Excelent: a mers totul şnur!

Ce aşteptări ai de la o firmă de închirieri maşini? Cum poţi să te bucuri de o experienţă auto plăcută? Cum te asiguri că totul merge bine?

De fiecare dată când achiziţionezi un bun său serviciu ai anumite aşteptări şi temeri. Această frică asociată cu orice tip de cumpărătură este normală, fiindcă nu ştii dacă produsul respectiv se va ridica la standardele tale de calitate. Însă, există anumite posibilităţi să diminuezi din riscuri şi să îţi protejezi investiţia făcută.

Este important să aveţi şansa de a lua cea mai bună decizie, fără să întâmpinaţi probleme. De regulă, informaţiile corespunzătoare te pot salva de la situaţii relative neplăcute (de cele mai multe ori neplanificate). Dacă aveţi în “buzunar” informaţii utile, devine mult mai uşor să luaţi o decizie bună.

Mesajele publicitare din partea companiei vor scoate în evidenţă doar caracteristicile pozitive ale unui bun. Însă, pot exista alte aspecte de care să nu fii înştiinţat şi să rămâi dezamăgit şi plin de frustrări că nu ai obţinut ceea ce căutai. De aceea, înainte de a alege un produs său serviciu, este bine să acorzi un pic de timp pentru a căuta mai multe informaţii despre experienţele altor consumatori. În acest fel, îţi poţi crea o imagine de ansamblu privind calitatea serviciilor oferite de compania respectivă. A devenit o practică populara printre oameni: căutarea de informaţii.

Photo credit: Bogdan Tofan

Acelaşi principiu poate fi aplicat şi în momentul în care eşti interesat să închiriezi o maşină. Dacă eşti la prima închiriere, sau într-un oraş/tară nouă, atunci trebuie să fii precaut şi inteligent cu alegerile tale. Cum poţi identifica rapid o firmă de închirieri profesională în România? Cum te poţi bucura de o maşină de calitate şi potrivită pentru călătoriile tale? Acestea sunt întrebări care merită răspunsuri detaliate. De multe ori cele mai bune răspunsuri vin de la cei care au avut parte de experienţe diverse cu anumite firme.

În procesul de căutare a unor opţiuni potrivite, se poate crea multă confuzie şi incertitudine ce te pot descuraja să iei o decizie. Însă, dacă apelezi la sursele corecte, lucrurile vor deveni mult mai clare şi vei putea să te orientezi către o companie de încredere. Sună bine, nu-i aşa? Recenziile şi testimonialele sunt „uneltele” cele mai la îndemână pentru a afla cu exactitate la ce te poţi aştepta de la serviciile unei companii. Aşa că, dacă îţi doreşti să închiriezi o maşină bună, mai întâi va trebui să afli mai multe detalii despre experienţele altor clienţi. Este chiar uşor, mai ales în era internetului.

Acestea fiind spuse, AutoBoca te invită să descoperi maşinile noastre de bun venit din prisma celor care le-au ales pentru călătoriile lor. Noi suntem convinşi că dacă vei alege să închiriezi un autoturism din flota noastră, vei beneficia de un mijloc de transport confortabil, rezistent şi pe care să te poţi baza. Însă, acum este timpul să te convingi şi tu! În continuare vei putea citi testimonialul lăsat de unul dintre clienţii noştri ce au optat pentru AutoBoca. Află la ce te poţi aştepta dacă vei alege şi tu serviciile noastre de închirieri!

Răspunsurile domnului Mihai la chestionarul de calitate AutoBoca, firma pe care ar recomanda-o şi celorlalţi!

Una dintre regulile noastre este că pe primul loc se află clienţii. Ne dorim ca toţi cei care ne păşesc pragul să plece mulţumiţi şi cu maşina de care au nevoie. De aceea, depunem eforturi constante pentru a descoperi noi moduri ce ne-ar ajuta să ne îmbunătăţim serviciile. În acest sens, după fiecare închiriere efectuată, trimitem un chestionar de calitate ce are scopul să ne evalueze atât maşina cât şi comunicarea dintre agent şi client.

Aşadar, vei avea şansa să ne spui direct ce ţi-a plăcut, ce nu ţi-a plăcut şi ce ţi-ai dori să fie diferit. Punem foarte mult accent pe aceste răspunsuri şi reprezintă punctul nostru de referinţă atunci când creăm oferte speciale sau noi pachete de servicii. Domnul Mihai a ales să închirieze de la AutoBoca un Hyundai Elantra din OTP Bucureşti, în perioada 08 Iulie – 15 Iulie 2017. În rândurile următoare, poţi citi feedbackul lăsat de dumnealui:

Photo credit: Bogdan Tofan

  1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 4 STAR – Comentariu: Un pic cam scumput SCDW ul dar merită pentru liniştea vacanţei.
  2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Excelent.
  3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: A mers totul şnur.
  4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Mai repede decât fulgerul!
  5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR
  6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR
  7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Este foarte aproape de aeroport.
  8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Cu siguranţă!
  9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: Deja am apelat pt August.

Photo credit: Bogdan Tofan

Din răspunsurile domnului Mihai se poate constata că a fost foarte mulţumit cu maşina şi serviciile oferite de AutoBoca. Mai mult decât atât, ne-ar recomanda şi altor persoane şi chiar şi-a făcut rezervare pentru următoarea lună. Pe noi ne bucura foarte mult aceste răspunsuri şi ne motivează să continuăm să ne menţinem serviciile la standarde înalte.

Aşa că dacă şi tu te vei hotărî să închiriezi o maşină de la AutoBoca, nu vei fi dezamăgit. Descoperă noile modele din flota noastră şi porneşte-te la drum cu un autoturism pe care te poţi baza!

Inchirieri masini