Destinații românești faine de teambuilding în Moldova

În căutarea unei destinații faine pentru activități de teambuilding

Dacă sunteți în căutarea unui loc frumos pentru activități de teambuilding cu firma, atunci aveți de unde alege, mai ales în zona Moldovei. Din punct de vedere logistic, anumite activități se pot desfășura fără probleme oriunde, dar altele necesită un mediu specific. Așa că nu strică să găsiți o locație care să pună în valoare și mai mult experiențele specifice de teambuilding. În prezent vom găsi în Moldova o sumedenie de locuri minunate, unde angajații  se pot relaxa, distra sau pur și simplu detașa de sursele tradiționale de stres și anxietate.

Pentru foarte multe firme, mai ales pentru cele din domeniul IT, activitățile de tip teambuilding sunt foarte importante. Acestea contribuie semnificativ la dezvoltarea unui spirit de echipa solid și de durata. Dacă angajații unei firme sunt apropiați și împărtășesc o încredere comună, atunci ei vor găși mult mai ușor soluții la problemele pe care le întâmpina. Așa că nu suntem surprinși să vedem un interes aparte pentru pachetele celor care organizează astfel de activități.

Din fericire, în România o să gășiți mulți profesioniști care reușesc să creeze programe interesante de conștientizare a potențialului unei echipe (mici sau mari). Chiar dacă mulți oameni ar spune că totul se rezumă la bani, lucrurile nu stau așa. Trebuie să investim și în coeziunea socială din cadrul firmei. Dacă membrii unei echipe lucrează bine împreună atunci sunt șanse mari să apară și profitul. Din acest motiv, managementul firmelor IT investesc în activități de tip teambuilding. Ei știu că sunt multe beneficii din creșterea coeziunii unei firme.

Photo credit: Tinel Andronic

Destinații faine de teambuilding în Moldova

Știm că pe întreg teritoriul României există firme care vor să investească în oamenii lor. Deloc surprinzător, managerii, CEO-s și administratori de firme apelează la profesioniști experimentați pentru organizarea de activități de tip teambuilding. În zona Moldovei, o să gășiți multe locuri potrivite pentru astfel de activități. Totuși, trebuie să depunem puțîn efort pentru a identifica cele mai bune locuri pentru astfel de experiențe. Nu este tocmai ușor să găsim timp suficient pentru a întreprinde o documentare așa cum se cuvine. Din fericire, Moldova este atât de frumoasă, încât cu siguranță vom găsi locuri frumoase, care să fie potrivite pentru tot felul de experiențe. Teambuilding? Da! În momentul în care începem să ne informăm, reușim să găsim drumul ideal care să ducă către experiențe minunate.

Noi am avut parte de câteva activități de acest tip de-a lungul anilor. Unele au fost utile iar altele mai puțîn. Nu putem spune că toți membrii echipei noastre iubesc să investească timp în astfel de activități. Teambuilding reprezintă timp pe care nu toată lumea vrea să-l investească. Uneori zilele de weekend sunt pentru familie și prieteni. Așa că nu toți sunt fericiți cu opțiunea de a pierde din zilele libere pentru activitate suplimentară legată de locul de muncă. Din acest motiv, organizatorii de teambuilding caută locații care să atragă membrii firmelor cărora le oferă servicii. Ei trebuie să găsească locuri frumoase care să atragă participanții la eveniment. Așa că ei se gândesc cu deosebită atenție la posibilitățile existente de drum.

Photo credit: Sebastian Ilie

Moldova reprezintă o regiune românească care oferă vizitatorilor șansă de a lua contact cu locuri minunate. Acestea sunt mereu dornice să impresioneze vizitatorii. Bucovina este una din cele mai vizitate regiuni românești, atrăgând turiști români și străini din România și nu numai. Numeroși cetățeni europeni vin cu deosebită plăcere în Bucovina și încearcă să descopere pulsul turistic și culinar al locuri. Acest lucru este minunat! Atunci când urmărim potențialul turistic al unui loc, ne minunăm de numărul impresionant de reacții pozitive, ce vin din atât de multe locuri diverse. Majoritatea persoanelor care au venit în Bucovina, s-au bucurat de experiențe turistice de neuitat. Ele au luat contact cu o lume specială, bazate pe respect, atenție la detalii și spirit colectiv unic.

Photo credit: Dusmanu Adina

Foarte multe firme își organizează activitățile de teambuilding în orașele și satele bucovinene. De ce? Oamenii abia așteaptă să ajungă în locuri precum Vatra Dornei, Pojorâta, Voroneț, Gură Humorului, Sucevița, Câmpulung Moldovenesc, Frasin sau Arbore. Acestea sunt vizitate des de cei care optează pentru activități în grup sau de familie. Aici poate intră și călătoriile de tip teambuilding. Organizatorii pot găși cu ușurință un loc care să fie optim pentru ce au planificat. De altfel, participanții pot veni cu drag în una din locațiile de mai sus. Ei cunosc frumusețea Bucovinei și simt chemarea ei. Așa că sunt șanse mai mari să participe la activitate, fără rețineri și fără să simtă că sunt obligați să fie activi. Fiecare locație poate deveni o sursă de bucurii și voie bună, mai ales pentru cei stresați și mereu îngândurați.

inchiriere opel astra romania

Alegeți AutoBoca pentru călătorii plăcute frumoase prin țară!

De-a lungul anilor, am avut șansă de a lucra cu mulți oameni. Ei au închiriat cu încredere mașini bune de la noi. Avem în flota o sumedenie de autoturisme, potrivite pentru tot felul de activități, care mai de care mai diverse.

Vrem că toți cei care ajung la noi să știe că pot închiria mașini de calitate, atent alese de specialiștii AutoBoca. Majoritatea celor care au colaborat cu noi, s-au bucurat de experiențe plăcute! 96% din cei care au închiriat de la noi, s-au decis să ne recomande celor dragi!