Cum poţi închiria o maşină gratis în caz de accident?

rent vw polo in romania great price

O soluţie de mobilitate auto la care nu ne gândeam: serviciul maşina de schimb


Am avut un accident auto, dar am în continuare nevoie de o maşină pentru a îndeplini diverse activităţi. De fiecare dată când ieşim cu maşina în trafic, speram să nu avem parte de probleme. Totuşi, traficul este de cele mai multe ori imprevizibil şi poate veni cu surprize neplăcute. Nimeni nu vrea să treacă prin neplăcerile şi sperietură unui accident auto, fie el chiar şi minor. Având în vedere că nu putem controla ceea ce fac ceilalţi în trafic, încercam să conducem cu grijă până la destinaţie. Vrem să ne îndeplinim toate activităţile fără să trecem prin probleme cu alţi şoferi.


Ce facem atunci când avem un accident auto în trafic dar trebuie să ne continuăm drumul? Nu există o reţetă de urmat atunci când maşina este avariată şi trebuie să o ducem în service. Sunt foarte mulţi romani care nu ştiu cum să procedeze atunci când trec prin neplăcerile unui accident auto. Ei nu ştiu că au la dispoziţie un serviciu extrem de util: maşina de schimb. Care sunt particularităţile unui astfel de serviciu? Ne-am gândit că vă putem ajuta să descoperiţi relativ rapid cum să închiriaţi o maşină GRATIS de la noi, în caz de accident auto.


Cum puteţi închiria o maşină gratis în caz de accident auto?


Ştim că nu este plăcut să treceţi printr-un accident auto, fie el chiar şi minor. Nimeni nu vrea o nouă grijă pe lângă cele constante. Un accident vine cu multe probleme de rezolvat şi timp de pierdut pe drumuri. Cei care doresc să aibă la dispoziţie un autoturism bun în timp ce maşina personală este reparată în service, pot opta pentru serviciul nostru de maşină de schimb.

Am încercat să dezvoltăm cu atenţie un serviciu pe care să-l folosească persoanele care au avut parte de accidente auto. Nu a fost uşor, dar am vrut să facem acest lucru pentru toţi cei care încă au nevoie de un autoturism. Dacă avem la dispoziţie un autoturism bun în timp ce maşina personală este reparată, atunci ne putem continua activităţile fără stres. Mai mult decât atât, puteţi închiria maşina absolut gratis.


Cum puteţi închiria o maşină gratis? Răspunsul este relativ simplu: în baza poliţei RCA a persoanei care a cauzat accidentul. Legea RCA din anul 2017 este foarte clară în acest sens. Persoana păgubită în urma accidentului auto are dreptul la o maşină de schimb în perioada de service a autoturismului personal. Cât aceasta din urmă este reparată în service, aveţi dreptul să închiriaţi o maşină gratis. Specialiştii AutoBoca vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine particularităţile acestui serviciu. Ei sunt pregătiţi să vă ofere informaţii utile despre serviciu. Nu uitaţi că puteţi închiria o maşină care să fie din aceeaşi clasă cu autoturismul vostru avariat.


Bine de ştiut: Păgubitul nu plăteşte nimic pentru maşina închiriată. Acesta primeşte maşina de la firma rent a car GRATIS iar asiguratorul RCA al vinovatului plăteşte. Simplu!


Totuşi, pentru a accesa serviciul aveţi nevoie de următoarele documente: nota de constatare, devizul de reparaţie, copie după certificatul de înmatriculare, cartea de identitate şi permisul de conducere. Sunt şi alte lucruri pe care merită să le ştiţi despre acest serviciu. Aici vă putem ajuta cu drag.

Photo credit: Bogdan Tofan


Cum puteţi acces serviciul nostru? Este simplu: contactaţi-ne cu încredere. Răspundem rapid la întrebările voastre cu privire la acest serviciu şi nu numai. Aşa cum speram că o să observaţi, agenţii AutoBoca sunt mai mult decât pregătiţi să vă ajute să găsiţi maşina optimă pentru nevoile voastre de transport.

Firma noastră activează de 10 ani în domeniul rent a car şi are experienţa necesară pentru a ajuta clientul să găsească fără stres soluţia potrivită de transport. În fiecare sediu AutoBoca din România va aşteaptă cu oferte avantajoase la multe maşini. Pe lângă serviciul „maşina de schimb”, noi vă putem ajuta să închiriaţi rapid maşini pe perioade de timp bine determinate.


Astăzi este destul de uşor să accesaţi un serviciu competent, care să vă facă viaţa mai uşoară. Firma noastră doreşte să vă ajute să vă bucuraţi de stabilitate auto chiar dacă aţi trecut printr-un accident auto. În acest sens, puteţi accesa cu uşurinţă serviciul maşina de schimb. Dacă ştim că putem închiria gratis o maşină în timp ce autoturismul personal este în service, de ce să nu facem acest lucru?

Serviciul AutoBoca maşina de schimb a fost dezvoltat cu atenţie de specialiştii noştri. Am dorit să le oferim oamenilor şansă de a accesa un serviciu nou, atent creat pentru a face o situaţie dificilă ceva mai bună. Ne puteţi contacta cu încredere pentru a obţine informaţii suplimentare despre acest serviciu. Firma noastră este mereu dispusă să ofere servicii de calitate tuturor celor care au nevoie de maşini bune.

O să găsiţi în AutoBoca un partener de încredere, care depune efort considerabil pentru a oferi cele mai bune servicii posibile. Firma noastră este mereu dispusă să vă ofere acces la maşini de calitate.