Destinaţii de vis pentru Revelion în România

Unde petrecem Revelionul? Aceasta este întrebarea lunii decembrie şi merită un răspuns pe cinste, dacă cumva nu este prea târziu! 

Cu fiecare zi ce trece, suntem din ce în ce mai aproape de Crăciun şi Revelion, două momente din an ce sunt aşteptate cu emoţii, entuziasm şi încântare. După multe luni de stres, agitaţie şi muncă asiduă, într-un final putem pune pe pauză toate aceste activităţi şi să ne concentrăm doar asupra lucrurilor care ne fac să zâmbim. Din când în când, merităm să ne relaxăm şi să uităm de grijile care ne storc de energie şi ne apasă sufletul. De altfel, doctorii recomandă să ne bucurăm de clipe de linişte şi voie bună, care să fie în conformitate cu spiritul nostru. Dacă reuşim să ne odihnim puţin, atunci putem începe să reîncepem munca cu încredere. 

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej excelent de a petrece timp cu familia şi prietenii: avem la dispoziţie câteva zile libere pe care le putem utiliza după bunul plac. Însă, asta nu înseamnă că putem ignora responsabilităţile privind pregătirile pentru a celebra Crăciunul şi Anul Nou.

Photo credit: Tinel Andronic

În întreaga atmosferă se simte acel zumzet şi chemarea către supermarketuri şi malluri. Ne dorim să cumpărăm cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi şi să le pregătim preparate delicioase de care să se bucure cu toată inima. Crăciunul trebuie să fie o sursă de bucurie pentru toţi cei care-l sărbătoresc. De ce să nu ne bucuram de o serie de emoţii magice lângă bradul de Crăciun? Pentru a face acest lucru, trebuie să privim întreaga experienţă cu entuziasm şi voie bună!

În special mamele şi bunicii depun un efort deosebit pentru a pune la punct fiecare detaliu în ceea ce priveşte masa de Crăciun. De ce? Fiindcă rareori au ocazia să îşi vadă toată familia la masă şi toţi copii sub acelaşi acoperiş. În timpul anului suntem cu toţii multe prea preocupaţi de serviciu şi responsabilităţi de natură financiară. La finalul zilei suntem obosiţi şi nu mai avem energie să ne vizităm părinţii sau rudele apropiate. Deseori trăim şi în oraşe diferite chiar şi în ţări diferite. Totuşi, cu ocazia sărbătorilor, cresc şansele să ne bucurăm şi îmbrăţişări acasă.

Photo credit: Ștefania Lău

Însă, de sărbători, toate drumurile  duc acasă. Chiar şi romanii de peste hotare abia aşteaptă să revină pe meleagurile natale pentru a-şi revedea familia. Pentru câteva zile ne putem delecta cu bunătăţuri culinare delicioase, să ne bucurăm de poveştile  amuzante ale bunicului şi să retrăim printre picături acele clipe minunate ale copilăriei. Aceste zile pot fi minivacanţă la care visam în timpul anului. Sunt multe locuri care merita să le descoperim în preajma sărbătorilor de iarnă. Multe locuri ne pot surprinde într-un mod plăcut!

De aceea, cu toţii vrem să transformăm aceste momente în clipe speciale, la care să ne gândim cu drag mult timp după ce s-au încheiat. Una dintre cele mai populare variante alese de turişti, este de a pleca într-o mică escapadă de Revelion. Crăciunul se petrece în familie, însă Anul Nou cere o celebrare mai fastuoasă şi energică, având în vedere că marchează trecerea dintre ani. După ce v-aţi destins şi desfătat câteva zile cu familia, ar fi o idee bună să încheiaţi vacanţa cu o celebrare cu prietenii, poate într-un loc frumos, la munte. Dacă suntem suficient de atenţi la opţiunile existente, atunci vom reuşi să găsim şi destinaţia ideală.

Photo credit: Bogdan Tofan

Unde aţi putea petrece Revelionul în România în acest an? Aceasta este una dintre întrebările care se afla pe buzele tuturor în luna decembrie. Cu toţii vrem să avem parte de o seară specială şi încercam să găsim variante care s-ar încadra atât în preferinţe cât şi în buget. Unii oameni aleg să petreacă la un restaurant elegant, alţii într-un club iar alţii aleg să evadeze de aglomeraţia marilor oraşe. Câteva zile la o căbănuţă în munţi sună a remediu perfect pentru lunile de stres ce le-am îndurat pe parcursul anului. 

Alegerea unei locaţii perfecte pentru Revelion poate fi un proces destul de obositor, mai ales fiindcă va trebui să ţineţi cont şi de preferinţele altor persoane. Însă, nu prea aveţi cum să daţi greş dacă veţi selecta o variantă care promite distracţie, peisaje încântătoare şi multă voie bună. În rândurile următoare vă vom prezenta 5 locaţii care merită atenţia voastră.

Revelion 2019 în România: 5 destinaţii deosebite

O vacanţă înseamnă un prilej de relaxare, reîncărcare cu energie şi de a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi. Dacă veţi pleca la drum ca să sărbătoriţi Anul Nou, atunci veţi avea şi mai multe motive să fiţi entuziasmaţi. Însă, mai întâi trebuie să alegeţi o destinaţie deosebită pentru a vă petrece Revelionul. În acest sens, vă propunem să descoperiţi 5 locuri minunate unde aţi putea celebra sosirea lui 2019:

Photo credit: Vasile Prisacariu

Colibita sau comoara dintre munţi. Aici veţi avea acces la căbănuţe intime, cu vedere la lacul îngheţat în această perioadă a anului. Colibita este înconjurată de  masive muntoase, ceea ce înseamnă că veţi avea acces la privelişti inedite, mai ales dacă va ninge. Nu doar atât, însă aveţi posibilitatea de a face un foc de tabără unde vă puteţi încălzi şi povesti istorioare amuzante în timp ce serviţi o cană de ciocolată caldă sau de vin fiert.

Vatra-Dornei. Aceasta este o staţiune montană pitorească, cu peisaje incredibile şi cu o pârtie de ski uşor accesibilă de toţi cei care doresc să îşi testeze abilităţile fizice. Este o locaţie perfectă pentru familii fiindcă există variante de divertisment pentru toate gusturile. Cei mai în vârstă pot vizita câteva mănăstiri din zonă, să se plimbe liniştiţi prin staţiune iar cei mai tineri şi plini de energie pot să schieze, patineze sau să se dea cu snowboardul.

Photo credit: Marius Isac

Zărneşti. Dacă sunteţi în căutarea unui loc magic de Revelion, atunci puteţi alege acest mic sătuc montan fermecător, în apropierea munţilor Piatra Craiului. Peisajele de aici par rupte din poveşti şi atmosfera plină de linişte şi serenitate vă va ajuta să uitaţi complet de toate grijile. Plaiul Foii, o altă staţiune de vis, se afla la câţiva kilometri depărtare, deci puteţi merge acolo pentru a bea primul pahar de şampanie din noul an.

Sibiu, un orăşel montan plin de istorie, locuri încântătoare care promite un Revelion de neuitat. Cu peste 900 de ani vechime, Sibiul reuşeşte să ne surprindă şi în prezent. Cu ocazia Anului Nou, se vor organiza târguri, spectacole şi întreg orăşelul va prinde viaţă. Distracţia este în toi şi chiar nu aveţi cum să intraţi în noul an decât cu inima plină de speranţă şi cu un zâmbet sincer.

Photo credit: Constantin Seghedin

Sinaia este o staţiune montană plină de viaţă, cu peisaje superbe, părţii de ski şi atracţii turistice inedite. Practic, aici veţi găsi toate elementele de care aveţi nevoie pentru un Revelion superb şi plin de clipe minunate. La ora 12 noaptea, nu vor lipsi focurile de artificii, muzica dansul şi voia bună. Bineînţeles, nici la partea culinară nu veţi avea plângeri, fiindcă toate pensiunile se vor pregăti cu atenţie pentru a vă încânta cu zeci de preparate tradiţionale.

Altfel zis, aveţi multe opţiuni pentru a petrece un Revelion de neuitat. La final, totul ţine de preferinţele voastre. O dată aleasa destinaţia, va trebui să vă gândiţi la un mijloc de transport. Veţi avea nevoie de un autoturism de calitate, pe care să îl conduceţi cu plăcere. AutoBoca vă poate ajuta să călătoriţi fără probleme oriunde în România. Suntem o firmă de închirieri auto cu 10 ani de experienţe în domeniu. Ştim cum să vă ajutăm să vă găsiţi modelul auto de care aveţi nevoie. 

Rent VW Jetta in Romania great price
Photo credit: Bogdan Tofan

Pentru vacanţă de Revelion 2019, vă propunem să închiriaţi VW Jetta. Este un autoturism foarte apreciat de milioane de şoferi din întreaga lume. Vă va cuceri din prima clipă ce aţi pus cheia în contact. Motorul este puternic, însă optimizat să consume puţin. Spaţierea este generoasă atât în interior cât şi în exterior. Conform feedbackului primit din partea clienţilor noştri, VW Jetta se descurcă excelent atât la drumuri lungi cât şi prin marile oraşe.

Cu alte cuvinte, suntem convinşi că vă putem ajuta să călătoriţi fără stres, mai ales pentru Revelion 2019. Vă invităm să ne contactaţi chiar acum şi să descoperiţi ofertele noastre de rent pentru 2019. AutoBoca vă poate ajuta să porniţi la drum la volanul unui autoturism bun. Noi vrem să vă oferim acces rapid şi facil la autoturismul care vă interesează.

Inchirieri masini