COMUNICAT DE PRESĂ – Festivalul de Film Românesc de la Londra, ediţia a X-a PUNCT ȘI DE LA CAPĂT (2013)

New Picturejoi 28 noiembrie – luni 2 decembrie 2013www.rofilmfest.comPUNCT ŞI DE LA CAPĂT prezintă cele mai noi, mai captivante şi mai relevante producţii ale efervescentei industrii de film românești. Prezentate pentru prima dată în Marea Britanie, filmele spun povestea unei societăţi care evoluează rapid. Actori foarte populari şi regizori extrem de talentați vor fi prezenți la proiecțiile londoneze: actorul Victor Rebengiuc (Câinele japonez), actorul şi regizorul Horațiu Mălăele (Funeralii fericite!), actorul Bogdan Dumitrache (Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism), actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguță (Love Building), regizorul Stere Gulea (Sunt o babă comunistă) şi regizorul Adrian Sitaru (Domestic).
De joi 28 noiembrie până duminică 1 decembrie 2013 proiecţiile vor avea loc la:
Curzon Soho (99 Shaftesbury Avenue, Londra, W1D 5DY)
Bilete se pot cumpăra din timp direct de la cinema, de la tel. 0330 500 1331, sau de pe web site www.curzoncinemas.com/events/f1uqf/romanian-film-festival/Proiecția de luni 2 decembrie 2013 va avea loc la EBRD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare – One Exchange Square, Londra EC2A 2JN). Intrarea la această proiecție este liberă, dar rezervarea prealabilă este absolut obligatorie. Rezervați-vă locul din timp, trimițând un e-mail la adresa EBRDevents@ebrd.com până pe 28 noiembrie cel mai târziu.
Detalii aici www.ebrd.com/pages/news/events/happy-funerals.shtml

———–
Festivalul de Film Românesc de la Londra este organizat de Profusion International Creative Consultancy, în parteneriat cu Centrul Național al Cinematografiei din România şi Cinematografele Curzon. Evenimentul este sprijinit de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), Ambasada României în Marea Britanie, ROMANi-ONLiNE.co.uk şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (European Bank for Reconstruction and Development).Sponsori: Lebara, Levenes Solicitors, O2, Albinuța, Autoboca, Fundația Culturală Română ProdanFFR este sprijinit atât de comunitatea britanico-română, cât şi de diferite organizaţii britanice şi româneşti. FFR este o iniţiativă non-profit, sprijintă din punct de vedere financiar de granturi şi sponsorizări primite de la prieteni şi susţinători.

Mai multe detalii pe www.rofilmfest.com si pe pagina de facebook a Festivalului http://Facebook.com/RoFilmFest.