Cum putem organiza călătorii în cuplu prin România?

rent masini

Un nou set de experiențe turistice se arată la orizontul românesc!

La sfârșitul crizei Covid-19 din România, vom primi înapoi libertatea de mișcare. Unele persoane abia așteaptă să descopere locuri noi doar de dragul de a pleca din orașele în care au fost nevoiți să stea în izolare. Acesta este momentul ideal de a strânge informații despre țară și locurile pe care le putem vizita. Dacă suntem bine informați, devine un pic mai ușor să pornim la drum către o destinație minunată. Majoritatea persoanelor care astăzi stau în casă, încep să se gândească la posibile călătorii prin România. Așa reușim să găsim tot felul de povești interesante, care ne aduc mai aproape de experiențe unice.

Cuplurile abia așteaptă să iasă din izolare și să se destindă alături de prieteni în locații faine din țară. Acum că distanțarea socială ne ține departe de cei dragi, încercăm să găsim soluții creative de a păstra prieteniile intacte. Aici intervin aplicațiile de video call, care sunt folosite de foarte mulți români pentru a păstra legăturile între ei. Sunt oameni care discuta cu drag între ei și fac tot felul de activități împreună. De asemenea, programele și aplicațiile de video calling sunt foarte populare în firme. Astăzi mulți oameni lucrează de acasă și au nevoie de programe care să-i conecteze.

Mediul digital este mai mult decât pregătit să ofere oamenilor posibilitatea de a lucra în voie și fără stres. Deloc surprinzător, cei care lucrează astăzi de acasă folosesc internetul cu deosebită plăcere pentru a duce la bun sfârșit tot felul de taskuri. O să fiți plăcut surprinși de modul de funcționare al lucrului de acasă. Unii nici nu s-ar fi gândit că munca de la birou poate fi făcută acasă. Firmele care ieri nici nu concepeau să le permită angajaților să lucreze de acasă, astăzi se gândesc serios să-și schimbe modelul de afaceri. Sigur nu sunteți surprinși să aflați acest lucru.

Photo credit: Pascu Mariana

Cum vă puteți pregăti de o călătorie în cuplu minunată prin România?

Într-o țară afectată serios de atâtea probleme, lipsuri și dificultăți, găsim destul de rar clipe de onestitate și fericire românească. Revoluția din 89’ trebuia să aducă România pe un tipar de dezvoltare activ, cu efecte pozitive pentru toate straturile sociale. Din nefericire, lucrurile nu au stat așa. Unele persoane s-au îmbogățit pe spinarea statului român bolnav și a nepăsării unei societăți civile aproape inexistente. În 2020, a venit virusul Covid-19 și a scos la iveală problemele majore din sistemul medical.

Acum am văzut efectele lipsei unei infrastructuri medicale moderne, care să pună pe primul loc sănătatea omului. Lipsa unor spitale performanțe, care să servească cu adevărat interesele românilor, se simt într-o perioadă de criză sanitară. Totuși, România a avut noroc de oameni serioși, bine pregătiți și cu o tărie incredibilă. Pe lângă medicii și asistenții din domeniu, care lucrează din greu pentru a salvă vieți și trata persoanele infectate cu Covid-19, Raed Arafat a reușit să creeze un sistem activ și eficient de lupta împotrivă virusului.

Sperăm ca sfârșitul crizei să prindă cât mai mulți oameni sănătoși și dornici de muncă și călătorie. Mulți români abia așteaptă sfârșitul crizei și implicit libertatea de a porni la drum în siguranță. Nu o să fie ușor să trecem în noua normalitate post-criză, dar abia așteptăm măcar să mișcăm afară fără să avem cu noi declarații de voie. Atunci când vom avea libertatea de mișcare prin România, bucuria descoperirii unor locuri familiare și noi vă fi mai mare. O să gășiți plăcere în gesturi care nu demult erau considerate uzuale. O simplă plimbare prin fața blocului o să fie mult mai plăcută.

Credem că mulți români o să se strângă grupuri, mai ales dacă nu s-au mai văzut de mult timp. Așa o să vedem tot felul de călătorii prin țară, menite să nască amintiri frumoase și experiențe de neuitat. După atât de mult timp petrecut în casă, abia așteptăm să ieșim și să luăm contact cu un loc nou. Pentru foarte mulți români nici nu prea o să conteze destinația finală. O să fie important să ieșim din casă și să ne relaxăm. Aerul curat și soarele zâmbitor joacă un rol vital în obținerea unor experiențe cu adevărat speciale.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Chiar dacă am petrecut mult timp în cuplu în izolare, vine vremea drumurilor electrizante prin tot felul de locații minunate. Dacă romantismul a fost consumat pe cinste în casă, acum vine timpul distracției. Deja multe cupluri plănuiesc ieșiri la munte care să fie acompaniate de distracție, grătare suculente și delicioase dar și multă voie bună. Simțim nevoia de a discuta cu cei dragi în medii frumoase, atinse de grația naturii și frumusețea munților Carpați. Așa că nu suntem surprinși să aflăm că mulți români vor să meargă la munte în perioada următoare.

Printre cele mai căutate locuri de vizitat în cuplu după criză Covid-19 o să gășiți Delta Dunării, Slănic Moldovă, Vătra Dornei, Predeal, Sinaia și Colibița. Așteptăm sfârșitul crizei pentru a putea porni la drum. Dacă o să aveți nevoie de un autoturism de închiriat, nu uitați că avem servicii oneste și ușor de accesat.

inchirieri hyundai i20 rapid pret bun

De 12 ani ajutăm românii să descopere țară!

Începând cu anul 2008, am încântat clienții, români și străini, cu servicii de rent a car de calitate. Am dezvoltat un serviciu pe care să-l utilizeze toți oamenii care au nevoie de mașini bune pentru perioade de timp precise.

Dacă ne gândim la faptul că peste 96% din cei care au închiriat mașini de la noi, decid să ne recomande celor dragi, putem spune că ne facem treaba cum trebuie! Alegeți să descoperiți serviciile noastre și bucurați-vă de experiențe auto personalizate în România!

Inchirieri auto oras