Cum ne putem petrece vacanța de Crăciun în 2020?

Dileme pentru români în iarna 2020: Crăciunul și provocările sale în vreme de pandemie

Începutul anului ne-a adus pe cap o sumedenie de probleme, care mai de care mai stringente. Nu a fost tocmai ușor să trecem de la o zi la alta, darăminte să depășim stresul aferent pandemiei. Ce vremuri nebune! Nimeni nu se aștepta ca acest an să fie atât de scolturos și greu de suportat. În ciuda acestor dificultăți sociale și restricții de mobilitate, încercăm să găsim soluții de relaxare și distracție. Wow! Ce provocare!

Crăciunul în 2020 o să fie diferit. Știm acest lucru. Chiar și așa, facem tot ceea ce putem pentru a sărbători cea mai frumoasă zi a anului. Pe 25 decembrie, cu drag și entuziasm, ne strângem în jurul bradului de Crăciun pentru a face schimb de cadouri, zâmbete și voie bună. Din fericire, cu puțin noroc și inteligență, vom reuși să găsim „biletul” câștigător către o zi fericită. Și noi privim cu nerăbdare și oarecare temeri venirea Crăciunului. Nu știm cum o să fie. Oare o să fie mai puține cazuri de Covid-19 în țară? Sperăm!

calatorie la lacul rosu
Photo credit: Dusmanu Ionut

Vrem să ne pregătim de luna decembrie și să-i întâmpinăm pe cei dragi cu cadouri minunate și zâmbete sincere. Merităm o zi de colinde, cozonac delicios, vin fiert, sărmăluțe bune și fripturi la cuptor. Decorăm casa pentru această sărbătoare și vrem să extindem colecția de amintiri frumoase. O să dureze ceva timp până ce o să strângem suficient curaj pentru a crea contextul potrivit distracției.

Oare o să avem alături de noi prieteni și membrii apropiați din familie? Nu știm. Dacă lucrurile evoluează în tiparul actual, răspunsul poate fi nu. Petrecerile și întâlnirile în grupuri mari nu sunt recomandate în vremea pandemiei, ceea ce este absolut normal. Intenționăm să respectăm aceste recomandări, pentru sănătatea noastră dar și a celor dragi.

În aceste condiții, ar fi util să avem grijă cu pregătirea evenimentului. Acolo unde întâmpinăm dificultăți, putem dezvolta și soluții. Ele ne pot ajuta să creăm contextul potrivit unei experiențe specifice Crăciunului. Sunteți pregătiți pentru filmele Singur Acasă? Sigur că da! Acestea au devenit o tradiție. Deși vedem filmele în fiecare an alături de familie, tot radem și ne bucurăm de secvențele amuzante. Același lucru poate fi spus despre filmul Colindă de Crăciun cu Patrick Stewart, care-l urmărim cu deosebită plăcere mereu. Ce actor desăvârșit! Ce poveste fascinantă și chiar cu talc!

Photo credit: Dusmanu Ionut

Știm că în acest an, mulți români optează pentru un Crăciun acasă, departe de străini și posibile infectari cu Covid-19. În același timp, am auzit că unii optează pentru închirieri de vile la munte. Există un trend destul de popular printre cei care plănuiesc să petreacă mai mult timp împreună. Se testează pentru Covid-19.

Vor să știe dacă sunt sănătoși și se pot întâlni. Așa toată lumea este sănătoasă și se poate distra fără menajamente. Nu chiar atât de ușor să parcurgi toate hopurile aferente Crăciunului în timp de pandemie, dar putem face acest lucru destul de ușor. Sunt avantaje și dezavantaje pentru fiecare opțiune pe care o alegem pentru o anumită acțiune de Crăciun.

Dacă analizăm cu atenție fiecare opțiune în parte, vom reuși să găsim cea mai bună varianta posibilă. Fiecare familie are așteptări specifice de la Crăciun și tot ce are acesta de oferit membrilor. Unii vor doar să stea acasă și să se delecteze cu prezența celor dragi, fără nenumăratele griji de la locul de muncă.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Indiferent de modul cum dorim să dăm viață Crăciunului, vrem să ne bucurăm de siguranță și liniște. Românii vor să îmbine utilul cu plăcutul. Așadar, planurile sunt diferite și includ opțiuni cu planuri personalizate. Persoanele care intenționează să călătorească de Crăciun, ar fi util să arunce o privire peste numărul de cazuri în zonele alese pentru vizite.

Dacă sunt multe cazuri, atunci ar fi util să alegem o zonă mai sigură. Noi așa procedăm de fiecare dată când suntem nevoiți să plecăm din oraș. Într-o perioada atât de complicată, nu putem riscă sănătatea, motiv pentru care trebuie să fim atenți la alegerile pe care le facem.

Precauția trebuie să prevaleze dorinței de risc. Din acest motiv, ar fi util să strângem informații și să nu fim surprinși pe drum de riscuri inutile. Verificați dacă cazarea pune preț pe regulile de siguranță și protecție. Așa o să stați liniștiți în hotel, pensiune sau vilă. Contează!

o masina de inchiriat buna

Călătorie cu AutoBoca de Crăciun prin România

Țară poate fi o sursă de voioșie, emoții fericite și frumusețe. De Crăciun, totul parcă devine prin magie o expresie a fericirii. Oamenii zâmbesc. Ei uită măcar pentru o zi de stres și anxietate și se delectează cu zâmbete și o ambianța a bucuriei. Cine nu-l iubește pe Moș Crăciun? Acesta ne aduce tot felul de cadouri faine, pe care le prețuim tot anul. Dacă vreți călătoriți de Crăciun în 2020, alegeți cu încredere un autoturism de la noi.

AutoBoca vă oferă acces facil la mașini de calitate, ce pot fi utilizate cu încredere pe drumurile țării. Aveți întrebări? Nu-i băi! Agenții AutoBoca vă pot ajută să găsiți cea mai bună mașină din cele disponibile!

Inchirieri auto oras