De ce aţi putea închiria un autoturism cu transmisie automată?

10 ani de servicii de încredere şi autoturisme de calitate: în luna august vă invităm să porniţi la drum cu o maşină de bun venit de la AutoBoca! 

Anul 2018 are o deosebită importantă pentru România. Este un an special, care merita preţuit aşa cum se cuvine. Se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1918, un eveniment care a schimbat cursul istoriei şi a societății din prezent.

În fiecare an se comemorează sacrificiile strămoşilor noştri pentru o Românie închegată care să funcţioneze sub acelaşi drapel. S-au dus multe bătălii crâncene de ordin militar cât şi politic pentru că astăzi să avem o ţară unită şi independentă. Este foarte important să ne ştim istoria şi cum ea ne afectează prezentul.

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

Deşi acum, majoritatea discuţiilor privind schimbări ale regimului său implicarea în asigurarea unui viitor mai bun al ţării au loc în mediul online, nu înseamnă că şi-au pierdut din importanţă în inima românilor. Încă suntem direct afectaţi de un sistem mai puţin prietenos cu comorile istoriei româneşti, care trebuie să-şi consolideze priorităţile şi să dezvolte legi pentru a proteja ţara şi comorile sale istorice. 

Dacă ar fi să deprindem o lecţie de la strămoşii noştri este că doar uniţi vom putea trece peste greutăţi şi lucrând împreună vom crea România la care visam. Nimic nu este perfect, însă istoria are multe poveţe ce merită să ni le însuşim chiar şi în prezent. Astfel, în 2018, putem profita de evenimentul Centenarului şi să ne evaluăm propriile contribuţii pentru o societate mai bună şi prosperă.

Photo credit: Ștefania Lău

Fiecare pas mic contează şi fiecare dintre noi îşi are propriul rol de jucat. În prezent mulţi oameni doresc să dezvolte relaţii consolidate cu trecutul, încercând să-i descopere secretele minunate. Unii reuşesc să facă acest lucru prin călătorii prin ţară.

Cuvântul cheie este “mai bine”, pentru acest rezultat luptăm cu toţii după cum ne permit circumstanţele şi posibilităţile. Acelaşi lucru dorim să îl implementăm şi în cultura organizaţională de la AutoBoca. În 2018, anul Centenarului, firma noastră îndeplineşte 10 ani de existenţă, un deceniu de activitate în domeniul de închirieri auto.

Suntem mândri şi mulţumiţi că am reuşit să înfruntăm greutăţile an de an şi să oferim servicii de rent ce se ridică la aşteptările clienţilor noştri. În fiecare zi le oferim clienţilor şansa de a porni la drum la volanul unei maşini bune.

Însă, scopul nostru este de a progresa, spre mai bine. Astfel, ne dorim ca voi să beneficiaţi de autoturisme de încredere, ce se potrivesc la nevoile voastre de transport şi pot fi închiriate la un preţ corect. În prezent, nevoia de mobilitate eficienţa este esenţială indiferent că aveţi nevoie de autoturisme pentru a pleca în vacanţe sau pentru a îndeplini activităţile de zi cu zi.

În acest sens, agenţii noştri lucrează neîncetat pentru a oferi cele mai bune servicii posibile. Pentru noi, este foarte important să plecaţi din biroul nostru  zâmbind şi cu autoturismul de care aveaţi nevoie. Din acest motiv, nu ne este frică să muncim mult pentru a ne asigura că toţi clienţii noştri dispun de maşini de calitate şi servicii impecabile.

Desigur, în orice afacere, este imposibil să se mulțumească toţi clienţii, însă AutoBoca cu siguranţă va încerca. Conform ultimelor statistici 96% dintre cei care ne-au utilizat autoturismele ne-ar recomanda şi altora. De ce să nu vă număraţi şi voi printre cei mulţumiţi de serviciile primite?

Aşadar, pentru lunile de vară, v-am pregătit câteva oferte de rent avantajoase şi modele care merită descoperite. Sunteţi curioşi să aflaţi mai multe detalii? Dacă răspunsul vostru este DA, vă invităm să citiţi în continuare! Sigur o să găsiţi câteva lucruri interesante.

de unde pot inchiria o masina

În august porniţi la drum cu maşini cu transmisie automată de la AutoBoca

Calitatea unei experienţe auto depinde foarte mult de autoturismul ales. Dacă veţi dispune de condiţii de maximum siguranţă, confort şi de dotări performante, veţi avea parte de o călătorie deosebită şi lipsită de impedimente. În acest sens, vă propunem să descoperiţi două modele deosebite de maşini cu transmisie automată:

VW Polo Automat, un model din clasa mini, uşor de condus şi manevrat. De ce să optaţi pentru VW Polo Automat? Un motiv foarte bun ar fi fiindcă vă poate salva din numeroase situaţii neplăcute şi zone cu trafic intens. Dacă plănuiţi să călătoriţi prin oraşele mari din România, atunci cu siguranţă veţi dori să aveţi la îndemână un autoturism maleabil şi pe care să îl conduceţi fără probleme. Aveţi posibilitatea de a simţi bine la volanul acestei maşini. Îl puteţi parca cu uşurinţa prin parcări mai aglomerate.

VW Polo Automat poate fi soluţia! Datorită transmisiei automate, întreaga experienţă auto va deveni o plăcere. Un mare plus la Polo este că poate fi parcat rapid şi fără probleme! Sună bine nu-i aşa?

Opel Astra Automat, poate fi o altă alegere excelentă pentru a călători prin România. Cu un motor mult mai puternic decât Polo şi cu o spaţiere mai generoasă, Opel Astra Automat se poate transforma într-un partener de drum de nădejde. Dacă v-aţi propus să parcurgeţi sute de kilometri prin România, atunci acest model poate fi soluţia pe care o căutaţi. Suntem convinşi că nu veţi fi dezamăgiţi!

AutoBoca este o firmă serioasă de rent a car de la care puteţi închiria cu uşurinţă o maşină bună, care să fie în ton cu standarde diverse de calitate. Pe lângă autoturismele cu transmisie automată o să găsiţi în flota AB o gamă variată de modele, împărţite în diferite categorii: SUV, mini, microbuze, standard şi compacte.

Toate sunt maşini de bună calitate care pot oferi experienţe auto plăcute şi sigure. De ce să nu vă bucuraţi şi voi de un mijloc de transport care să fie în ton cu aşteptările voastre?

Partea bună este că puteţi închiria aceste modele noi de la AutoBoca la un preţ avantajos şi în mai puţin de câteva minute. Vă invităm să descoperiţi chiar acum ofertele noastre pentru luna august! Bucuraţi-vă de o maşină de încredere şi gata să vă ducă într-o nouă aventură turistică.

Vă aşteptam în fiecare lună cu o ofertă avantajoasă, uşor de accesat! Rămâne doar să ne contactaţi pentru a descoperi o ofertă în conformitate cu nevoile voastre de transport! 

Autoturisme bune de inchiriat