Eşti pregătit pentru un drum minunat prin România?

Drumuri de neuitat prin România, la volanul unor autoturisme confortabile! Descoperă plăcerea de a călători fără stres!

Primele manifestări ale anotimpului rece nu ar trebui să ne ţină ascunşi în casă, feriţi de temperaturile scăzute şi de vremea mohorâtă. De ce să fugim de aerul curat dar aspru? Iarna ne poate deschide calea către călătorii interesante şi chiar de neuitat. Totul depinde de atitudinea ta şi de spiritul de aventură, care trăieşte în tine. Sunt multe sporturi ce pot fi practicate în această perioadă încât nu ştii de unde să începi.

De asemenea şi munţii sunt gata oricând să te primească cu un farmec aparte. Parcă nu te bucuri pe deplin de iarnă, dacă nu petreci câteva zile undeva la o cabană pe la Poiana Braşov, Sinaia, Vatra Dornei sau o altă staţiune special amenajata pentru turişti curioşi. Aceste staţiuni sunt mereu pregătite să întâmpine turişti din toate colţurile Europei.

Photo credit: Marius Isac

De regulă, sărbătorile de Crăciun sunt asociate cu multe clipe frumoase în familie şi cu peisaje înzăpezite şi uneori cristaline. Ce poate fi mai distractiv decât să construieşti un om de zăpadă alături de cei mici? De ce să nu ridicaţi un mic fort de zăpadă cu ziduri şi turnuri? Zăpada ne oferă multe posibilităţi de voioşie şi distracţie.

Uneori, cele mai simple activităţi, ce ne permit să fim copii, sunt cele care ne ajută să ne destindem şi să uităm de încorsetările şi responsabilităţii vieţii de adult. Aşa că nu strică să profiţi de  timpul liber, indiferent de temperaturile de afară, şi să porneşti într-o mică aventură turistică. Sunteţi pregătiţi pentru mică vacanţă de iarnă? Cu certitudine răspunsul este DA!

Photo credit: Bogdan Tofan

Ori de câte ori te afli în situaţia de a explora România şi vremea este capricioasă, ai nevoie de un mijloc de transport sigur (mai ales dacă ai de întreprins câteva sute de km). În acest mod mergi în linişte pe străzile romaneşti. Teama nu te cuprinde la fiecare pas şi te bucuri de drum. Alegerea unui autoturism bun implica o analiză atentă asupra posibilităţilor de închiriere cât şi a promoţiilor disponibile.

La acest aspect, vin în ajutor firmele de rent. Acestea oferă diverse maşini, care mai de care mai bune pentru a te bucura de experienţe auto diverse şi plăcute. Fiecare călătorie presupune alte tipuri de pregătiri şi bineînţeles şi un model specific de autoturism. Este important ca maşina aleasă să fie potrivită nevoilor tale de transport.

De exemplu, pentru drumuri în oraşele principale din România, vei avea nevoie de un mijloc de transport practic, eficient şi uşor de manevrat. În acest sens, o alegere bună ar putea fi o maşină din clasa mini, precum VW Polo. În cazul în care ai planificat o excursie prin mai multe regiuni în ţară, vei avea nevoie de un mijloc de transport mai spaţios, durabil şi puternic, precum un VW Jetta sau chiar şi o Dacia Logan. Este de preferat să ai de unde alege pentru a fi pregătit corespunzător pentru călătoria ce ţi-o doreşti.

Oferte inchirieri Dacia Logan

Pentru a te asigura că totul decurge bine, unul dintre elemente importante este să ai la îndemână un autoturism bun. Şi aici intervine serviciul de rent de la Autoboca, unde vei găsi mereu oferte bune la maşini noi, cu km puţini. Bineînţeles, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te poţi convinge chiar tu! Accesând testimoniale din partea clienţilor AutoBoca, vei constata că maşinile din flota noastră au făcut foarte mulţi oameni fericiţi.

Ne place să ne vedem clienţii zâmbind şi de aceea suntem dispuşi să depunem eforturi suplimentare pentru a ne îmbunătăţi serviciile. Ştim că doar în această manieră tu vei folosi cu plăcere maşinile noastre de bun venit. Alege cu încredere o maşină de la noi şi porneşte la drum fără stres. Te putem surprinde cu câteva modele speciale.

La ce te poţi aştepta de la AutoBoca în ultimele luni ale lui 2017? Un răspuns simplu ar fi: modele noi, deosebite şi multe oferte speciale! Vrem să îţi oferim şansă să profiţi la maximum de noiembrie şi decembrie şi să călătoreşti pe cât de mult ţi-ar plăcea. Noi îţi punem la dispoziţie maşini bune din diverse clase, încât acestea se pot plia pe nevoi de transport diferite. Despre ce este vorba mai precis? În rândurile următoare, îţi vom explica în mai multe detalii la ce te promoţii poţi accesa la AutoBoca!

Călătorii de iarnă fără stres cu o maşină de bun venit

În prezent, turiştii români şi străini pot închiria o maşină de la Autoboca, firmă recunoscută pentru serviciile sale ireproşabile. Am muncit pentru aceasta reputaţie şi continuăm să depunem eforturi zilnice pentru a reuşi să te surprindem mereu plăcut.

Mulţi oameni au ales să închirieze de la noi şi nu au fost dezamăgiţi de ceea ce au primit. Feedbackurile şi testimonialele pozitive doar ne încurajează să muncim şi cu mai multă pasiune. Vrem ca tu să te poţi baza oricând pe AutoBoca atunci când urmează să întreprinzi o călătorie. Ai mereu un sprijin în agenţii AB!

De ce să colaborezi şi tu cu noi? Fiindcă la AutoBoca vei găsi profesionalism, atenţie la detalii, maşini de calitate şi preţuri oneste. Transparenţa este una dintre politicile firmei noastre şi tu vei şti din start ce primeşti şi care sunt condiţiile contractuale. Ştim că pe termen lung, sinceritatea, cordialitatea şi amabilitatea personalului sunt investiţii inteligente (chiar dacă costă mai mult timp) fiindcă încrederea clienţilor noştri este greu de câştigat şi foarte uşor de pierdut. Promitem calitate superioară şi ne ţinem mereu de cuvânt!

Ce maşini poţi închiria de la AutoBoca? Răspunsul tine de preferinţele tale şi de tipul de drum ce îl ai în faţă. Vei găsi modele noi din toate clasele: VW Polo Automat, VW Jetta, Citroen C-Elysee, Suzuki Vitara, Mercedes Benz Tourer, VW Touran şi multe altele. Sunt maşini ce au primit mii de aprecieri de la şoferi din întreaga lume. Noi suntem foarte selectivi în ceea ce priveşte autoturismele  ce sunt incluse în flota noastră. Doar cele mai bune sunt alese pentru că doar aşa ne putem asigura că şi tu vei avea parte de experienţe auto pozitive.

De asemenea, am pus la punct şi un pachet de servicii extra menite să îţi facă călătoria cât mai uşoară. Vei putea alege Internet to Go, sistem de navigare prin GPS, scaun pentru copii, asigurare extra şi multe altele. La AutoBoca, tu eşti cel care alege, noi doar îţi oferim toate condiţiile pentru un drum lipsit de impedimente. După cum am menţionat, în ultimele luni ale lui 2017, nu doar vei putea închiria modele noi dar le vei găsi şi la preţuri mici! Sunt oferte avantajoase ce nu ar trebui să le ratezi.

Avem sedii şi peste tot în ţară, ceea ce înseamnă că nu va fi foarte dificil să ne găseşti. Fie că îţi vine să crezi sau nu, în doar câteva minute, noi îţi putem înmâna autoturismul ales, curat, cu plinul făcut şi pregătit de drum. Rezervă-ţi acum maşina ta de bun venit online sau direct în unul din sediile noastre!

Inchirieri auto oras