Cum ne păstrăm maşina curată în Suceava?

Autoturisme curate, mândria proprietarilor

 

Cine nu iubeşte o maşină curată şi pregătită de drum? Toţi cei care au maşini depun efort considerabil pentru a le menţine curate pe o perioadă îndelungată de timp. Efortul depus pentru a menţine o maşină curata este deseori dat peste cap de capriciile vremii. După o ploaie de sezon, autoturismul devine o vistierie de praf şi frunze, mai ales dacă este expus vântului.

În Suceava proprietarii de maşini vor ca acestea să reflecte pasiunea lor auto şi evident să fie curate. Pentru a curăţa rapid şi eficient maşina nu strică să apelăm la o spălătorie bună, recomandată de utilizatori mulţumiţi. Uşor de zis, puţin mai greu de făcut.

Photo credit: Bogdan Tofan

Având în vedere numărul mare de spălătorii auto din Suceava este destul de dificil să găsim una care să ne satisfacă nevoile complet. Totuşi, cum putem găsi într-un timp relativ scurt spălătoria potrivită pentru maşina noastră?

Răspunsul uneori îl găsim cu ajutorul prietenilor şi alteori cu cel al Internetului, depinde de unde prima oară informaţia. În orice caz, recomandarea este una şi utilizarea alta. Fiecare experienţă pe care o avem la anumită spălătorie ne determina să revenim sau să o ignorăm. Dacă avem o experienţă pozitivă atunci sigur simţim nevoia de a recomanda locul unde am spălat maşina.

Şoferii din România recomanda mereu, fie pe grupuri de specialitate sau pe paginile personale de Facebook, spălătorii sau service-uri auto unde au avut parte de experienţe pozitive. De ce să nu ajutăm şi alţi proprietari de maşini să beneficieze de o experienţă bună? Totuşi, am observat cum în ultimii ani mulţi oameni au ales spălătorii care să le ofere o flexibilitate mai mare în ceea ce priveşte spălatul autoturismelor.

Photo credit: Spalatorie automata self-service Suceava

Popularitatea spălătoriilor automate creşte în România de la o lună la alta

În prezent se pare că mulţi oameni folosesc spălătorii automate self service pentru a-şi ţine autoturismele curate. În acest sens ei caută cu atenţie în oraşele lor existenţa unor astfel de spălătorii. Dacă şi voi sunteţi adeptul spălării maşinii personale singuri, atunci sigur o să găsiţi şi o spălătorie bună, care să faciliteze un astfel de self service.

Pe strada Traian Vuia, numărul 25 din Suceava o să găsiţi o spălătorie automată bună care are tot ceea ce vă trebuie pentru a obţine o maşină curată.  Pagina de Facebook Aceasta funcţionează cu fise – 5 lei – 5 minute – şi vă poate ajuta să spălaţi maşina cu uşurinţă. Să vedem acum ce presupune sistemul:

Puneţi un jeton în aparat şi selectaţi tipul de spălare. Aveţi la dispoziţie spălare cu detergent cu apă caldă; spălare cu presiune; ceară lichida cu apă caldă; clătire cu apă osmozata. Aveţi şi un buton de oprire de urgenţă. Simplu, nu? Să ştiţi că este. O să găsiţi un semn în incinta spălătoriei care vă poate ajuta să utilizaţi mai uşor spălătoria.

Mulţi din cei care au utilizat această spălătorie au avut parte de experienţe pozitive. De ce să nu o folosiţi şi voi spălătoria pentru a menţine maşina curată? Încercaţi şi această experienţă de spălat de tip self-service şi vedeţi dacă vi se potriveşte.

 

AutoBoca şi autoturismele de bun venit mereu curate

În flota AutoBoca din Suceava şi nu numai o să găsiţi mereu maşini curate. Nu putem oferi unui client o maşină murdară. Din acest motiv încercăm în fiecare zi să menţinem curăţenia autoturismelor (interior şi exterior) pentru a ne asigura că clientul primeşte maşina potrivită.

Având în vedere numărul mare de maşini din flota din Suceava, vrem să utilizăm doar spălătorii auto de calitate care să nu dezamăgească. Atunci când cineva închiriază o maşină de la noi, ştie că o să primească un model curat şi gata de drum.