Cum găsim un serviciu de închirieri maşini ieftine România?

Călătorim în stil prin România Autentică

autoboca rent a carPasiunea pentru călătorii se regăseşte în numeroase persoane. Atunci când timpul liber ne permite, începem să ne imaginăm că cucerim oraşe medievale, locaţii montane şi castele cladite in istorie. De cele mai multe ori fugim desculţi pe pajiştea verde a imaginaţiei, încercând să găsim interesante obiective turistice.  Pe lângă faptul că oferim un serviciu de închirieri maşini ieftine România, noi căutăm şi spiritul autentic românesc. Păşim pe drumurile virgine ale patriei şi luăm contact cu tradiţia vibrantă a trecutului. Din acest motiv reuşim să ajungem în locuri senzaţionale, ascunse în mirajul neştiinţei. Considerăm că este important ca nu doar românii ci şi strainii să exploreze tărâmul sublim al României.

Din numeroasele locuri de vizitat din „Grădina Carpaţilor” , nu putem spune că unul anume este mai frumos sau mai special ca altul. Gingăşia naturală a acestui teritoriu surprinde la fiecare pas. Munţii Carpaţi au capacitatea de a „regenera” operele sale de artă. Într-un mod plăcut şi etern întrebător, munţii Carpaţi încep să ofere noi destinaţii. Deşi prezenţi în inima acestui teritoriu de sute ani (conştienţi) munţii Occidentali, Meridionali şi Orientali încă surprind prin noi trasee montane, peşteri şi lacuri. Vânătorii de locuri noi de vizitat parcurg cu emoţie fiecare petec de pământ al României în speranţa că ceva nou şi interesant va ieşi la suprafaţă. Care este secretul unei călătorii frumoase? O sumedenie de factori stau în spatele unei călătorii demne de rememorat peste ani şi ani.

În primul rând, trebuie să planificăm cel puţin o parte din călătorie. În ciuda faptului că lucrurile interesante apar la suprafaţă atunci când nu ne aşteptam, un mic ghid este necesar. Avem nevoie de câţiva piloni de siguranţă care să asigure că drumeţia nu o să dezamăgească. În al doilea rând, este necesară o maşină de închiriat de încredere, capabilă să ofere stabilitate în fiecare moment al călătoriei. Din fericire şi la noi în ţară sunt câteva firme rent a car serioase care oferă servicii de calitate. Totuşi, trebuie să trataţi acest aspect cu atenţie. Pentru o experienţă pozitivă cu închirieri maşini ieftine România, vă recomandăm să apelaţi la Autoboca Rent a Car. Noi oferim mai mult decât o simplă maşină. Noi oferim siguranţă şi eficientă!

Dansul între cultură, mobilitate şi istorie

autobocaLibertatea din spatele fiecărui pas în timpul unei călătorii face că întreaga experienţa să fie deosebită. De cele mai multe ori, prieteni buni se urcă într-o maşină şi pornesc în explorarea fără restricţii a naturii. Degeaba porneşti spre mare dacă nu ai la dispoziţie un autoturism capabil să ofere stabilitate şi confort. Cei mai mulţi turişti sunt foarte atenţi la acest detaliu deoarece este catalizatorul unei experienţe plăcute pe şosea.

În timpul procesului de închiriere maşini, trebuie să ştii exact ce poate să facă maşina şi ce funcţii oferă. De regulă, oamenii caută o maşină cu aer condiţionat, sistem de iluminat, sistem audio şi GPS. Conform ultimelor date se pare că acestea sunt elementele esenţiale care fac ca fiecare călătorie să fie plăcută şi lipsită de experienţe neplăcute.

Timpul trecut respiră prin monumentele pe care astăzi noi încercăm să le protejăm. În prezent încercam să punem în valoare „darurile” trecutului, acele intuiţii ale frumosului care trebuie să fie împărtăşite cu toţi iubitorii de cultură. De altfel, sunt multe locuri în România care s-au adaptat exemplar la dânsul dintre cultura şi istorie. Aceasta mobilitate a făcut ca oraşe precum Sighişoara, Sibiu sau Alba Iulia să fie apreciate la nivel internaţional. Nu vorbim doar despre renovări sau de un amplu proces de conservare. Încercam să subliniem importanţa unei productive „simbioze” între cultură şi istorie. În prezent sunt din ce în ce mai mulţi turişti care gonesc spre zona Sibiului. Aici ei sunt întâmpinaţi de un respect deosebit pentru trecut. Păşeşti în trecut şi aparatul de fotografiat nu se potoleşte. Din acest motiv, mulţi se urcă în maşini şi pornesc într-o drumeţie fără margini prin trecutul istoric şi natural al României.

 

Vă invităm într-o drumeţie a spiritului

Autoboca Rent a Car România va invită să descoperiţi această frumoasă ţară într-un mod inedit şi special. În ultimii ani am pornit în căutarea spiritului autentic românesc, pornind de la şoaptele tradiţiei până la dovezile palpabile ale trecutului. În numeroasele călătorii întreprinse de agenţii noştri am descoperit câteva locuri deosebite care merită să fie vizitate de oricine. Am corelat datele preluate de la clienţi şi astfel, putem să redactăm un mic top de maşini folosite în timpul călătoriilor prin ţară. Toate maşinile prezente în acest top au primit din partea clienţilor noştri note mari în ceea ce înseamnă stabilitate şi putere. Ele sunt apreciate pentru experienţele auto deosebite, oferite şoferilor şi celorlalţi prezenţi înăuntru.

 

Renault Symbol Autoboca RenatacarRenault Symbol 

Când vine vorba de maşini de încredere şi flexibile, Renault Symbol este cu siguranţă o variantă extraordinară. De ce este atât de apreciată această maşină? În primul rând maşina are un consum relativ redus de doar 5.9 l/100 km (benzină). Acest autoturism poate acomoda 5 persoane fără probleme. De asemenea maşină are un portbagaj mare, acomodând cu uşurinţă 3 mici bagaje sau unul mare. Să nu vă faceţi griji de confort sau siguranţă deoarece Renault Symbol încorporează aer condiţionat care menţine temperatura la nivelul potrivit de călătorie. De asemenea maşină are şi un sistem audio cu MP3 player, care le da posibilitatea şoferilor de a crea o atmosferă ideală pentru drum, lung său scurt!

Rezervă acum Renault Symbol!

 

Renault Fluence Autoboca RentacarRenault Fluence 

Din nenumăratele închirieri maşini ieftine România, Renault a oferit mereu variante de încredere. În acest sens, din flota de maşini Autoboca, Renault Fluence a fost preferata clienţilor pasionaţi de călătorii şi turism autohton. Această maşină are o transmisie manuală şi o capacitate cilindrică de 1598. De asemenea autoturismul are un consum redus de doar 7.0 l/100 km (benzină) ceea ce prinde în timpul călătoriilor lungi. Renault Fluence încorporează aer condiţionat şi un sistem audio (MP3 player) ceea ce sporeşte nivelul confortului. Fiecare călătorie devine mai frumoasă, mai plăcută şi mai ancorată în spiritul destinaţiei! În plus, maşina beneficiază şi de o asigurare RCA şi CASCO, pentru mai multă siguranţă în timpul fiecărei drumeţii.

Rezervă acum Renault Fluence!

 

Skoda Rapid Autoboca RentacarSkoda Rapid 

În prezent un număr din ce în ce mai mare de persoane folosesc Skoda Rapid atunci când se hotăresc să plece în drumeţii. De ce este această maşină atât de apreciată de clienţii Autoboca? Această maşină nouă de la Skoda impresionează prin designul elegant şi motorul puternic. Autoturismul a fost construit pentru a face faţă cu brio la condiţiile schimbătoare de pe drumurile româneşti. Maşina încorporează un sistem audio (MP3) şi aer condiţionat care îmbunătăţesc semnificativ calitatea fiecărei călătorii. Skoda Rapid are un consum redus de doar 5.9 l/100 km (benzină) şi o transmisie manuală. În acelaşi timp, maşina vine şi cu asigurări complete RCA şi CASCO!

Rezervă acum Skoda Rapid!