Donează și salvează o viață! Luptăm împotriva coronavirus!

Împreună vom reuși! Luptăm împreună cu sucevenii împotriva unui virus necruțător Covid-19!

A venit timpul să nu fim indiferenți la greutățile oamenilor și să ajutăm. Având în vedere perioada grea prin care trecem, trebuie să fim atenți la locurile sensibile din societatea românească. Greutățile lor pot fi duse mai ușor dacă ajutorul apare în momentul potrivit. Sunt foarte mulți oameni care au răspuns pozitiv chemării la solidaritate umană, ceea ce însemna o șansă în plus la viață pentru cei care se lupta azi cu coronavirus. Trăim vremuri nebune, apăsătoare pe spiritul uman dar și înălțătoare deoarece scot la lumina tot ce avem mai bun în noi. Așa descoperim persoane care lupta pentru supraviețuirea altora. Astfel de exemple de compasiune, umanitate, curaj și implicare ne ajută să trecem cu bine peste obstacolele crizei.

Fiecare român poate contribui la oprirea răspândirii acestui virus în țară. Cum? Stăm acasă și respectăm regula de distanțare socială. Ne spălăm des pe mâini și evităm să ne atingem fața. Este foarte important să igienizam suprafețele cu care intrăm des în contact. În același timp, este indicat să respectăm recomandările autorităților. Așa fi în rând cu ceilalți cetățeni și vom reuși să stopăm răspândirea virusului. Nu putem fi delăsători cu acest virus. Trebuie să luăm atitudine și să facem tot ceea ce ne stă în puteri pentru a lupta eficient și inteligent împotriva lui. De asemenea, pentru sănătatea noastră mentală, ar fi util să păstrăm o atitudine pozitivă și să ajutăm acolo unde putem. Un mic ajutor poate însemna enorm pentru altcineva. Așadar nu strică să căutăm locurile unde putem fi de ajutor chiar de acasă.

Puterea donației în vremuri tulburi!

În aceste zile dificile, trebuie să fim în linia întâi și să fim solidari cu oamenii afectați de coronavirus. Suceava a fost lovită greu de acest virus și cetățenii orașului au nevoie de ajutorul nostru. Orașul a avut enorm de suferit de pe urmă unor decizii mai puțin inspirate ale cercurilor conducătoare. Lipsa de implicare, organizare și prognoza a determinat impunerea unei carantine asupra orașului.

Așa cum bine intuiți, Suceava a devenit un loc marcat de greutăți și pierderi de vieți omenești. Virusul Covid-19 s-a răspândit repede în oraș și cetățenii orașului trebuie să fie ajutăți. România nu trebuie să fie indiferență la durerea sucevenilor. Trebuie să fim activi și să oferim o mână de ajutor, atât cât putem. Dacă ne implicăm cu succes în acțiunile umanitare prezente astăzi, atunci vom reuși să oferim ajutorul necesar celor care au cu adevărat nevoie de el.

Prin intermediul programului lansat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi– „Cu toții în Linia Intâi – 1 centimetru de fapte” – puteți dona bani pentru Societatea de Cruce Roșie, filiala Suceava! Orașul Suceava are nevoie de ajutor pentru a ieși mai rapid din această situație dificilă.

Ce vor cumpăra cu acești bani?

  • Ventilatoare pulmonare pentru secțiuniile de terapie intensivă!
  • Echipamente necesare pentru bună funcționare a secțiilor de terapie intensivă!
  • Consumabile și echipamente de protectie necesare pentru lupta aprigă împotriva Covid-19!

Donează și poate salvezi o viață! https://www.1cm.ro

Echipa AutoBoca

Puteți intra cu încredere pe acest website pentru a descoperi cum vor fi folosiți acești bani pentru a stopa virusul Covid-19! Antreprenorul Ștefan Mandachi a pus la dispoziție oamenilor o interfață prin care oricine poate ajuta. Sunt foarte mulți oameni simpli care se implică activ în răspândirea mesajului.

AutoBoca s-a implicat! Puteți face și voi acest lucru!

Noi am făcut un pas – 100 de cm – pentru o șansă în plus a sucevenilor de a supraviețui acestei pandemii! Nu suntem eroi, doar oameni care acționează! Fii alături de noi, de Suceava, de Bucovina și umanitate! Implicați-vă în această luptă și ajutați oamenii din Suceava să depășească acest moment dificil!