Despre noi putem vorbi încontinuu. Iată doar câteva lucruri!

 

13_file1

Suntem români autentici. Ca tine!

Ne tragem din Bucovina, mai exact din Rădăuţi, locul unde AutoBoca|Rent-a-car a luat naştere în anul 2008.

Încă de pe atunci, ne doream un serviciu de închiriere auto onest şi de încredere: fusesem în postura de clienţi dezamăgiţi, ştiam ce lipseşte şi ce trebuie îmbunătăţit în acest proces şi voiam să aducem un plus de valoare.

Şi uite aşa, am înfiinţat o companie 100% cu capital românesc care, înainte de a se gândi la profit, se gândeşte la nevoile celor care-i trec pragul.

Cu timpul, prietenii şi cunoştinţele (primii noştri clienţi), ne-au cerut tot mai multe maşini, aşa că treptat am mărit flota şi prezenţa în ţară, ajungând astăzi la 13 locaţii AutoBoca, pe întreg teritoriul României.

Maşini de bun venit. Şi ospitalitate românească.

Fie că eşti român şi te întorci acasă cu dor de România, fie că eşti străin şi vrei să vizitezi plaiurile mioritice, noi te întâmpinăm mereu cu vestita ospitalitate românească.
Iile tradiţionale ne-au devenit uniforme, brâul românesc e parte din identitatea noastră vizuală şi, special pentru tine, am pus deoparte „maşini de bun venit”, cu care să pleci la drum, prin România.

Ne pasă de România. Şi de români.

Încercăm să ne ducem mai departe misiunea şi valorile, şi în afara activităţii noastre, pentru a arăta
că ne pasă de ţara noastră.
Ne implicăm activ în proiectele sociale dezvoltate pentru susţinerea copiilor, bătrânilor, bolnavilor de cancer sau pentru construirea de mănăstiri şi biserici.

Dacă vrei să ne cunoşti mai bine, pe fiecare dintre noi,  ne găseşti aici.