Cum alegem un partener auto de drum în România?

rent masini

Călătorii inteligente în 2020: mașini de bun venit pentru experiențe de neuitat!

Alegerea unei firme care să ne ajute să călătorim cu drag prin țară poate fi o provocare binevenită, mai ales dacă vrem să ne simțim bine și să strângem amintiri frumoase. În noul an încep și planurile de călătorie. Majoritatea oamenilor care obișnuiesc să călătorească des prin România, au nevoie de mijloace de transport sigure. Acestea din urmă ne pot ajută să călătorim cu deosebită plăcere pe străzile țării. Știm că este oarecum dificil să gășiți autoturismele ideale pentru drumurile pe care urmează să le faceți, mai ales dacă veniți dintr-o altă țară europeană.

Atunci când plănuiți o călătorie prin România, vreți să știți cum să gestionați fiecare aspect al ei, fără să vă loviți de zidul dur al stresului. Știm că sunt multe elemente pe care trebuie să le aveți în vedere când începe partea logistică. Având în vedere și presiunea timpului, care mereu ne împinge de la spate să luăm rapid decizii, trebuie să fim atenți la multe lucruri. Sunt două mari situații care pot determina o persoană să închirieze mașini în țară, completate de altele mai mici.

Photo credit: Bogdan Tofan
  • 1. Clientul trăiește în România și are nevoie de un mijloc de transport pentru călătorii specifice – sau nu mai are acces la mașînă personală (din varii motive)
  • 2. Clientul lucrează într-o altă țară, se întoarce în România și are nevoie de un autoturism pentru a îndeplini diverse obiective
  • 3. Clienti străini care vrea să viziteze țara și pentru flexibilitate extra, nu optează pentru variantele tradiționale de transport public (tren, microbuze, autobuze)
  • 4. Clienti străini – om de afaceri cu necesități de transport foarte precise; dornic să îndeplinească taskuri precise, fără întârzieri

Așa cum bine intuiți, utilitatea unei mașini închiriate nu poate fi contestată. Dacă v-ați propus să vă petreceți timpul în România, atunci o mașînă contribuie la confortul și calitatea ridicată a călătoriei întreprinse. Fie că ne place sau nu, avem la dispoziție multe opțiuni de transport. Rămâne doar să ne dedicăm analizei și să identificăm caracteristicile unor servicii de bună calitate și mai ales de încredere.

În acest sens, ar fi util să alegem un autoturism care să ne ajute să explorăm diverse regiuni ale țării. Din fericire, în fiecare luna aveți șansa de opta pentru serviciile AutoBoca, o firmă românească cu peste 10 ani de experiență într-un domeniu atât de complex. Dacă ne gândim la provocările din ultimii ani, ne bucurăm că am ajuns în 2020! Suntem pentru foarte multe persoane prima opțiune, ceea ce ne onorează!  

calatorii placute masini romania

De ce ați putea colabora cu noi în 2020?

Noul an vine cu multe posibilități turistice, ceea ce poate înseamna tot atât de multe motive de fericire și împlinire spirituală. Dacă ne dedicăm timpul documentării, atunci sunt șanse mari să găsim exact ceea ce ne dorim. În momentul în care începeți acest proces, o să dați peste lucruri interesante și utile. Știm că sunt foarte mulți călători care au nevoie de mașini bune atunci când ajung în țară. În acest sens depunem efort considerabil pentru a ne asigura că totul decurge așa cum trebuie.

Clienții care ajung să închirieze mașini de la noi, se bucură de stabilitate și încredere. Dacă ne gândim la faptul că peste 96% din cei care au închiriat mașini de la noi, optează să ne recomande celor dragi, putem spune că muncă noastră da roade. Și nu este ușor! Fiecare client are nevoi de transport personalizate, care ne determina să fim și mai atenți când formulăm o oferta.

Avem și un formular de rezervare online, ce poate fi completat cu ușurință. Introduceți datele în siguranță: alegeți perioada, mașina, locul de preluare și locul de predare. Aveți la dispoziție și servicii extra: internet to go, lanțuri de zăpadă, telefon mobil, GPS sau Asigurare Exces (SCDW). Fiecare client poate opta pentru serviciul dorit. Oricând doriți să obțineți mai multe informații despre serviciile noastre, folosiți cu încredere telefonul, emailul, Facebook sau chat-ul. Suntem mereu la dispoziția clienților. Dorim să-i ajutăm să descopere rapid și fără stres cele mai bune servicii posibile.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Pentru a spori calitatea fiecărei călătorii în parte în România, ar fi util să avem acces la mașini de încredere. Astăzi aveți în parcul nostru acces la multe mașini, atent alese de specialiștii AutoBoca. De fiecare dată când adăugăm o mașînă nouă în parc, analizăm cum această poate servi nevoile de transport ale clienților.

Vrem să le oferim oamenilor posibilitatea de a alege mașini bune, care să nu dezamăgească. Sunteți curioși să aflați ce mașini puteți închiria de la noi? Vom enumera câteva modele închiriate des de clienții AutoBoca: Opel Corsa, Renault Clio, Skoda Fabia, Dacia Logan, Skoda Rapid, VW Polo (cu transmisie automată și manuală), Opel Astra (cu transmisie manuală și automată), Opel Astra Tourer, VW Touran, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer sau chiar Ford Transit!

Contactați-ne pentru a obține informații despre toate autoturismele disponibile spre închiriere în 2020. În fiecare lună schimbăm mașini din flotă, tocmai pentru a răspunde la nevoile schimbătoare ale clienților. Fiecare experiență românească merită să fie plăcută și de calitate. Ar fi util să avem o mașină bună, care să ne ajute să ajungem unde vrem fără să întâmpinăm probleme.

Agenții AutoBoca sunt lângă fiecare client. Vrem să ne ajutăm clienții să închirieze autoturismele optime de drum. Putem folosi timpul liber într-un mod inteligent. O mașină de bun venit poate fi de real ajutor în timpul călătoriei prin țară! 

Inchirieri auto oras