Crăciun Fericit tuturor!

Sărbători Fericite tuturor! Crăciun Fericit şi zile minunate alături de cei dragi!

Pentru milioane de români şi nu numai, Crăciunul reprezintă un moment special de bucurie şi fericire. Entuziasmul sărbătorii se simte în atmosferă şi toată lumea vrea să împartă voie bună şi zâmbete. Fiecare casă este pregătită de Crăciun. O să găsiţi un brad de Crăciun cu drag împodobit de întreaga familie. Cei mici îl aşteaptă pe Moş Crăciun iar cei mari, năzdravani şi puşi pe şotii, pregătesc petrecerile festive. Prietenii se invita între ei de Crăciun şi mulţi abia aşteaptă să împartă cadouri şi voie bună. Toate firmele se pregătesc de venirea sărbătorilor de iarnă, oferind angajaţilor cadouri, bonusuri şi atenţii meritate.

Preţ de câteva zile, romanii încearcă să transmită emoţii pozitive şi în acest fel să menţină atmosfera magică a Crăciunului. Ei încearcă să fie mai buni şi să uite de stresul acumulat de-a lungul anului 2018. Unii reuşesc iar alţii mai puţin. Totuşi, nu strică să depunem efort pentru a limita efectele negativismului şi să ne concentrăm pe lucrurile frumoase din viaţa noastră. Putem face acest lucru dacă ne înconjurăm de prieteni buni şi membrii apropiaţi din familie. Măcar preţ de câteva zile, uităm de griji şi probleme, fiind aproape de surse de bucurie.

Photo credit: Marius Isac

Pentru AutoBoca, Crăciunul reprezintă o imensă bucurie, deoarece vine la sfârşitul unui an dinamic, plin de oportunităţi şi provocări (depăşite cu succes). Am reuşit să ajutăm mii de persoane să închirieze maşini potrivite pentru drumurile pe care urmau să le facă. Agenţii AutoBoca au fost alături de clienţi şi nu au dezamăgit. De altfel, dacă citiţi testimonialele scrise de clienţi, o să aflaţi ce spun aceştia despre serviciile primite. În acest sens, Adriana ne-a spus „Iaşi – Super! Nişte persoane calme şi calde” iar Bogdan a precizat „personalul care m-a primit a fost foarte amabil, oferindu-mi explicaţii clare despre ofertă pe care o doream să o achiziţionez.” Din acest motiv, peste 96% din clienţii care au închiriat de la noi maşini, ne-au recomandat serviciile mai departe. Pentru acest lucru, dorim să le mulţumim mult!

În anul 2019 vom lucra la fel de mult pentru a le oferi tuturor clienţilor acces la cele mai bune servicii posibile. Vrem ca persoanele care vin la noi, să se bucure de experienţe pozitive şi evident să-şi îndeplinească toate obiectivele la volanul unor autoturisme de bună calitate. Avem un parc auto divers, unde sigur o să găsiţi o maşină bună, optimă pentru drumul pe care urmează să-l faceţi.

Echipa AutoBoca doreşte să vă ureze un Crăciun Fericit tuturor şi sărbători minunate!

AutoBoca

Moş Crăciun şi România autentică

Moşul jovial se pregăteşte cu drag de marea zi a cadourilor. Toată lumea fuge prin magazinele din oraş sau răsfoieşte ofertele online pentru a găsi cadourile perfecte pentru prieteni şi familie. Deşi nu dorim să lăsăm totul pe ultima sută de metri, acest lucru se întâmplă mai des decât ne-am dori. Dacă totuşi trebuie să facem cumpărăturile în weekendul Crăciunului, atunci trebuie să ne înarmăm cu răbdare. Chiar dacă simţim din plin presiunea timpului, vom reuşi să găsim cadourile optime. Moş Crăciun nu o să ne dezamăgească. El o să vină cu drag în dimineaţa Crăciunului şi mulţi romani o să se bucure de zâmbete şi voie bună.

Crăciunul este perioada ideală pentru a ne testa capacitatea de a îi face pe alţii să zâmbească şi să se simtă bine. Este timpul pentru distracţie şi un soi special de magie, care face totul mai frumos. Mulţi romani prefera să petreacă Crăciunul acasă dar unii optează pentru momente magice la munte. Indiferent de locul ales pentru petrecerea zilelor libere de Crăciun, credem că este important să ne simţim bine, alături de cei dragi.

Photo credit: Bogdan Tofan

România are darul de a ne deschide apetitul pentru călătorit, mai ales dacă vrem să avem parte de un Crăciun alb. Cu siguranţă aţi văzut clipuri şi imagini minunate la televizor sau pe internet cu staţiunile montane, acoperite cu zăpadă. Totuşi, dacă optaţi pentru un Crăciun alb la munte, să fiţi echipaţi corespunzător pentru a face faţă schimbărilor vremii. Să vă informaţi din timp cu privire la starea vremii. Dacă ninge abundent şi drumurile sunt închise, atunci călătoria poate fi amânată, decât să fiţi înzăpeziţi prin mijlocul câmpului şi să aşteptaţi autorităţile abilitate să vă ofere asistenţă. Un pic de atenţie şi precauţie ne poate ajuta să nu trecem prin momente neplăcute.

Iarna poate fi capricioasă însă şi minunată, trebuie doar să ştim cum să-i gestionăm capriciile. De asemenea, este important ca autoturismul ales pentru drumul de Crăciun să fie bun. Dacă maşina personală nu este potrivită pentru drumuri iarnă, atunci aveţi şi posibilitatea a apela la un serviciu de închirieri.

Aici vă putem ajuta noi. În parcul auto AutoBoca o să găsiţi multe maşini potrivite pentru diverse călătorii. De exemplu: vă invităm cu drag să descoperiţi câteva lucruri despre SUV-ul Suzuki Vitara, un autoturism des închiriat de clienţii AutoBoca.

Dacă doriţi să închiriaţi o maşină de la noi, contactaţi-ne cu încredere. O să vă răspundem rapid! Vrem să porniţi la drum cu drag şi la volanul unei maşini bune!

Inchirieri auto oras