Compatibile cu performanţa: VW Golf şi Citroen C-Elysee

În ultimele luni din an, AutoBoca te provoacă la călătorii plăcute prin ţară cu o maşină de bun venit de calitate!

Ne pregătim cu plăcere de sfârşitul anului curent, plănuind ultimele drumuri prin ţară alături de cei dragi. Poate avem în faţă o călătorie pe care am amânat-o de ceva timp sau pur şi simplu abia acum putem fugi din „ghearele” monotoniei sociale. În mai puţin de două luni, anul 2017 va lua sfârşit deşi parcă nici am am sesizat cum timpul a trecut fulgerător pe lângă noi.

Însă, la o analiză amănunţită, vei constata că sunt multe amintiri de depanat, realizări cât şi momente ce au marcat acest an într-un fel sau altul. Fiindcă mai sunt câteva săptămâni până să te pregăteşti de 2018, nu ar fi o idee rea să încerci să profiţi la maxim de noiembrie şi decembrie. Şi cum altfel să te bucuri de ultimele clipe din 2017 dacă nu prin o scurtă călătorie prin România?

Photo credit: Ștefania Lău

Fără îndoială, ţara noastră poate fi considerată un adevărat paradis turistic. Sunt sute de locuri binecuvântate cu privelişti naturale deosebite, secole de istorie, monumente ce te vor impresiona prin stilul arhitectural cât şi o colecţie de tradiţii şi obiceiuri fermecătoare. În funcţie de regiunea pe care o vei vizita, vei simţi că păşeşti într-o altă lume, împodobită cu locuri de poveste şi legende. Va fi o oportunitate să descoperi o altă faţetă din istoria bogată a României.

Cei care au călătorit mult prin ţara noastră au învăţat la prima mână cât de minunate sunt meleagurile natale. Nu este surprinzător că miile de turişti străini continua să revină pentru a-şi petrece vacanţele aici. Ei vor să strângă amintiri frumoase, pe care să le contempleze în cursul noului an.

Photo credit: Marius Isac

Dacă te vei uita la câteva poze de prin Maramureş, Bucovina, Transilvania, nu va fi nevoie de multă convingere pentru a pleca într-o excursie chiar acum. Din contră! Resursele turistice, naturale şi istorice ale României nu sunt promovate corespunzător, din păcate, însă asta nu înseamnă că ele nu există (şi te-ar putea ţine ocupat luni de zile cu vizitarea lor). În funcţie de preferinţele tale, poţi stabili un itinerariu interesant de vacanţă care îţi va provoca imaginaţia cât şi abilităţile de fotograf. Trebuie doar să depui puţin efort pentru a identifica în timp util destinaţia ideală!

Photo credit: Bogdan Almajan

Pentru o călătorie de succes, trebuie să fii pregătit corespunzător iar mijlocul de transport joacă un rol important. Dacă îţi propui să vizitezi câteva obiective turistice de prin frumoşii munţi Carpaţi, atunci trebuie să te pregăteşti să fii la drum pentru câteva sute de kilometri. Infrastructura din România lasă uneori de dorit, însă merita să înfrunţi dificultăţile rutiere pentru a ajunge la destinaţiile dorite.

Şi dacă ai alături o maşină de calitate, atunci toată călătoria va fi o experienţă turistică plăcută. Vei conduce relaxat, confortabil şi îţi vei putea canaliza energia pentru a admira frumuseţile naturale din munţi. Să ştiţi că este posibil şi în România să te bucuri de o călătorie!

Photo credit: Bogdan Tofan

În ultimii ani, foarte mulţi romani aleg servicii de închirieri maşini atunci când au de întreprins un drum, fie pentru vacanţe sau fie pentru afaceri. Este o soluţie eficientă la o problemă importantă. Nu poţi pleca la drum dacă nu ai încredere totală în mijlocul de transport folosit. Scopul tău este să te bucuri şi să profiţi de zilele libere nu să devii mai stresat şi îngrijorat. Cu ajutorul unei firme de rent profesională nu doar vei avea la dispoziţie modele bune de maşini dar vei putea accesa şi câteva oferte avantajoase. Deloc surprinzător, accesul la o firmă de rent poate asigura succesul călătoriei voastre.

Cum îţi alegi o autoturismul potrivit pentru drumul tău? La acest aspect, te poate ajuta AutoBoca. În flota noastră, vei găsi modele deosebite, recent adăugate pe care le poţi utiliza cu plăcere. În acest sens, pentru călătoriile din ultimele luni din 2017, îţi propunem să închiriezi un VW Golf sau un Citroen C-Elysee. De ce să le a legi şi tu? În rândurile următoare îţi vom prezenta câteva detalii despre fiecare maşină în parte. Credem că nu vei fi dezamăgit de ceea ce urmează să citeşti!

Performante auto speciale: VW Golf şi Citroen C-Elysee

În ultimele luni ale anului 2017, clienţii AutoBoca pot închiria VW Golf şi Citroen C-Elysee la preţuri cu adevărat speciale. Conform feedbackului primit, aceste două autoturisme au dat dovadă de o performanţă ridicată la drum şi au încântat mulţi şoferi. De aceea, ne-am dorit să îţi oferim posibilitatea să foloseşti maşina dorită şi la un preţ avantajos.

Pentru noi, părerea clienţilor noştri este foarte importantă şi întotdeauna ţinem cont de ea înainte de a introduce noi autoturisme în flotă sau de a crea promoţii. AutoBoca înseamnă servicii profesionale, personalizate şi de încredere. Iar pentru a putea menţine standardele de calitate la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri, depunem eforturi constante şi încercam să te surprindem cât mai plăcut.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Ţinând cont de aceste elemente, pentru lunile noiembrie  şi decembrie îţi propunem să închiriezi un VW Golf şi un Citroen C-Elysee pentru călătoriile tale. Dacă urmează să pleci într-o vacanţă alături de prieteni şi vă bucuraţi de câteva zile pline de distracţie, atunci un VW Golf ar putea fi alegerea potrivită. Este o maşină spaţioasă, poate acomoda până la 5 persoane şi dispune de un motor puternic, confort ridicat, per total fiind un autoturism frumos construit.

Golf poate fi un companion de drum excelent pentru tine şi prietenii tăi, potrivit pentru călătorii frumoase pline de divertisment. De regulă, multe grupuri de persoane tinere aleg să închirieze VW Golf fiindcă se pliază cel mai bine pentru nevoile lor de transport. Atunci când îţi propui să străbaţi tara în lung şi lat, poţi opta pentru această maşină. Şi partea bună, este ca o găseşti la AutoBoca la un preţ foarte bun!

Dacă tu ai propus o vacanţa cu familia, atunci Citroen C-Elysee s-ar putea dovedi a fi soluţia pe care o căutai. Este o maşină din clasa compact, cu o compartimentare generoasă, construcţie eleganta şi aduce un plus de siguranţă şi confort la drum. Foarte multe familii care au păşit pragul AutoBoca au închiriat un Citroen C-Elysee şi nu au fost dezamăgiţi. Vei dispune şi de un portbagaj spaţios, pentru a-ţi depozita toate bagajele de care ai nevoie. Nu doar atât, însă un Citroen este şi relativ simplu de condus şi manevrat. Aşadar, vei avea toate condiţiile necesare pentru a te bucura de o călătorie liniştită şi relaxanta.

Unde poţi închiria un VW Golf sau Citroen C-Elysee la un preţ mic? Te invităm să descoperi ofertele de Black November de la AutoBoca! Pe site-ul  nostru, la secţiunea promoţii, vei găsi câteva pachete de închirieri ce nu ar trebui ratate. De ce să profiţi şi tu? În cazul în care mai ai nelămuriri, poţi apela cu încredere la agenţii noştri. Sunt oameni foarte bine pregătiţi, cu experienţă în domeniul auto şi oricând dispuşi să îţi ofere ajutor. Călătoreşte fără griji şi fără stres cu o maşină de bun venit de la noi!

Inchirieri masini