Direct din Valencia, închiriezi maşini pentru uz în Bucureşti

Descoperă şi tu cât este de uşor să închiriezi o maşină online înainte de veni în România! Promitem să te surprindem cu oferte interesante…

Călător în propria tara pare a fi o sintagmă care se aplica multor romani. Ei vin acasă cu ocazia sărbătorilor şi încearcă să se bucure timpul liber. Nu doresc să se lovească de obstacole atunci când călătoresc prin ţară. Conform unui ultim studiu al populaţiei emigrante din România, sunt aproximativ 4 milioane de romani plecaţi peste hotare în diverse ţări europene: Spania, Italia, Franţa, Germania, Marea Britanie şi nu numai. În aceste ţări romanii şi-au găsit de lucru şi în nenumărate cazuri şi-au întemeiat familii.

Peisaj vegetatie muntii Rarau

Photo credit: Dusmanu Ionut

Majoritatea dintre cei plecaţi sunt tineri, cu vârste cuprinse între 25-45 de ani. Mulţi dintre ei au ales această variantă fie pentru a munci câţiva ani fie pentru a se stabili definitiv, în funcţie de oportunităţile apărute. Însă, indiferent cât de fascinante şi frumoase ar putea fi acele alte ţări, nici una dintre ele nu se poate compara cu România, locul în care ai crescut, ai copilărit şi ţi-ai făcut primii prieteni. În plus, cel mai probabil ai lăsat în urmă părinţii şi alte rude care abia aşteaptă să te revadă mai ales în preajma sărbătorilor.

Photo credit: Constantin Seghedin

De aceea, mulţi romani îşi regăsesc drumul spre casă ori de câte ori le permite timpul (de multe ori acesta nu este de partea lor). O astfel de călătorie poate avea loc cu ocazia unor evenimente speciale, sau doar pentru că au câteva zile libere pentru un concediu. România are foarte multe lucruri de oferit din punct de vedere al peisajelor, a culturii şi a tradiţiilor. Românii din străinătate ştiu acest lucru. Atât turiştii străini cât şi cei care locuiesc aici se pot bucura de vacanţe cu adevărat speciale, mai ales în inima munţilor Carpaţi.

Foto: Dusmanu Ionut

Vei găsi cu uşurinţă numeroase oaze de verdeaţă perfecte pentru a te relaxa şi a uita de toate grijile acumulate din cauza serviciilor sau a altor probleme. Cei plecaţi vor putea să îşi reamintească de meleagurile natale şi să se delecteze cu bucate tradiţionale ce nu pot fi replicate nicăieri în lume. Oriunde te-ai duce, parcă nimeni nu poate face acea ciorbă delicioasă sau sarmale şi ardei umpluţi precum bunica sau mama ta.

Călătorii sigure şi confortabile prin ţară

Foto: Constantin Seghedin

Motive de a reveni în ţară sunt multiple. Parcă îţi redresezi balanta emoţională atunci când te afli înconjurat de familie şi prieteni. Poate fi sursa ta de energie, să poţi continua şi să lupţi pentru obiectivele tale. Însă, indiferent de scopul vizitei tale în România, tot timpul vei avea nevoie de o maşină de calitate care să îţi facă călătoria cât mai plăcută.

Ştii foarte bine că drumurile în România sunt destul de anevoioase, mai ales în regiunile montane. Este o aventură frumoasă să redescoperi minunăţiile ţării tale, însă în acelaşi timp, trebuie să te asiguri că ai un anumit grad de siguranţă la volanul autoturismului ales.

În acest sens, AutoBoca rent a car, îţi pune la dispoziţie o flotă variată şi bogată în maşini de bun venit de la producători de top, precum: VW Jetta, Citroen C-Elysee, VW Golf, Skoda Rapid, Suzuki Vitara şi multe altele. În funcţie de traseul pe care doreşti să îl întreprinzi îţi alegi autoturismul potrivit şi vei ajunge la destinaţie fără stres şi bătăi de cap.

Mai mult decât atât: poţi închiria maşini de la AutoBoca din intimitatea casei tale. Nu trebuie să te deplasezi nicăieri şi nici nu trebuie să dai zeci de telefoane pentru a îţi rezerva o maşină pentru vizita ta în România. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul oficial şi să închiriezi online autoturismul ce îl doreşti. Acesta te va aştepta la aeroport, la venirea ta înapoi în ţară. Procedeul este simplu şi îţi ia doar câteva minute. Haide să afli mai multe despre ce beneficii vei avea parte dacă vei opta pentru maşinile de bun venit de la AutoBoca.

Închiriezi din Valencia maşină pentru excursia ta în România

Spania este una dintre destinaţiile preferate ale romanilor pentru a îşi căuta o nou loc de muncă şi pentru a începe o nouă viaţă. Clima este favorabilă iar cultura spaniolilor, mai ales a celor din Valencia are foarte multe asemănări cu cea din România.

De aceea, foarte mulţi romani au reuşit să se integreze în comunitate cu succes şi să se restabilească pe acele meleaguri. Însă, România va rămâne mereu în inima lor, aşteptând un prilej oportun pentru a o revizita.

AutoBoca rent a car, primeşte foarte multe solicitări de închirieri maşini de către românii din Valencia care doresc să revină în ţară. Aşa că, ne-am gândit să facem procesul de închiriere uşor şi accesibil tuturor celor care au plecat peste hotare şi vor să revină în iubita România pentru  câteva zile sau câteva săptămâni.

Ştim că timpul este mereu o resursă de care parcă niciodată nu dispui îndeajuns, aşa că nu vrem să ţi-o irosim pe activităţi inutile. Aşa că, îţi poţi rezerva maşina în doar câţiva paşi simpli, online, pe site-ul autoboca. Va trebui să completezi câteva câmpuri cu date personale, să selectezi autoturismul dorit, să specifici perioadă şi locaţia unde îţi doreşti să fii întâmpinat cu maşina aleasă. Rezervarea îţi va fi confirmată în cel mai scurt timp posibil şi aşa tu ţi-ai rezolvat o problemă esenţială pentru vacanţă ta în ţară.

Printre alegerile preferate ale clienţilor noştri se enumeră VW Jetta, Citroen C-Elysee şi chiar Dacia Logan (în cazul în care eşti nostalgic să conduci o maşină românească autentică). Acestea sunt maşini puternice, spaţioase ce pot face faţă cu brio dificultăţilor drumurilor din România. Poți citi chiar și testimonialele lăsate de alte persoane ca și tine, ce au ales serviciile noastre. Astfel, își poţi face o imagine apropiată de realitate privind performanța autoturismelor AutoBoca și la ce experiența de condus te poți aștepta.

Cel mai probabil îţi vei dori să vizitezi mai multe locaţii pe meleagurile natale, să culegi îndeajuns de multe amintiri pentru perioada cât vei fi plecat. Aşa că, este tare la îndemâna să dispui de o maşină flexibilă şi cu un portbagaj generos. O excursie cu familia este mereu binevenită şi poţi alege să pleci câteva zile prin staţiunile montane precum Vatra Dornei, Sinaia, Predeal, Poiana Braşov, în funcţie de preferinţele tale.

La AutoBoca poţi închiria maşini de bun venit 24/7, indiferent de locaţia ta pe glob

Unul dintre obiectivele noastre este de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu un pachet de servicii profesionale şi adaptabile pentru preferinţele fiecăruia. Astfel, dacă vei închiria o maşină online cu AutoBoca, nu numai că vei dispune de o maşină de bun venit de calitate, dar vei avea şi o reducere considerabilă. Din start vei economisi pentru vacanţa ta în România. De ce să nu foloseşti banii pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi?

Mai mult decât atât: poţi opta şi pentru servicii extra menite să îţi facă experienta condusului cât mai plăcută. Vei putea alege, de exemplu, Internet to Go, să ai acces constant la informaţii disponibile online sau să comunici cu prietenii pe site-urile de socializare. Un alt exemplu de serviciu extra ar fi sistem de navigaţie prin GPS, să ştii mereu unde te afli şi cât mai ai până la destinaţia aleasă de tine. Pe lista putem include şi asigurare extra, scaun pentru copil şi aşa mai departe. Mai multe detalii poţi citi direct pe site-ul nostru.

Indiferent de alegerile făcute, poţi conta pe AutoBoca că îţi va oferi seriozitate şi calitate. Aşa că, rezervă-ţi acum maşina pentru vacanţă ta în România! Nu o să regretaţi decizia de a porni la drum cu o maşină de bun venit.

Inchirieri auto oras