaceri, au nevoie de informații utile despre firmele care oferă servicii de leasing.

Ultimii ani ne-a determinat să fim atenți la ofertele de leasing operațional dezvoltate pentru clienți. Firmele care au ajuns la AutoBoca, au beneficiat de atenția noastră total, ceea ce a condus de cele mai multe ori la rezultate optime. Dacă nu ați colaborat cu noi până acum, atunci ați ajuns la articolul potrivit.

Ne-am propus să vă prezentăm câtevă lucruri despre pachetul 3Slease, destinat firmelor care vor să dezvolte sau să extindă parcuri auto. Sunteți pregătiți? În rândurile de mai jos o să găsiți informații utile despre acest pachet.

Pachetul 3Slease pentru firme: dezvoltarea unui parc auto eficient și stabil

A venit timpul să fim atenți cu banii pe care-i investim în parcurile auto pe care le dezvoltăm și întreținem. Nu mai putem riscă evoluția firmelor cu decizii pripite. Pandemia ne-a învățat să avem grijă de finanțe și să investim inteligent în colaborări.

Dacă începeți să strângeți informații despre cele mai bune oferte de leasing operațional din România, sigur o să întâlniți o sumedenie de opțiuni interesante. Am încercat să răspundem la nevoile firmelor românești cu o soluție clară și utilă: 3Slease. Ne-am străduit să dezvoltăm un pachet de leasing operațional care să răspundă la nevoile firmelor românești. Hai să vedem împreună cum 3Slease vă poate ajută să dezvoltați o flotă eficientă și de încredere!

De ce 3Slease și nu altă ofertă de leasing operațional?

  • Start Lease
  • Small Lease
  • Smart Lease

În 2020, diversitatea și flexibilitatea sunt la mare căutare în România, mai ales când vine vorba de dezvoltarea unei flote active și productive. Am avut multe discuții cu persoanele care au închiriat des mașini de la noi. Așa am descoperit câteva lucruri utile despre firmele cu nevoi clare de mașini de calitate. Ne-am propus să dezvoltăm un pachet care să răspundă la cele mai comune cerințe de mobilitate întâlnite pe piață.

Așa a luat naștere 3Slease, un pachet capabil să asigure eficientă și performanță auto. Ați văzut mai sus că pachetul include trei opțiuni personalizate: Start Lease, Small Lease și Smart Lease. Aceste opțiuni pot fi accesate cu ușurință de firmele care doresc să adauge mai multe mașini în flotă sau să facă una nouă. 

Start Lease a fost creat că un serviciu bun pentru firmele start-up. Acestea se află la început de drum și au nevoie de autoturisme bune pentru a întreprinde diverse activități. De regulă, acestea nu au resurse financiare pentru a achiziționa mașini noi, motiv pentru care optează pentru servicii de leasing operațional. Perioada de închiriere recomandată pentru această opțiune este de 1 – 3 luni.

Trebuie să știți că fiecare contract o să fie încheiat fără taxa de reziliere anticipată. Acest lucru poate fi un avăntaj enorm pentru firmele la început de drum. Sunteți curioși să aflați mai multe lucruri despre această opțiune? Avem agenți specializați care vă pot oferi informații detaliate despre pachet. Ei sunt mereu pregătiți să vă ajute să accesați cea mai bună opțiune de leasing operațional.

Small Lease este serviciul optim pentru persoanele juridice, care au nevoie de mobilitate temporară. În cadrul acestui serviciu o să găsiți activități sezoniere, proiecte ce se desfășoară pe perioade de timp determinate, ce pot fi acomodate cu mașini bune. Perioada închirierii a acestei opțiuni este de 3 – 6 luni. De regulă, această perioadă de timp este optimă pentru activitățile sezoniere.

Ultima opțiune, Smart Lease este dedicată societăților comerciale care înregistrează profit treptat. Ce trebuie să știți despre această opțiune? Perioada de închiriere este de 6 – 12 luni. Poate fi accesată de firmele care lucrează cu statul sau au finanțare europeană. Profitați de această ocazie pentru a vă dezvolta flota auto într-un mod inteligent.

Contactați-ne cu încredere pentru a primi informații suplimentare despre pachetul 3Slease! 

Autoturisme bune de inchiriat