De ce clienții revin cu drag la serviciile noastre?

Drumul spre satisfacția completă a clienților implică multă muncă!

Atunci când deschizi un business nou, încerci să ieși în evidentă prin calitatea serviciilor oferite. Vrei că fiecare client care apelează la tine să fie mulțumit și eventual, daca se poate, să te recomande altor personae. Cu 10 ani în urmă, într-un mic orășel din Bucovina, Rădăuți, ne-am decis să intrăm pe piață rent a car. A fost o decizie importanta, deoarece ne-am propus să oferim soluții de mobilitate reale și de calitate clienților. Și nu a fost ușor să intram într-o industrie atât de competitivă care mereu evoluează. Totuși, după 10 ani de muncă și multe obstacole, pe care le-am depășit cu brio, am atins un procent impresionant de 96% de client care ne recomandă serviciile.     

În 2019, clienții romani și străini care urmează să închirieze mașini de la AutoBoca fac acest lucru cu încredere, știind că vom munci din greu pentru a le oferi cele mai bune servicii posibile.  Suntem o firma românească, care activează în peste 13 locații din România, oferind servicii de rent a car. Am dezvoltat un serviciu împreună cu clienții. De ce spunem acest lucru? De fiecare dată când un client ne lasă un testimonial, folosim informațiile obținute pentru a dezvolta serviciul general.

Ascultam cu atenție vocea clientului pentru a îmbunătăți anumite aspecte ale ofertelor noastre sau pentru a dezvolta noi servicii. Deoarece am luat în seama feedbackul clienților, am dezvoltat serviciul “Telefon de închiriat”, ușor de accesat împreună cu mașină închiriată. În același timp, deoarece clienții au vrut să închirieze mașini cu transmitere automata, am reușit să facem și acest lucru posibil adăugând în flota VW Polo automat și Opel Astra automat.

De ce ați putea alege serviciile noastre în 2019?

Daca tot a venit perioada vacantelor și a concediilor, romanii din tară și din străinătate, se gândesc să întreprindă călătorii prin România. Ei vor să se bucure de mobilitate auto sporita și de flexibilitate. Într-o vacanta vrei să te simți bine și să strângeți amintiri frumoase. Este important să avem la dispoziție o mașină buna, pe care să o utilizam cu placere pe străzile României. Daca ne urcam în mașină și avem încredere în ea, atunci pornim la drum cu drag și cresc șansele să ne simțim bine. Am înțeles de la început că exista o legătură puternica intre șofer și mașină. Din acest motiv, am vrut să dezvoltam un parc auto cu mașini bune, care să fie utilizate fară rețineri de clienți în demersurile lor de a explora România.

De fiecare data când trebuie să pornim la drum prin România facem acest lucru la volanul unei mașini bune. În calitate de agenți ai firmei, suntem mai mereu pe drumuri. Trebuie să luam o mașină dintr-un punct de lucru și să o ducem în altul. Fie preluam sau predam mașină clientului și apoi trebuie să o ducem la spălătorie și curățătorie.

Așa cum puteți observa, suntem mereu pe drumuri. Astfel, contactul nostru cu drumurile din România este direct și constant. Știm cât de important este să conduci o mașină buna pe străzile tarii, care nu sunt tocmai cele mai bune din Europa. În acest sens, încercam să ne asiguram că avem la îndemăna un autoturism bun, pe care să-l folosim fară stres oriunde avem nevoie.

96% din clienți ne recomandă celor dragi

10 ani au trecut rapid însă am reușit să devenim una din cele mai apreciate firme de închirieri mașini din România, oferind oamenilor acces la servicii bune. Am reușit să ne ajutam clienții să-și îndeplinească planurile folosind mașini de bun venit. Cei care au apelat la serviciile noastre, au avut la dispoziție autoturisme bune, pe care le-au folosit cu drag. De fiecare data când un client a întâmpinat o dificultate, noi am intervenit rapid, oferind asistenta. Ne-am dorit mereu să le oferim clienților ajutorul necesar pentru a trece peste o criza întâmpinată. Atât cât am putut și a fost în competentele noastre, am fost de ajutor. De altfel, mulți clienți au menționat acest lucru în testimonialele lor.

Vrem să folosim acest prilej pentru a le mulțumi tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației noastre de a complete chestionarele de calitate. Acestea sunt prețuite de toți membrii echipei AutoBoca. Le citim cu atenție și încercam mereu să îmbunătățim serviciul oferit clienților.

opel astra transmisie automata de inchiriat pret mic

Bine de știut în această perioadă:

În fiecare lună avem oferte special la diferite mașini de care puteți profita cu ușurință. Intrați pe site-ul nostru pentru a tine pasul cu cele mai noi oferte. Vă putem surprinde lunar cu oferte avantajoase. Astăzi aveți posibilitatea de a închiria Dacia Logan la un preț înfloritor, așa ca de primăvară!

De asemenea, vă oferim și VW Jetta la preț de VW Golf. A, să nu uitam: puteți închiria Opel Astra automat la preț de Opel Astra manual! Așadar, ce mai așteptați? Intrați pe prima pagină a site-ului nostru și închiriați mașina dorită în siguranță și confort online!