Dacia Lodgy sau Opel Zafira, microbuze cu personalitate

O vacanţa cu prietenii şi familia în frumoasa Românie: ce mijloc de transport ar fi cea mai bună alegere pentru voi? Vă invităm să descoperiţi câteva variante:

Atunci când timpul îţi permite, cea mai bună formă de relaxare este să pleci într-o excursie alături de cei dragi. Ocaziile de acest fel sunt destul de rare, având în vedere că fiecare dintre ei au un anumit program şi este dificil să vă intersectaţi. Însă, o dată cu venirea sărbătorilor, a concediilor, şansele sunt mai mari să vă sincronizaţi cu toţii şi să vă porniţi la drum, undeva în frumoasa Românie. Opţiunile sunt multiple şi ar fi păcat să nu profitaţi de timpul liber.

După cum bine ştii, România are foarte multe de oferit din mai multe puncte de vedere: cultural, istoric, tradiţional şi în special din punct de vedere a cadrelor naturale spectaculare. Unele dintre ele ai zice că sunt rupte din file de poveste prezervând în totalitate flora şi fauna specifică zonei respective. În prezent vă puteţi delecta cu experienţe turistice plăcute şi uneori de neuitat.

Bran cetate vizita Brasov

Photo credit: Dusmanu Ionut

Multe familii româneşti prefera să viziteze munţii Carpaţi, în special staţiunile montane ce au fost amenajate corespunzător pentru a primi turiştii curioşi. Vatra Dornei, Sinaia, Predeal, Poiana Braşov sunt doar câteva dintre aceste staţiuni. În aceste locuri te vei putea destinde şi deconecta de la toate grijile şi stresul acumulat de la serviciu. Vei fi tu şi cei apropiaţi ţie, în inima naturii, liberi să vă bucuraţi de tot ce vă poate oferi.

Desigur, poţi vizita şi variate monumente istorice (Castelul Peleş, Castelul Corvinilor, Castelul Bran, fortăreţe medievale s.a.m.d.), pentru a obţine o imagine de ansamblu a frumuseţii istoriei României. Cu certitudine nu te vei plictisi şi vei putea să colectezi amintiri plăcute la care să te gândeşti cu drag ani şi ani de-a rândul.

Castelul Corvinilor Hunedoara

Photo credit: Felicia Prodan

Însă, înainte de a porni la drum, trebuie să te ocupi de un element esenţial pentru vacanţă ta: mijlocul de transport ales. Fie că îţi place sau nu, va trebui să petreci câteva sute de kilometri la volanul maşinii respective. Dacă vei călători în grupuri de 5-7 persoane, atunci trebuie să iei în considerare şi spaţiul de care vei dispune (atât pentru a-ţi întinde picioarele cât şi pentru bagaje).

Practic, scopul este să călătoreşti confortabil, să te simţi în siguranţă şi să ajungi la destinaţie plin de voie bună. De asemenea, este de dorit ca autoturismul să fie bine întreţinut şi să arate o performanţă ridicată la drum (mai ales pentru cele montane). Siguranţa este un alt element care trebuie avut în vedere atunci când urmează să alegeţi o maşină nouă.

Photo credit: Mihaela Tănase

În acest sens, pentru călătorii în grupuri de 5-7 persoane, AutoBoca îţi propune să închiriezi un microbuz precum Opel Zafira sau Dacia Lodgy. De ce îţi recomandăm aceste două modele şi nu altele? Haide să afli chiar tu ce avantaje vei avea dacă vei închiria un asemenea microbuz. Credem că nu o să te dezamăgim cu informaţiile prezentate mai jos.

Pentru vacanţe alături de grupuri de 5-7 persoane închiriază un Opel Zafira sau Dacia Lodgy

Din start îţi poţi da seama de ce ar fi avantajos să închiriezi un microbuz dacă urmează să pleci într-o excursie cu familia şi prietenii. Este vorba de spaţiul oferit de aceste tipuri de autoturisme. Poţi sta liniştit că vei depune de îndeajuns de mult loc pentru că toată lumea să se simtă confortabil şi nici să facă compromisuri la bagaje (mai ales dacă urmează să călătoreşti şi alături de cei mici). Un alt plus este ca pasagerii nu se vor simţi îngrămădiţi şi vor putea să întreprindă diverse activităţi pe parcursul drumului (joculeţe, cântece chiar şi poze).

Foto: Constantin Seghedin

Însă de ce ai alege să închiriezi un Opel Zafira sau Dacia Lodgy? Ce fac aceste microbuze să fie nişte maşini cu adevărat speciale? Haide să le luăm pe rând şi apoi te vei hotărî care dintre ele este cel mai potrivit pentru excursia ta.

Dacia Lodgy este o maşină cu o construcţie robustă şi o manevrare peste medie. Datorită designului său te poţi aştepta să treci cu uşurinţă peste drumurile anevoioase (şi ştii prea bine că acestea sunt din plin în România). Atenuează considerabil impactul cu posibile avene sau abrezivitatea terenurilor accidentate, deci poţi conduce liniştit mai prin toate regiunile româneşti. Un alt avantaj este un motor puternic ce îţi permite un control asupra microbuzului şi vei dispune de forţa necesară să urci chiar şi cele mai încăpăţânate dealuri.

Conform unor recenzii de la site-uri specializate, Dacia Lodgy este un microbuz frumos şi uşor de controlat pe şoselele romaneşti. Practic, Dacia Lodgy este un microbuz sigur, puternic şi cu un consum mediu. Poate acomoda până la 5 persoane care vor călători fără stres şi confortabil.

Opel Zafira este un microbuz cu îndeajuns de mult loc pentru 7 persoane. Datorită dotărilor sale şi a performanţei rutiere este un competitor puternic cu alte microbuze din această clasă precum Citroen Picasso, Volkswagen Touran sau Ford S-Max. Te poţi aştepta la un motor puternic cu transmisie manuală ce îţi permite o manevrare uşoară a autoturismului. La drumuri lungi, Opel Zafira este un partener de încredere făcând faţă cu brio mai tuturor dificultăţilor de pe şosea. Nici la design nu se lăsă mai prejos: sunt folosite materiale de calitate şi bordul maşinii este bine gândit încât să vină în ajutorul şoferului. Opel Zafira oferă suficient spaţiu pasagerilor pentru a călători în confort. Vei avea loc să poţi călători confortabil şi fără griji. De asemenea, microbuzul vine cu variaţi senzori meniţi să îţi atragă atenţia în cazul în care s-ar ivi posibile pericole.

Cu alte cuvinte, dacă vei alege să închiriezi un Opel Zafira sau o Dacia Lodgy, deja ţi-ai asigurat un mijloc de transport capabil, spaţios şi confortabil. Vei ajunge fără probleme la destinaţia dorită şi te vei putea bucura de toate frumuseţile naturii româneşti.

Unde poţi găsi Opel Zafira şi Dacia Lodgy de închiriat la preţuri mici?

Aceste două microbuze deosebite fac parte din flota AutoBoca şi ţi le punem la dispoziţie cu plinul făcut şi gata de drum. Bineînţeles, te poţi aştepta să aibă revizia la zi şi întreţinute în cele mai bune condiţii. Şi ca să îţi facem ofertă şi mai îmbietoare, la AutoBoca poţi închiria Opel Zafira sau Dacia Lodgy la preţuri cu adevărat speciale. Vei porni la drum cu un microbuz de calitate şi vei putea să şi economiseşti!

Servicii de inchirieri masini in Romania

De asemenea, îţi punem la dispoziţie şi pachete de servicii extra special create pentru a îţi face vacanţă cât mai plăcută. Vei putea alege un sistem de navigaţie prin GPS, Internet to Go, scaun pentru copil şi multe altele. Totul depinde de ce nevoie de transport ai tu. Rolul nostru este să ne asigurăm că îţi oferim toate condiţiile necesare pentru a avea o experienţă frumoasă la condus.

Toţi agenţii noştri sunt oameni foarte bine pregătiţi, cu experienţa vastă în domeniu. Te poţi aştepta la profesionalism şi eficientă în ceea ce priveşte procesul de închiriere. În doar câteva minute vei fi gata de drum!

AutoBoca rent a car are sedii mai peste tot în România, deci îţi va fi foarte simplu să ne găseşti. Descoperă şi tu plăcerea condusului la volanul unui Opel Zafira sau Dacia Lodgy!

Autoturisme bune de inchiriat