Cum alegeti o masina de inchiriat in 2022?

autoturism bun de condus prin tara

Revalorizati-va potentialul turistic intr-o Romanie calatoare!

Pe fundalul unor necunoscute multiple, ideea de a calatori intr-un loc nou si interesant, pare a fi o nazuinta mult prea ambitioasa. Totusi, unii romani doresc sa calatoreasca prin Romania si state membre ale Uniunii Europene. Ei vor sa se indeparteze cat mai mult de sursele standard de stres si sa exploreze locatii noi. Atat cat reusesc sa faca acest lucru, simt ca se incarca cu energii pozitive.

1 Mai se apropie. Atunci cand o sa cititi acest articol, mini-vacanta de Ziua Muncii o sa fie o amintire placuta. Chiar daca scriem in ajunul unei sarbatori cunoscute de majoritatea muncitorilor romani, ne gandim cu incredere la posibilitatile turistice ale verii.

Photo credit: Andronic Constantin

Vara si razboiul nedorit din Europa de Est

Anotimpul preferat al iubitorilor de apa, vara in 2022 este putin mai atipica. Chiar daca pandemia pare a fi departe de orizontul Romaniei si al Uniunii Europene, razboiul din nordul tarii noastre a influentat aportul turistic existent.

Turistii straini sunt tematori si pe buna dreptate. Daca privim lucrurile din perspectiva lor, de ce sa vina in Romania, atat de aproape de razboiul din Ucraina, cand pot ramane in aria geografica a Vestului sigur?

Europa de Est are de pierdut din punct de vedere turistic in acest an. Speram ca situatia sa se amelioreze si pacea sa domneasca pe continentul european. Timpul sa fie darnic cu iubire si compasiune. Nu o sa fie usor, mai ales ca lumea pare sa se inarmeze mai mult ca oricand.

vizita la transfagarasan
Photo credit: Dusmanu Ionut

Avem solutii de mobilitate auto pentru turistii romani!

Turistii romani care si-au propus sa viziteze tara in aceasta perioada, ar putea alege una din solutiile noastre de mobilitate auto. De ce? Ei nu sunt tocmai multumiti de calitatea mijloacelor de transport in comun si incearca sa gaseasca alternative convenabile.

In ultimii ani, serviciile de rent a car au fost utilizate cu incredere de romani. Atat cei care locuiesc in tara cat si cei care stau in strainatate si vin des in Romania, au nevoie de autoturisme bune.

Nimeni nu vrea sa piarda timpul cu masini proaste, care sa distruga parametrii de calitate a oricarei calatorii (scurte sau lungi). Daca avem in vedere faptul ca majoritatea mijloacelor de transport in comun prezinta probleme serioase de calitate si stabilitate, optiunea de rent a car pare a fi fundamentata in certitudini turistice. Probabil ati vazut ca sunt foarte multe firme de rent a car in Romania. Toate incearca sa iasa in evidenta cu servicii de calitate.

Unele reusesc sa devina parteneri de incredere pentru clienti iar altele dispar din industrie. AutoBoca ofera servicii de rent a car de peste 14 ani in Romania. Fiecare an a fost acompaniat de o serie de provocari si realizari. Anii pandemici au fost extrem de dificili, cu o apasare deosebita asupra organizarii si fluxului de clienti.

Turistii au lipsit in Romania iar cei care au avut nevoie de masini, nu erau suficient de multi incat sa sustina un business pe termen lung. In ciuda acestor dificultati si a unor elemente emergente, AutoBoca a reusit sa asigure acces la servicii profesionale de rent a car. Ne-am straduit sa fim alaturi de cei care au avut nevoie de masini pentru perioade diferite de timp.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Cum alegeti o masina de inchiriat in 2022?

Am pornit de la o intrebare dificila. Fiecare proces de inchiriere este diferit si tine de personalitatea fiecarui utilizator. Am cunoscut oameni care inchiriaza masini rapid, fara sa petreaca mai mult de cateva ore cautand solutii de mobilitate. In acelasi timp, au fost persoane care au avut un proces logistic lung bazat pe:

  • 1. Parcurgerea istoricului companiei de interes
  • 2. Citirea unor recenzii despre serviciile firmei de rent
  • 3. Identificarea unor garantii de calitate
  • 4. Profesionalismul aratat de clienti in diferite situatii

Fiecare modalitate de abordare a procesului de rent a car este corect, mai ales daca conduce la experiente placute si sigure. Noi am avut bucuria si onoarea de a lucra cu clienti romani si straini.

Chiar daca uneori a fost dificil sa indeplinim toate cerintele clientilor, am lucrat peste orele standard pentru a fi pe placul tuturor. Poate din acest motiv, majoritatea clientilor revin la AutoBoca atunci cand au iar nevoie de masini.

Loialitatea este importanta in 2022 si credem ca acest trend o sa continue in urmatorii ani. AutoBoca are un parc auto divers, cu o sumedenie de masini de calitate, de la producatori auto respectabili. Incercam sa revitalizam periodic parcul auto. Oricand avem posibilitatea de a adauga masini noi in flota, optime pentru calatori, facem acest lucru cu incredere.

Agentii Autoboca vor fi mereu alaturi de clientii care au nevoie de mijloace de transport sigure si confortabile.

autoturism bun de inchiriat

Putem oferi suport in timpul procesului de inchiriere al autoturismului dar si dupa. Oricine vrea informatii suplimentare despre disponibilitatile curente de inchiriere de la noi, pot utiliza datele de contact.

Contactati-ne la numarul de telefon 0733.50.84.84 sau la adresa de email rezervari@autoboca.ro! De asemenea, AutoBoca are o comunitatea digitala extrem de activa, cu accent pe Facebook, Instagram, Linkedin si Twitter. Va invitam sa explorati Romania cu o masina de bun venit!

Inchirieri auto oras