Cum vă putem ajuta firma să fie mai mobila?

O flotă auto de calitate şi oricând la dispoziţia voastră: vă invităm să descoperiţi 3Slease de la AutoBoca! Specialiştii noştri de la departamentul de leasing au pregătit pentru voi câteva oferte speciale în această vară.

În 2018, identificarea unui mijloc de transport de calitate nu este doar un simplu moft pentru a călători mai confortabil, ci este o necesitate. Indiferent că sunteţi persoană fizică sau juridică, aveţi nevoie de un autoturism de încredere pentru a vă deplasa în siguranţă către toate destinaţiile dorite. Mai orice tip de activitate presupune folosirea unei maşini, în mod special pentru a economisi timp.

Accesul la mijloace de transport eficiente ne ajuta să câştigăm timp şi în unele cazuri, să sporim şansele de a ne bucura de profit în activitatea noastră de lucru. Din acest motiv, foarte mulţi oameni încearcă să găsească autoturisme bune, pe care să le utilizeze cu încredere prin ţară.

Aceasta resursă preţioasă şi mereu insuficientă, ne controlează întreaga viaţă. Toate obiectivele noastre au un termen limită şi există o goană continuă pentru a reuşi din ce în ce mai mult. Astfel, dacă există variante pentru a salva timp (poate şi bani), nu ar trebui ignorate. Un mijloc de transport bine închegat, ne poate scăpa de numeroase situaţii neplăcute. De ce să nu câştigăm timp la volanul unei maşini bune?

Nevoia de mobilitate eficienta devine şi mai stringenta în cazul firmelor. Chiar dacă nu activaţi în domeniul de livrări, tot este necesar să dispuneţi de câteva autoturisme de calitate. În această manieră puteţi spori randamentul angajaţilor, numărul de întâlniri cu potenţiali investitori sau clienţi cât să şi participaţi la diverse evenimente de promovare sau afiliere (conferinţe, festivităţi şi altele).

Nu trebuie multe argumente pentru a constata că într-adevăr, o maşină bună vă poate ajuta să economisiţi timp şi poate să creşteţi volumul vânzărilor pe termen lung. Multe studii confirmă nevoia de mobilitate auto.

Drumul oricărei firme către profit şi stabilitate 

Firmele din România au nevoi specifice de mobilitate şi acest lucru de multe ori implica dezvoltarea unei flote auto stabile care să cuprindă autoturisme diverse dar bune. Poate aveţi de întreprins drumuri prin marile centre urbane sau drumuri lungi prin ţară, ceea ce înseamnă că trebuie să fiţi pregătiţi într-o manieră corespunzătoare.

În unele cazuri ar fi bine să aveţi la îndemână un microbuz, în altele poate o maşină din clasa mini sau compact. În funcţie de nevoile de transport pe care le aveţi, sigur o să găsiţi pe piaţă şi o ofertă avantajoasă de leasing.

Photo credit: Bogdan Tofan

Atunci când urmează să dezvoltaţi o flotă auto, mică sau mare, trebuie să faceţi acest lucru într-un mod inteligent deoarece banii reprezintă un obstacol peste care trebuie să trecem cu atenţie. De ce să plătiţi mai mult atunci când nu este necesar? Fiecare investiţie poate avea repercusiuni mai ales dacă nu este planificată în detaliu înainte. Trebuie să investim inteligent şi în acest mod să ne bucurăm de profit. 

Pentru firmele la început de drum, IMM-uri sau  chiar şi cele care au deja o poziţie consolidată pe piaţă, este important să se protejeze capitalul pe cât de mult posibil. Achiziţia de autoturisme noi reprezintă un risc din punct de vedere financiar. De ce? Fiindcă sunt bunuri a căror valoare scade din prima zi şi se amortizează în timp. Însă, dacă aveţi nevoie de maşini bune şi de încredere, cum altfel puteţi proceda? Să ştiţi că sunt câteva răspunsuri utile la această întrebare importantă.

Un serviciu la îndemână şi uşor accesibil este leasingul operaţional. Cu o ofertă de leasing auto avantajoasă, veţi putea să vă puneţi la punct flota de care aveţi nevoie. În România o să găsiţi cu uşurinţă firme de leasing operaţional care vă pot ajuta să găsiţi într-un relativ rapid soluţii de mobilitate, pentru personal şi/sau distribuire de servicii/produse. Sună bine nu-i aşa? Accesul la informaţii utile poate fi un pas important către dezvoltarea unei flote.

Cum alegem o firmă de leasing cu care să colaborăm în România? Răspunsurile la această întrebare vor veni în multe variante şi voi o veţi alege pe cea care se ridică la aşteptările voastre. Accesul la informaţii utile o să prindă bine atunci când nu ştiţi cum să procedaţi. Din fericire, Internetul poate fi o unealtă tare prielnică atunci când sunteţi în căutarea de opţiuni. Vă puteţi inspira din testimoniale, recenzii cât şi recomandări din partea specialiştilor pentru a identifica oferta de leasing cea mai bună.

AutoBoca este una din firmele de leasing din România la care puteţi apela atunci când aveţi nevoie de maşini pe perioade de timp bine definite. Avem un departament special de leasing, în cadrul căruia am pus la punct un program interesant, uşor de accesat de toţi cei care caută soluţii de mobilitate. Agenţii AB vă pot ajuta să înţelegeţi mai multe lucruri despre ofertele de leasing disponibile în marile oraşe romaneşti.

Este vorba despre 3SLease, un program de leasing auto destinat companiilor de activează pe teritoriul românesc. De ce să alegeţi să colaboraţi cu noi? Care sunt avantajele 3SLease? În rândurile următoare, vă vom oferi mai multe detalii. Vă invităm să descoperiţi chiar acum cum puteţi beneficia de maşini noi şi de calitate!

3SLease, varianta cea mai avantajoasă de a accesa maşini noi şi de încredere!

Nu este simplu să stabiliţi parteneriate de încredere, însă cu siguranţă merită efortul de informare şi cercetare. Noi, cei de la AutoBoca, ştim cât de important este să vă simţiţi în siguranţă şi confortabil atunci când încheiaţi un contract de colaborare.

Din acest motiv, suntem foarte atenţi cu toate cerinţele clienţilor noştri şi facem tot posibilul să le îndeplinim aşteptările. Asta presupune munca zilnică şi constată din partea noastră, pe  care o facem cu drag fiindcă suntem pasionaţi şi dedicaţi.

La ce vă puteţi aştepta de la departamentul de leasing de la AutoBoca? În primul rând la profesionalism. Veţi fi întâmpinaţi de oameni foarte bine pregătiţi care ştiu să vă ghideze către variantele cele mai potrivite pentru necesităţile voastre de transport.

În al doilea rând, veţi avea acces la programul 3SLease, ce conţine 3 pachete de leasing auto care pot fi personalizate după bunul plac. Şi nu în ultimul rând, veţi fi întâmpinaţi cu un zâmbet, prietenie şi transparentă 100%.

Ce înseamnă 3SLease? Practic, acest program de leasing a fost secţionat în 3 componente, în funcţie de firmă pe care o aveţi şi de preferinţele de transport, după cum urmează: Start Lease, pentru firmele la început de drum, care au nevoie de maşini pentru perioade scurte de timp (1-3 luni), Small Lease, pentru IMM-uri (perioade de închiriere între 3 – 6 luni) şi Smart Lease, pentru firme mari ce au nevoie de mijloace de transport bune şi recurente (perioada de închiriere 6 – 12 luni).

calatorii prin tara 2018

Ce fel de autoturisme puteţi contracta prin leasing de la AutoBoca? În flota noastră veţi găsi multe modele noi din diverse clase. Toate acestea au fost atent selecţionate de către specialiştii noştri şi au dat dovadă de performante ridicate la drum.

Puteţi alege autoturisme precum VW Polo Automat, VW Jetta, Citroen C-Elysee, VW Touran, Suzuki Vitara şi lista poate continua. De ce să nu vă bucuraţi de flote stabile, de calitate pentru un plus de mobilitate? Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de ofertele de leasing 3SLease!

Autoturisme bune de inchiriat