De vorbă cu un agent Autoboca rent-a-car

Întrebări comune despre cum poate o persoană închiria o maşină

 

Autoboca iasi vw polo (2)

În prezent sunt foarte multe persoane care doresc să închirieze maşini dar nu ştiu cum să facă acest lucru. Ei au nevoie uneori de informaţii detaliate despre cum să abordeze procesul de rezervare şi închiriere. Din fericire majoritatea firmelor rent a car de top au agenţi pregătiţi mereu să ofere informaţii despre cum se închiriază o maşină.

Una din cele mai populare firme de închirieri maşini din România este Autoboca. Firma noastră a reuşit să ajute mii de români şi străini să închirieze diverse autoturisme, potrivite pentru diverse activităţi. Am observat că sunt câteva întrebări comune ridicate de cei care au interacţionat cu agenţii noştrii. Vom încerca în rândurile următoare să le scoatem în evidenţă. În acest mod speram să ajutăm alte persoane să închirieze maşini mai uşor.

autoboca testimoniale clienti

  • Care sunt actele necesare pentru a închiria o maşină?

Fiecare firmă are o politică proprie în ceea ce priveşte documentele necesare unui contract de închiriere. La Autoboca aveţi nevoie de un act de identitate sau paşaport valid dar şi de un permis de conducere valid. Aţi fi surprinşi să aflaţi cât de mulţi oameni au întrebat dacă pot închiria o maşină fără un permis de conducere.

 

  • Cum trebuie preluată/predată maşina?

La Autoboca rent a car o să primiţi mereu maşina curata şi cu plinul făcut. În acest mod ne asigurăm că clienţii noştrii nu pierd timp prin benzinării sau spălătorii auto. De asemenea ne aşteptăm ca maşina să ne fie predată cu plinul făcut. Sunt câteva particularităţi care ţin de calitatea autoturismului atunci când ne-o aduceţi înapoi. În esenţă contează să nu fie zgâriată sau lovită.

 

  • De unde pot închiria o maşină în România?

De foarte multe ori oamenii vin în sediu şi întreabă de unde mai pot închiria o maşină. Ei strâng informaţii pentru a plănui viitoare călătorii alături de prieteni şi familie. O să observaţi firme rent a car locale, regionale şi cu acoperire naţională. Autoboca rent-a-car are sedii în cele mai importante oraşe şi aeroporturi din România. Ne puteţi găsi în oraşe mari din ţară (Bucureşti, Iaşi, Braşov, Bacău, Cluj Napoca, Targu-Mures, Suceava şi Botoşani) dar şi aeroporturi – Iaşi, „Henri Coandă” Bucureşti – Otopeni, Bacău „George Enescu”, Suceava „Ştefan cel Mare” şi Cluj Napoca „Avram Iancu”. Ştim că este important accesul la o maşină bună care să ajute clienţii să ajungă în siguranţă acasă sau la hotel.

 

  • Cât de divers trebuie să fie parcul auto?

Nu există standarde în ceea ce priveşte diversitatea unui parc auto. Fiecare firmă îşi dezvoltă parcul în funcţie de disponibilitatea financiară pentru investiţii. Sunt totuşi firme care rotesc pe cât posibil autoturismele din flotă. Nimeni nu vrea să închirieze o maşină veche. În flota Autoboca o să găsiţi o gamă variată de autoturisme, atent alese de specialiştii noştrii. Ne-am gândit mereu la necesităţile auto ale clienţilor Autoboca şi în acest sens am încercat să le oferim acces la maşini diverse. Chiar recent am adăugat în flota o serie de autoturisme noi, pe care le puteţi descoperi oricând doriţi.

 

  • Cât de greu este să parcurg procesul de rezervare şi închiriere?

Aşa cum poate aţi observat, fiecare firmă de închirieri maşini are propriul proces de rezervare/închiriere. Autoboca rent a car are un proces de rezervare şi închiriere uşor de parcurs. În doar câteva minute vă alegeţi maşina şi locul de preluare/predare. De asemenea este foarte uşor să adăugaţi şi servicii extra autoturismului închiriat. Vrem să vă facem experienţa auto cu una din maşinile noastre cât mai plăcută. Din acest motiv încercam să oferim un serviciu profesionist de închirieri maşini.

Inchirieri masini