Cum găsim oferte convenabile de închirieri maşini pe termen scurt şi mediu?

În căutarea transparenţei

masini inchiriat romania

În ultimii ani, mobilitatea joacă un rol esenţial în dezvoltarea unui business sănătos. În acest sens, din ce în ce mai mulţi oameni caută maşini puternice, optime pentru diverse activităţi. Din fericire în România sunt numeroase firme de închirieri maşini şi leasing care pot deveni partener de afaceri eficient pe termen scurt său lung.  Totuşi, numărul mare de firme face că procesul de selecţie să fie extrem de dificil de abordat. În unele cazuri oamenii renunţă să trieze firmele din lipsă de timp sau alte motive pentru o recenzie profesionistă. Cum puteţi face că procesul să fie mai uşor de gestionat? Odată bine informaţi, o să determinaţi mai uşor care firma merită atenţia dumneavoastră. Noi considerăm că este esenţial pentru orice afacere, mică sau mare, să fie dotată cu o flotă auto de încredere. Totuşi, asta nu înseamnă neapărat achiziţionarea de maşini noi.

autoboca rent a car romaniaConform ultimelor statistici se pare că sunt din ce în ce mai mulţi administratori şi manageri de firme care caută soluţii convenabile în acest segment. Este uşor de înţeles de ce se doreşte o bună conversie a rezultatelor în fiecare etapă a proiectelor aflate în derulare. În ceea ce priveşte ofertele închirieri maşini pe termen scurt şi mediu este recomandată o atentă înţelegere a ofertei. În România sunt firme care au oferte închirieri maşini termen mediu bine redactate şi cuprinzând suficiente detalii pentru luarea unei decizii bune. Transparenţa este importantă în timpul încheierii oricărui contract. Având în vedere că aceste contracte implica mulţi bani, este nevoie de o înţelegere detaliată a fiecărui detaliu. De asemenea trebuie să fiţi atenţi atunci când semnaţi. Nu toate firmele sunt oneste atunci când vine vorba de serviciile oferite clienţilor.

Atunci când căutam bun simţ, transparentă şi onestitate în mediul rent a car, o firmă este prezentă în mai toate testimonialele lăsate în urmă de clienţi: Autoboca. Cu o experienţă vastă în serviciul de închirieri maşini, Autoboca Rent a Car a reuşit să adune mii de clienţi satisfăcuţi. Ultimele statistici interne au arătat că numeroşi clienţi, persoane fizice dar şi firme, care au închiriat maşini de la Autoboca, au revenit la această firmă de fiecare dată când au avut nevoie. De asemenea au fost şi numeroase testimoniale scrise de bărbaţi şi femei in care sunt detaliate experienţele lor cu Autoboca. Ei vorbesc despre transparenta contractelor şi nivelul ridicat de profesionalism arătat de agenţii la sedii. Într-o ultimă instanţă clienţii pomenesc şi de calitatea superioară a maşinilor. Totuşi care sunt principalele avantaje unui serviciu de închiriere sau leasing Autoboca Rent a Car? La finalul acestui articol o să înţelegeţi de ce mii de romani şi numeroase firme prefera să închirieze maşini la Autoboca!

Aproape de business-ul tău

Masini de inchiriat ieftine

În prezent, nevoia pentru servicii complete de închiriere şi leasing creşte de la an la an. Din acest motiv, Autoboca şi-a canalizat resursele într-o singură direcţie: crearea unui serviciu profesionist care să întâmpine necesităţile clientului. Aşadar după ani de lucru cu clienţii au fost dezvoltate patru servicii mari de leasing pentru mediul de afaceri: 3SLease, START Lease, SMALL Lease şi SMART Lease. Fiecare opţiune vine cu avantajele ei, destinate să îmbunătăţească semnificativ mobilitatea firmelor. Să le luăm pe rând şi să vedem ce oferă fiecare serviciu!

3SLease

3slease masini

Drept cel mai popular serviciu de leasing oferit de Autoboca pentru mediul de afaceri, 3SLease îndeplineşte numeroase criterii de eficienta statuate de diverşi clienţi. Care sunt sunt principalele avantaje ale acestui serviciu? Le vom enumera pe rând: 0% avans, 0 costuri pentru mentenanţa, asigurări RCA, CASCO, taxe de înmatriculare, verificări periodice şi ROvinieta. În acelaşi timp serviciul 3SLease mai oferă şi deductibilitate integrală a chiriei în contabilitate, gestionarea eficientă a resurselor, asistenta rutieră, disponibilitate şi mobilitate în fiecare zi (24/7), suport tehnic şi logistic profesionist 24/7 şi nu în ultimul rând asigurarea şi stocarea adecvată a anvelopelor de sezon. Toate aceste servicii sunt în pachet. Totuşi, pentru un cost suplimentar 3SLease mai oferă acces la: lanţuri iarnă, management combustibil, portbagaj exterior, asistenta rutieră, monitorizare şi navigaţie prin GPS său scaun copil.

START Lease

10_file1

În cazul firmelor start-up acest program este ideal. De ce? În faza de început a firmei, atunci când resursele sunt gestionate cu atenţie, nevoie de maşini ieftine dar puternice nu poate fi ignorată. Perioada de închirieri maşini termen mediu este de 1 până la 3 luni. Acest serviciu de leasing se încheie fără garanţie sau eventuale taxe de reziliere anticipată. Maşinile pot fi folosite de firme cu încredere în primele luni de activitate. În acelaşi timp potenţiali clienţi ar trebui să ştie că autoturismele din cadrul acestui program sunt verificate regulat! Este foarte important ca masina inchiriata sa respecte anumite conditii tehnice.

SMALL Lease

25_file1

Autoboca Rent a car prin serviciul SMALL lease oferă persoanelor juridice posibilitatea de a închiria o maşină puternică, fără probleme. Fie că vorbim de activităţi de sezon sau proiecte ce includ accesul la maşini, acest serviciu oferă numeroase avantaje. Trebuie să ştiţi că perioada de închiriere a maşinilor este situată între 3 şi 6 luni. Maşinile incluse în acest pachet şi diverse şi corespund cu succes cerinţelor firmelor mici dar şi medii. Fiecare agent Autoboca din cele 13 sedii din România o să explice acest serviciu. Cu suficiente detalii despre acest serviciu, oricine se poate decide mai uşor dacă SMALL Lease merita investiţia. În cadrul acestui serviciu se pune accent pe mobilitate şi eficientizarea transporturilor.

SMART Lease

masini

În prezent din ce în ce mai mulţi clienţi (firme mari) apelează la SMART Lease. Ce face acest program atât de popular? În primul rând acest serviciu este optim pentru societăţile care înregistrează cu profit progresiv. De altfel, SMART lease vizează şi eventuale colaborări cu statul. Sunt numeroase firme care derulează multe proiecte de afaceri cu directă implicare a statului sau cu finanţare europeană. Numărul celor care apelează la SMART Lease de la Autoboca creşte de la an la an. Trebuie să ştiţi că perioada închirierii unei maşini este de 6 sau 12 luni. În acest interval, maşinile beneficiază de asistenţă tehnică Autoboca fără a deranja clientul.

 

Un program aparte: Flexi Rent

Care sunt caracteristicile serviciului Flexi Rent? În primul rând acesta este destinată persoanelor fizice dar şi juridice. Perioada de închiriere este de 1 an! De asemenea clienţii pot opta cu uşurinţă orice maşină, de la orice locaţie din România. La finalul acestui contract se calculează un preţ în directă legătură cu numărul de zile închiriate într-o lună. Clienţii trebuie să închirieze maşina pe o durată 10 zile în fiecare lună pe durata contractului.