Cum alegem o mașină de închiriat pentru călătorii prin România?

fotografie lacul bicaz din romania

Alegeri inteligente pentru călătorii plăcute prin țară

În România o să găsiți mereu motive pentru a porni la drum. Avem mereu o nouă locație de descoperit, o poveste fascinantă de absorbit sau o bucurie turistică de apreciat. Uneori locul de muncă ne împinge de la spate să călătorim des prin țară și implicit să descoperim particularitățile diverse ale țării. Fie că vrem sau nu, luăm contact cu anumite locuri românești minunate, unele populare altele mai puțîn cunoscute publicului. Totuși, fiecare călătorie implică un anumit grad de atenție, mai ales atunci când reușim să dăm peste orașe noi și interesante. Timpul petrecut în aceste orașe ne ajută să descoperim pulsul urban românesc.

Oricând dăm peste lucruri noi și interesante, pe care le putem împărtăși cu cei dragi. De altfel, socializarea implică distribuirea de povești, apreciate sau nu de prieteni sau membrii ai familiei. Încercăm să fim cât mai descriptivi și darnici cu detaliile, atât cât ni le amintim. Persoanele care dețîn artă povestirii abia așteaptă să-și pună în valoare calitățile. Ei vor să captiveze atenția auditoriului, fie el format chiar și din două persoane.

Dacă iubim să explorăm țară, atunci nu strică să facem acest lucru fără stres și într-un mod confortabil. Fie că avem timp dedicat pentru călătorii sau nu, contează să apreciem istoria, cultură și artă orașului și satului vizitat. Pentru a ne putea dedică călătoriei pe care urmează să o facem, ar fi util să avem la dispoziție un autoturism bun. Uneori nu avem posibilitatea de a utiliza mașină personală și trebuie să optăm pentru servicii de rent. Sigur nu sunteți surprinși de acest aspect.

rent vw polo in romania great price

Călătorii plăcute prin România cu mașini de bun venit!

În țara noastră o să gășiți mereu obiective turistice interesante, pe care le putem include în itinerarii captivante. Pentru experiențe turistice plăcute prin țară, ați putea opta pentru mașini de bun venit de la noi. Aici o să găsiți suportul nostru dedicat. Ce înseamnă acest lucru? Agenții AutoBoca va pot oferi asistență necesară pentru a alege mașină optimă de drum. Nu este mereu ușor să găsim mașină potrivită, mai ales când avem la dispoziție mai multe opțiuni.

Diversitatea este utilă deoarece cresc șansele să găsim exact ceea ce avem nevoie fără să trecem prin momente stresante. Avem la îndemână variante de transport la diverse bugete și necesități. Dacă avem la dispoziție un buget anume, nu putem să-l depășim. În flota AutoBoca o să găsiți o sumedenie de autoturisme. Acestea sunt mai mult decât pregătite pentru experiențe auto plăcute prin diverse regiuni ale țării.

Photo credit: Constantin Andronic

Cum alegem o mașină de închiriat pentru călătorii prin România?

Atunci când urmează să închiriați o mașină trebuie să aveți în vedere câteva aspecte. Dacă vă structurați căutarea după mici repere devine mai ușor să alegeți mașina optimă de drum. În momentul în care știți exact ceea ce doriți de la călătoria voastră, puteți alege masin ideală. Un grup de 7 persoane poate opta cu încredere pentru un microbuz spațios, capabil să asigure stabilitate și confort în timpul fiecărui drum întreprins prin România. Pe de altă parte, un cuplu cu călătorii preponderent urbane poate opta pentru o mașină mai mică, mai fiabilă. În ceea ce privește familiile, ele au nevoie de mașini cu portbagaje generoase, unde pot fi puse bagaje. Aici autoturismele din clasa compact se pot descurca de minune.

Care sunt autoturismele pe care le puteți închiria astăzi de la noi? Încercăm în fiecare lună să le oferim oamenilor șansă de a închiria mașini de calitate de la producători respectabili. În acest sens, la noi o să gășiți mașini precum: Opel Corsa, Renault Clio, Skoda Fabia, Dacia Logan, Skoda Rapid, VW Polo, VW Polo cu transmisie automată, Opel Astra, Opel Astra cu transmisie automată, Opel Astra Tourer, Hyundai Elantra, VW Jetta, Dacia Duster, Suzuki Vitara, VW Touran, Renault Trafic și Mercedes Benz Vito Tourer. Aceste mașini au fost alese în repetate rânduri de clienți români și străini. Ei au avut posibilitatea de a călători prin țară la volanul unor mașini bune. Știm că este important că fiecare client să știe că are alături o firma de încredere, care-i pune nevoile pe primul loc. De fiecare dată când un client apelează la noi, primește atenția cuvenită și se bucură de o experiență aparte.

Toți cei care lucrează la AutoBoca vor să ajute clienții să descopere cu drag țara. Așa că ne bucurăm nespus atunci când vedem clienți fericiți, dornici să ne ofere feedback pozitiv și constructiv. AutoBoca a început activitatea să în 2008, într-un mic oraș din Bucovina: Rădăuți. Aici ne-am propus să oferim clienților acces la servicii profesionale de închirieri mașini, care să ajute cu adevărat.

inchiriere opel astra automat drumuri romania

În prezent clienții români și străini pot opta cu încredere pentru serviciile noastre. Ce spun clienții despre noi? Aveți la dispoziție o pagină dedicată de testimoniale, care pot fi citite cu încredere. În ultimii ani, mulți clienți au acceptat invitația noastră de a completa chestionare de calitate. Ne-am propus de la început să păstrăm o legătură cu cei care au închiriat mașini de la noi.

În acest an, am primit multe testimoniale interesante, scrise de cei care au ales să ne folosească serviciile. Ei au răspuns pozitiv la invitația noastră de a lasă un feeback. Valeriu a menționat că a fost „extrem de mulțumit” de cum a fost întâmpinat în Suceava de agenții noștri. Alexandru a avut cuvinte de laudă de agentul Cristi din Otopeni care s-a „ridicat la nivelul înalt de întâmpinare a clientului”. Tot el a continuat spunând că „mașina a fost fiabilă” și că ne „recomandă cu încredere”. Un alt client, Mihai spune despre colegii Dragoș și Darius din Bacău că au „dat dovadă de seriozitate, amabilitate și profesionalism” și că a „fost o plăcere să trateze” cu ei. Ne onorează fiecare recenzie primită. Cititm tot ceea ce ne lasă clienții. Primim cu drag feedback-ul clienților și unde putem repara lucruri legate de serviciu facem tot ce putem. Nu suntem perfecți. Știm. Motiv pentru care lucrăm zi de zi la aspectele care pot deveni mai bune pentru clienți.

Ați putea oricând alege o mașină de bun venit…

AutoBoca lucrează din greu pentru a oferi clienților servicii de încredere. Fie că aveți nevoie de mașini de sărbători sau când veniți acasă, puteți colabora cu noi. Abia așteptăm să va ajutăm să călătoriți cu drag oriunde aveți nevoie. Mașinile noastre de bun venit pot fi utilizate pentru a explora diverse regiuni românești. Să știți că peste 96% din cei care au optat pentru serviciile noastre, au decis să ne recomande mai departe. Suntem mereu atenți la nevoile voastre și vrem să oferim servicii ireproșabile! 

Inchirieri auto oras