Criza coronavirus și realități incredibile despre spiritul comunitar

De acasă putem explora digital România! Ne așteaptă multe călătorii plăcute!

Trecem printr-o criză fără precedent, care ne determină să petrecem mult timp în casă. Stăm departe de prieteni și familie, încercând să muncim de acasă și să ne îndeplinim sarcinile cu succes. Așa că trebuie să ne ferim, atât cât putem, de coronavirus. Pare o bătălie imposibilă, căci vorbim despre un inamic invizibil, care poate apărea de nicăieri. Trebuie să respectăm recomandările autoritățile pentru a stopa răspândirea virusului. Chiar dacă nu este ușor, ar fi util să fim curajoși și să nu călcăm strâmb. În astfel de momente grele, solidaritatea, respectul pentru viață și semeni ne determina acțiunile. Vrem să fim de ajutor și să nu punem presiune pe sistemul medical, care este testat din greu în prezent.

Așadar, rămânem în casă și încercăm să muncim atât cât putem, pentru a menține firma activă în mediul digital. Așa cum poate ați observat și voi, sunt multe provocări la orizont, mai ales când ne gândim la restricțiile de mobilitate impuse tuturor. Firmele sunt afectate serios de această criză și speră că ea să se sfârșească la sfârșitul lunii mai. Este greu să privim cu optimism viitorul, mai ales când vedem cât de repede lucrurile se schimbă. Azi ești bine, mâine vine o criză iesită din comun care da totul peste cap. A devenit aproape imposibil să faci planuri pe termen lung, ceea ce nu este bine pentru productivitatea firmei.

Sperăm că după normalizarea lucrurilor și implicit dispariția acestui virus, să ne întoarcem la business aș usual, deși credem că o să rămână ceva cicatrici în societate. Au fost multe învățăminte trase în această perioadă:

1. Spiritul de conservare individual este mai puternic decât solidaritatea-n comunitate

2. Specula este noua monedă de schimb pe timp de criză. Sunt firme și indivizi care au monopolizat anumite produse cu prețuri exorbitante, profitând de frica oamenilor. Posibil să fie nevoie de intervenția autorităților pentru a identifica entitățile care au încercat să fenteze regulile.

3. Mirajul fake news și propagandă rău-intenționată. Se pare că unele state nu înțeleg cât de dificil este acest moment pentru umanitate și își urmăresc aceleași interese meschine. De ce? Nu știm. Acestea nu realizează că diseminează răul productiv, care nutrește doar violență și moarte. Probabil că vor să rămână în analele istoriei drept eternul rău, lăsat pe Pământ să propage doar mesaje defăimătoare și răutate malignă. Poate că viitorul o să-i schimbe, măcar în momentele grele cu umanitatea să fie solidari cu restul oamenilor.

4. Medicii și tot personalul medical merită respectul nostru. Acești oameni au muncit incredibil în aceste luni pentru a ține sub control o pandemie pentru care nu erau pregătiți. Numărul mare de oameni bolnavi și fluxul constant a reprezentat un test de abilități, putere și voință pentru fiecare medic și asistent (femeie și bărbat) în parte. Le mulțumim tuturor medicilor care au luptat împotriva acestui virus. Ei au făcut lucruri extraordinare, acest lucru în ciuda lipsurilor sistemului medical românesc. BRAVO!

5. Nevoia de educație sanitară și financiară. Orice criză, mică sau mare, scoate la iveală multe neajunsuri și probleme. Le conștientizăm și găsim soluții că ele să nu se mai repete. Se pare că mulți români au avut nevoie de îndrumări și scoliri serioase pentru a înțelege de ce este atât de necesar să se spele des pe mâini sau să păstreze distanța socială în timpul cumpărăturilor.

Ar trebui să predăm în școli reguli de igienă și atenție socială. Același lucru poate fi spus și despre educația financiară. Românii tind să facă planuri pe termen scurt și foarte rar pe termen mediu. Crizele de tipul celei prin care trecem acum, ii prind nepregătiți și nu pot găși soluții la problemele financiare întâmpinate. Trebuie să fim bine informați și la curent cu recomandările specialiștilor din domeniul financiar. Ei ne pot ajuta să găsim soluții la problemele întâmpinate.

arc de triumf
Photo credit: Laura Seghedin

Dacă tot petrecem mai mult timp acasă, putem descoperi puțîn mai bine România. Cum? Folosim internetul pentru a porni în adevărate aventuri digitale, menite să ne ajute să setăm parametrii unor călătorii de neuitat după ce o să dispară virusul. O să vină și acel moment minunat, care o să ne determine să pornim la drum și să călătorim prin țară cu deosebită plăcere. Pentru mulți români, descătușarea turistică o să fie extrem de plăcută, mai ales că o să vină după un moment de stres intens. Planurile le facem din timp și încercăm să găsim itinerariul ideal de drum. Putem călători cu entuziasm prin țară, mai ales dacă timpul este de partea noastră.

Vă invităm să citiți articolele noastre din secțiunea Descoperă România. Aici o să găsiți o sumedenie de povești fascinante despre diverse locuri minunate din țară. Unele locuri le-am vizitat cu deosebit drag și altele au fost împărțite cu noi de prieteni buni. Așa am putut ține pasul cu nenumăratele locuri faine românești, care pot fi vizitate cu bucurie în 2020. Să trecem cu bine peste această criză și apoi să pornim în drumuri de neuitat alături de prieteni apropiați. Înainte de începerea crizei cu coronavirus și limitările de mobilitate, noi călătoream des prin țară, optând pentru opriri prin locuri interesante.

Așa am putut lua contact cu oameni minunați și povești captivante. România autentică merită să fie inclusă în itinerarii de călătorii rurale. Așa o să luați contact cu tradiționalul românesc, acel spirit aparte care incantă vizitatorii străini. Nu uitați că oricând puteți închiria mașini de la noi pentru a vă bucura de experiențe auto sigure și confortabile. O să închiriați mașini curate, igienizate cu atenție și perfecte pentru călătorii plăcute prin țară.

Alegeți cu ușurință un autoturism online, rezervați fără stres. Vă așteptăm cu profesionalism dedicat și mașini de calitate. Oricând aveți întrebări despre mașină pe care vreți să o închiriați, contactați-ne cu încredere. Avem agenți cu experiență în domeniu. Ei sunt mereu la dispoziția voastră. Profitați de disponibilitatea și expertiza lor. Așa o să găsiți mult mai rapid mijlocul ideal de transport! Câștigați timp și îl puteți folosi pentru alte activități minunate!

Spor și călătorii minunate! 

Inchirieri auto oras