Cum să găseşti maşini de închiriat pentru sărbători de încredere?

Ghid pentru identificarea unei maşini bune de închiriat pentru sărbători

Crăciunul şopteşte cu voioşie destinaţii de vacanţă încă de pe acum. Românii deja încep să se gândească unde ar putea să-şi petreacă sărbătorile alături de prieteni şi familie. Din acest motiv, tot mai mulţi oameni caută să se mişte rapid de la o locaţie la alta fără prea multe bătăi de cap. Mobilitatea este esenţială pentru cei care doresc să se simtă bine alături de cei dragi. Din fericire, în prezent oricine poate închiria fără probleme o maşină puternică şi capabilă să transforme fiecare călătorie într-o reală plăcere.

Totuşi, numărul mare de oferte de pe piaţă poate cauza câteva probleme în rândul celor care apelează prima oară la serviciul rent a car. Sunt modalităţi eficiente de a face procesul de selecţie mai uşor. Ne-am gândit să vă ajutăm puţin prin redactarea acestui mini-ghid despre cum să recunoşti un autoturism de închiriat, ideal pentru sărbători.

autoboca rent a carDe sărbători, ne simţim bine…

Luna decembrie „cheamă” acasă numeroşi români. Spania, Italia, Germania şi Anglia îşi pierd muncitorii de seamă care preţ de câteva săptămâni se simt bine alături de familie şi prieteni. Eterna întrebare „ce faci de sărbători” devine o banalitate, un proiect aflat în desfăşurare. De cele mai multe ori, românii care se întorc acasă preferă să găsească o maşină de sărbători de închiriat pentru activităţile zilnice de transport. Nu suntem surprinşi să vedem acest interes ridicat pentru maşini de închiriat în această perioadă. Cine nu îşi doreşte să se mişte rapid de la o destinaţie turistică la alta fără probleme? Majoritatea serviciilor rent a car oferă oamenilor posibilitatea de a călători în stil. De asemenea sunt numeroase modele de maşini disponibile pe piaţă. Unele maşini sunt mai bune decât altele sau mai potrivite pentru evenimente deosebite precum Crăciunul şi Revelionul.

Autoboca Rent a Car România oferă printre cele mai bune maşini de închiriat pentru sărbători. Prin serviciul „maşini de bun venit” Autoboca a reuşit să mulţumească numeroşi clienţi, romani şi străini. Sunt multe persoane care s-au întors acasă şi au folosit cu încredere serviciul rent a car Autoboca. Deoarece confortul şi dorinţa de explorare sunt prezente în fiecare călătorie de sărbători şi maşina trebuie incorporeze funcţii speciale care să facă fiecare moment pe drum mai frumos. Aşa cum au spus mulţi clienţi fericiţi, maşinile Autoboca „te fac să te simţi exact ca acasă”. Ospitalitatea şi bunul simţ reprezintă principii directoare în bună funcţionare a serviciului rent a car oferit de Autoboca. Acum vă putem oferi un exemplu de maşină care poate fi folosită pentru sărbători cu uşurinţă: Chevrolet Cruze.

Chevrolet Cruze masina de inchiriatChevrolet Cruze 

De fiecare dacă când Crăciunul se arată la orizont, din ce în ce mai mulţi români îşi fac planuri de revenire acasă. Pentru cei care doresc să călătorească în stil şi fără probleme, noi recomandăm Chevrolet Cruze, o maşină care impresionează prin formele elegante. De ce aţi putea opta pentru acest autoturism? În primul rând maşina are o capacitate cilindrică de 1998 şi un consum relativ redus de 5.6 l/100 km (motorină). Chevrolet Cruze are un portbagaj mare ce poate acomodata cu uşurinţă 3 bagaje mici sau unul mare. În acelaşi timp maşina încorporează un sistem avansat de aer condiţionat şi sistem audio (MP3 player). Aceste funcţii ajută şoferii să creeze o ambianţă perfectă pentru călătorii.

Rezervă acum Chevrolet Cruze!

 

Care este cea mai bună maşină de sărbători de închiriat?

Nevoie de linişte şi voie bună în timpul sărbătorilor este uşor de înţeles. După un an de muncă, câteva zile alături de familie sunt mai mult decât binevenite. Având în vedere că sărbătorile implică multe drumuri, o maşină bună poate simplifica semnificativ treburile casnice. Cum nu toată lumea se încumetă să vină cu maşina personală din Italia, Franţa, Spania sau Marea Britanie, închirierea unei maşini pare o soluţie temporară extrem de bună. O astfel de maşină poate îmbunătăţi capacitatea fiecăruia de a ajunge rapid la diverse destinaţii. Sărbătorile devin mai plăcute atunci este folosit un autoturism de încredere. Din fericire Autoboca Rent a Car România vă oferă şansa de a găsi o maşină pe gustul dumneavoastră. În rândurile următoare vă prezentăm un top al maşinilor de închiriat pentru zilele speciale de sărbători!

 

Top 4 maşini de închiriat pentru sărbători

Masini de inchiriat ieftine

Autoboa Jeep Wrangler Jeep Wrangler Rubicon

Una din cele mai eficiente maşini de închiriat pentru Crăciun din flota noastră auto este Jeep Wrangler Rubicon. Această maşină 4×4 este capabilă de „cucerească” până şi drumuri forestiere! A fost construită pentru cei care iubesc drumeţiile montane şi acele „scurtături” la care mulţi nu se încumeta. Maşina are un consum relativ redus în segmentul sau, de doar 9.9 l/100 km (benzină). Jeep Wrangler Rubicon poate găzdui 5 persoane fără probleme. De asemenea maşină include şi un sistem audio avansat (MP3 player) care poate fi folosit pentru a crea ambianta perfectă de drum. În acelaşi timp acest autoturism de la Jeep beneficiază de o asigurare RCA şi CASCO!

Rezervă acum Jeep Wrangler Rubicon!

 

Nissan Qashqai AutobocaNissan Qashqai 

Din numeroasele maşini care pot oferi o călătorie liniştită şi lipsită de incidente, noi vă recomandăm Nissan Qashqai! Uşor de controlat şi construită cu numeroase funcţii de confort adiţionale că aer condiţionat sau MP3 player, această maşină nu va dezamăgi. Autoturismul consuma doar 6.7 l/100 km (benzină) şi o transmisie automată! Oricine cu carnet de conducere poate stăpâni cu uşurinţă această maşină. Din acest motiv, numărul testimonialelor pozitive despre Nissan Qashqai a crescut în ultimul an. Datorită portbagajului mare, maşina este perfectă pentru drumeţii montane alături de familie sau chiar prieteni! De asemenea această maşină de la Nissan poate acomoda cu uşurinţă 5 persoane fără probleme.

Rezervă acum Nissan Qashqai!

 

Inchiriat Chevrolet CaptivaChevrolet Captiva 

Din prezenţele maşini de închiriat pentru sărbători disponibile la Autoboca Rent a Car România, Chevrolet Captiva reprezintă o soluţie extraordinară pentru cei care doresc să-şi petreacă sărbătorile la munte. Maşină poate „găzdui” cu uşurinţă 5 persoane! De altfel, portbagajul mare oferă şoferilor posibilitatea de a stoca 1 bagaj mare sau 3 bagaje mai mici. Acest 4×4 de la Chevrolet oferă stabilitate şi linişte în fiecare moment al drumului. Maşina are volanul pe partea stângă şi consuma foarte puţin în comparaţie cu alte modele din această clasă 7.0 l/100 km (motorină). De altfel, maşina oferă acces la un sistem audio MP3 şi aer condiţionat pentru un confort sporit în timpul călătoriilor!

Rezervă acum Chevrolet Captiva!

 

Opel Zafira autoturism de inchiriatOpel Zafira

Când vine vorba de comoditate şi linişte în timpul şofatului, Opel Zafira oferă o experienţă deosebită! Acest model de la Opel oferă şoferilor oportunitatea de a descoperi drumul fără prea multe griji. Conform testimonialelor scrise de clienţii Autoboca, se pare că maşina este ideală pentru drumeţii cu familia sau cu prieteni. De ce? În primul rând poate acomoda cu uşurinţă 7 persoane. Copii se vor simţi în siguranţă în spate iar bunica îi va putea ţine sub control. Maşina are un consum mic de motorină, doar 5.1 l/100 km! De asemenea Opel Zafira are o transmisie manuală, ceea ce prinde bine celor care doresc să controleze fiecare mişcare a maşinii.

Rezervă acum Opel Zafira!