Cuvinte frumoase în 2018 despre serviciile noastre

masini bune de condus in oras

10 ani de maşini de bun venit şi mii de clienţi mulţumiţi: în 2018 sărbătorim pe toţi cei care au folosit serviciile AutoBoca!

Timpul trece de multe ori fără să ne dăm seama şi uite aşa acumulam tot felul de experienţe, unele mai plăcute, alte mai puţin plăcute. Totuşi, un lucru este clar: fiecare experienţă ne oferă un set de învăţăminte, unele mai bune decât altele, însă toate necesare pentru a ne contura personalitatea.

Însă, atunci când tragem linia, este important să fim mulţumiţi atât de greşelile cât şi de realizările noastre. Este indicat să facem astfel de revizii periodic, pentru a evalua dacă obiectivele noastre din prezent se aliniază cu cele de acum câţiva ani. Din când în când nu strică să parcurgem o analiză atentă, pe care să o utilizăm cu atenţie pentru a merge mai departe cu capul sus.

În această manieră, vom reuşi să progresăm şi să rectificăm alegerile mai puţin inspirate. Până la urmă, singura modalitate de a te convinge că ai optat pentru ceva potrivit este dacă faci erori. A greşi este uman, ceea ce face diferenţa este modul în care reacţionăm în faţa unei situaţii mai puţin avantajoasă. Cu persistență, devotament şi pasiune, ne vom atinge scopurile propuse. Trebuie să facem acest lucru pentru a ne bucura de experienţe speciale, care să rămână în inima noastră mulţi ani la rând.

Pe acelaşi principiu s-a ghidat şi AutoBoca. Istoria companiei noastre începe în 2008, într-un mic orăşel bucovinean, însă de-a dreptul fermecător atât prin peisaje cât şi prin caracterul localnicilor. Este vorba despre Rădăuţi, care va rămâne pentru totdeauna locul nostru de suflet. Acest oraş reuşeşte mereu să surprindă pozitiv vizitatorii. O să găsiţi restaurante de top, care sigur o să vă surprindă cu preparate nebănuit de bune.

Pornim la drum împreună? 

Poate nu putem fi obiectivi în ceea ce priveşte evaluarea frumuseţii Bucovinei, însă noi o considerăm una dintre cele mai frumoase regiuni din România. Aici s-ar părea că pacea, liniştea şi tradiţiile au rămas protejate  de tumultul specific societăţii moderne.

Din acest motiv, ori de câte ori avem ocazia, le recomandăm clienţilor să viziteze încântătoarea Bucovina dacă vor linişte şi relaxare. Şi pe lista putem adăuga şi zeci de monumente istorice deosebite. Sună bine, nu-i aşa? Să ştiţi că răspunsul este DA! De altfel, foarte mulţi oameni aleg să viziteze oraşul Rădăuţi, atunci când au puţin timp liber la dispoziţie.

Începutul AutoBoca nu a fost lipsit de provocări şi dificultăţi, însă prin multă muncă şi devotament, am reuşit să le depăşim. Uşor, uşor ne-am deschis sedii şi în alte oraşe din Moldova, stabilit parteneriate, şi pe măsură ce trecea timpul, pe atât ne creştea reputaţia de firma serioasă şi profesionistă.

Photo credit: Tinel Andronic

Datorită clienţilor noştri, care ne-au ales serviciile şi s-au bucurat de maşinile noastre de bun venit, am reuşit să ne extindem pe plan naţional. În prezent ne puteţi accesa serviciile la unul din cele 13 sedii din România! De ce să nu profitaţi de această ocazie pentru a porni la drum cu o maşină de calitate? Vă putem ajuta să închiriaţi relativ rapid o maşină bună, care să nu vă dezamăgească!

Anul 2018 are o importanţă deosebită atât pentru întreaga ţară (anul Centenarului) cât şi pentru noi ca firma: se împlinesc 10 ani de activitate AutoBoca!  2018 reprezintă un moment de celebrare şi de a ne bucura de toate reuşitele de-a lungul anilor. Nu a fost o călătorie simplă, însă ne bucuram nespus de faptul că am avut ocazia să ajutăm mii de oameni să aibă parte de experienţe auto inedite.

Plănuim să ne îmbunătăţim serviciile, să ne îmbogăţim flota şi să oferim acces rapid şi fără bătăi de cap tuturor celor care caută o maşină bună. De asemenea, vom fi prezenţi şi la Alba-Iulia pentru a sărbători împreună 100 de ani de la Marea Unire. Anul acesta avem doar motive de fericire! Este prilejul ideal pentru a ne bucura de spiritul autentic românesc.

Aşadar, după 10 ani de activitate, AutoBoca a reuşit să îndeplinească următoarele obiective:

Clienţi mulţumiţi. Conform ultimelor analize, 96% dintre clienţii noştri ne-ar recomanda şi altora. Cu alte cuvinte, ne facem treabă bună şi dispunem de personal profesionist; Ne facem treaba cu atenţie şi spor!

Flota bogată şi diversificată. În fiecare din cele 13 locaţii din ţară, am pus la punct flota de calitate ce conţin maşini noi, unele cu transmisie automată, şi fără cusur. Vrem să aveţi parte de călătorii lipsite de stres şi suntem convinşi că veţi fi încântaţi!

Prezenţa online. Ne place să comunicăm cu toţi clienţii noştri şi să păstrăm un contact direct şi rapid. Aşadar, AutoBoca a investit timp şi energie în dezvoltarea unei comunităţii online în care vă puteţi împărtăşi mulţumirile şi nemulţumirile. Avem peste 7000 de utilizatori pe Facebook plus alte sute pe celelalte reţele de socializare. AutoBoca înseamnă o familie mare la care contribuim cu toţii pentru a obţine rezultatele dorite. 

După ani de muncă, ne bucura nespus să obţinem şi recoltele eforturilor noastre. De asemenea, ne place să ne implicăm şi în susţinerea unor organizaţii sau activităţi menite să îmbunătăţească societatea în care trăim.

De ceva vreme, AutoBoca se implica în mai multe proiecte care susţin ONG-uri, fundaţii (ADEE – finanţare terapie copii cu autism), construcţii de case sociale cât şi donaţii substanţiale către instituţii religioase. Vrem să contribuim la o România mai frumoasă şi mai bună. Fiecare dintre noi are un rol de jucat, şi noi încercăm să ne îndeplinim responsabilităţile sociale.

Încă nu sunteţi convinşi că AutoBoca ar putea fi alegerea potrivită pentru voi? Nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt fără să cercetaţi chiar voi. Aşadar, vă invităm să descoperiţi ce spun clienţii noştri despre serviciile oferite. În rândurile următoare, vă vom prezenta câteva testimoniale ce merită atenţia voastră!

Excelent! Foarte mulţumită: vă recomand cu încredere!

În anul 2018 mulţi oameni au răspuns pozitiv invitaţiei noastre de a răspunde la câteva chestionare de calitate. Răspunsurile lor reflecta calitatea serviciilor oferite de noi în toate sediile din România. Prin intermediul experienţelor clienţilor noştri, veţi putea determina dacă AutoBoca este firmă pe care o căutaţi sau nu. Noi suntem încrezători că vă putem ajuta să aveţi parte de călătorii plăcute la volanul unor autoturisme noi şi de calitate.

calatorii prin tara 2018

În acest sens vă invităm să citiţi feedbackul lăsat de un client care a închiriat VW Jetta în sediul nostru din Cluj: “Fff bun! Sunt fff mulțumit! Curățenia mașinii? Superlativ! Starea tehnică a mașinii? Foarte mulțumit! Ne-ai recomanda și altora? Bineînțeles, am făcut-o!!” Cu alte cuvinte, autoturismul s-a purtat exemplar şi clientul nostru s-a bucurat de un drum liniştit!

O altă clientă a închiriat VW Polo Automat în sediul din Bucureşti şi ne-a lăsat următorul testimonial: “Foarte mulţumită! Nu a durat mult timp preluarea mașinii. 2 minute și gata la predare! Mașina era destul de nouă și a mers bine. Foarte curată!” Nu vrem să vă irosim timpul. Din contră! Vrem să vă ajutăm să plecaţi cât mai curând spre destinaţiile propuse.

În sediul din Iaşi, un client a ales Suzuki Vitara şi la finalul contractului de închiriere, ne-a transmis următorul comentariu: “Excelent! Comunicare și abordare excelentă. Mulțumesc din nou. Extrem de simplu și rapid și confortabil (preluare/predare mașină). Mașina foarte îngrijită. Extrem de mulțumit!” Am cules multe cuvinte de laudă şi încântare din partea celor care ne-au ales serviciile. Mai multe detalii puteţi citi la secţiunea testimoniale de pe site-ul oficial.

Aşadar, dacă v-aţi propus să călătoriţi prin România şi aveţi nevoie de o maşină bună, vă puteţi baza fără reţineri pe AutoBoca. Vă stăm la dispoziţie 24/7 cu maşini noi şi oferte avantajoase. Contactaţi-ne acum şi profitaţi de ele chiar astăzi! Speram să vă surprindem cu o ofertă specială, în conformitate cu nevoile voastre de transport!

Inchirieri masini