De sărbători avem grijă de mobilitatea auto a clienţilor

calatorii placute masini romania

În preajma sărbătorilor de iarnă le oferim oamenilor şansă de a conduce maşini de calitate prin România!

Luna decembrie este darnică cu motivele de sărbătoare şi voie bună. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare venirea Zilei Naţionale a României, Moş Nicolae, Crăciunul şi Revelionul. De asemenea sunt şi mulţi oameni care-şi sărbătoresc zilele de naştere în decembrie. Aşadar, mulţi romani se pregătesc de distracţie şi clipe frumoase. Deloc surprinzător, romanii încearcă să pună bazele unor experienţe plăcute, care să nu fie uitate prea curând. De ce credeţi că este depus atât de mult efort în identificarea cadoului perfect? Toţi încearcă să-şi surprindă prietenii şi familia cu cadouri minunate şi emoţii cât se poate de pozitive.

În ultima lună a anului încercam atât cât putem să simţim bine şi să uităm de problemele acumulate la locul de muncă. Este dificil să uităm de stresul cotidian dar trebuie să facem acest lucru. Dacă reuşim să ne detaşăm de probleme şi stres, atunci reuşim să ne bucurăm mai mult de viaţă. Magia sărbătorilor de iarnă este specială, pe care nu o poţi întâlni în altă perioadă a anului.

Toţi iubesc Crăciunul, sentimentele care acompaniază „vizita” lui Moş Crăciun şi atmosfera generală din casă şi oraş. O ieşire în oraş poate deveni o emoţie plăcută. Ne bucurăm cu drag de iluminatul stradal special, cu tematica de Crăciun. Copacii din oraş sunt împodobiţi şi Moş Crăciun pare că ne aşteaptă la fiecare colţ. Dacă avem un mall în oraş, atunci cu certitudine interiorul o să fie mai mult decât primitor.

De sărbători, AutoBoca are grijă de mobilitatea voastră

Photo credit: Bogdan Tofan

Sfârşitul anului 2018 merită să fie sărbătorit aşa cum trebuie, în completă libertate şi cu entuziasm. Am scăpat de un an lung şi greu. Nu a fost uşor şi cu certitudine aţi trecut şi prin momente mai puţin plăcute. Totuşi, acum sărbătorile de iarnă vă aşteaptă cu motive de bucurie şi voie bună. Credem că este important să ne bucurăm de darurile acestei perioade minunate.

În acest sens, nu strică să împărţim timpul cu prieteni buni şi evident diverşi membri ai familiei. Bradul de Crăciun poate fi locul ideal de reuniune al prietenilor şi al familiei. De asemenea, aici se vor dărui şi cadourile de Crăciun, o sursă de bucurie şi veselie pentru cei care le oferă şi primesc. De ce să nu vă bucuraţi şi voi de o sărbătoare de neuitat?

Mobilitatea auto a celor care s-au decis să călătorească prin ţară este asigurată de cele mai multe ori de folosirea unor maşini de bună calitate. Sunt foarte mulţi romani care vor să închirieze maşini pentru a porni la drum prin ţară. Ei trebuie să conducă autoturisme care să nu-i dezamăgească, mai ales când vorbim despre o perioadă atât de iubită.

Degeaba pornim la drum către o destinaţie minunată dacă maşina ne joacă feste. În acest sens, credem că este important să avem la îndemână un autoturism bun. Totuşi, timpul este de partea noastră, mai ales dacă îl folosim pentru a afla mai multe lucruri despre maşinile pe care le putem închiria.

Aşa cum speram că o să observaţi, AutoBoca este mereu pregătită să vă ajute să porniţi la drum la volanul unei maşini de bun venit bune! Noi vrem să le oferim acces la maşini spaţioase şi confortabile, uşor de utilizat pe străzile României. Suntem siguri că o să găsiţi în oferta noastră o maşină care să fie pe placul vostru. Ştim că nu este uşor să preîntâmpinăm nevoile de transport ale oamenilor. În flota AutoBoca o să găsiţi autoturisme de la producători auto de top, atent selecţionate de specialiştii noştri. Încercam să identificăm autoturismele optime pentru călătoriile oamenilor care vizitează România. Este o provocare, pe care o tratăm cu maximă seriozitate.

În perioada sărbătorilor de iarnă descoperiţi România cu o maşină de bun venit

Ştim că această perioadă a anului este extrem de aglomerată pentru milioane de romani şi nu numai. Toată lumea încearcă să ducă la bun sfârşit activităţile, fără să întâmpine dificultăţi. Din acest motiv, romanii încearcă să închirieze maşini bune, optime pentru ceea ce urmează să facă. Sunt persoane care apelează la serviciile noastre pentru a închiria maşini SUV pentru a ajunge rapid la destinaţie. În acest sens, noi le oferim oamenilor şansă de a porni la drum la volanul Suzuki Vitara, un SUV spaţios, care a reuşit să impresioneze utilizatorii până acum.

Pe lângă acest SUV puternic, în flota noastră o să găsiţi şi alte autoturisme de bună calitate. Printre acestea se număra Hyundai l20, Dacia Logan, VW Jetta, VW Golf 7, VW Touran, Citroen C-Elysee, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, Chevrolet Orlando, Opel Astra (automat şi manual), VW (manual şi automat) şi alte modele.

De ce să nu profitaţi de experienţa noastră de 10 ani din domeniul rent? Avem un sistem de rezervare online în 3 paşi, pe care-l puteţi parcurge rapid şi fără bătăi de cap! Dacă totuşi aveţi întrebări, ne puteţi contacta cu uşurinţă. Suntem foarte activi pe Facebook, Twitter şi Instagram.

Mai mult decât atât, puteţi să ne sunaţi la numărul de telefon 0733.50.84.84 sau să ne trimiteţi un email la adresa rezervari@autoboca.ro! Avem şi un chat activ pe site, unde ne puteţi contacta relativ uşor. Profitaţi de ofertele noastre lunare pentru a conduce o maşină de bună calitate pe străzile României. Suntem prezenţi în 13 locaţii, unde vă aşteaptă agenţi profesionişti cu experienţă în domeniul rent! 

Inchirieri auto oras